Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

OanaRusu - si Cata se da in vant dupa soldatei pe care ii papa tot singurel...insa are 11 kg, si cred ca fundu' deja e prea greu si d'aia nu merge Asa ca noi avem un asa-zis regim: mai rarut paine si fainoase.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Roxana, nici noi nu papam des/multa paine - insa nu te cred de funduletzul lui Cata l-am vazut in poza.... e ff bine, un dulce

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

La multi ani! Paul Victor (OanaRusu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Legat de intrebarea Arleenei, Elena mananca la pranz doar un singur fel, adica un fel de 2 in 1 pentru ca in supa sau ciorbita ii pun si orez si carne si paste si legume, depinde de zi. In rest dimineata si seara, lapte la greu, uneori mai mananca seara un pic de budinca sau mamaliga sau ce-o mai fi, dar tot trebuie lapte in completare. Peste zi mai are o masa de iaurt si eventual una de fructe (care uneori e doar o imbucatura, alteori o farfurie intreaga).
In schimb la noi sunt probleme cu somnul, nu am reusit sa-i fac un program cat de cat, sunt zile cand are un singur somn de amiaz, alteori doarme doua reprize mai scurte, dar indiferent de cum doarme peste zi, seara la 9 cel tarziu doarme dusa asa ca la 6 dimineata e in picoare (si binenteles ca peste noapte se mai trezeste de 2, 3 ori).

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

LA MULTI ANI,ALEX!
LA MULTI ANI,PAUL VICTOR !

Sa va traiasca cireseii,fetelor! Sa fie sanatosi,norocosi si sa va aduca numai bucurii !

Alina si bb Delia (29 iunie 2006)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Nicolungu, AC multumim
Nico, sa stii ca si la noi ciorbita e 2 in 1 - i-am dat feluri separate doar la supa de pui - ca deja vrea ce avem noi in farfurie - asa ca am terminat cu mancat chestii nesanatoase

Mergi la inceput

Miti sa creasca mare Alex, sanatos, iubaretz si pupacios, norocos si sa va umple viata de multe bucurii!!
La multi ani!!!
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ingrid nu a facut varicela!Ieri s-a terminat perioada de asteptare si nu a aparut nici o bubitza.
Sa zic si eu cum papam noi:dimineatza si seara lapte 240-270ml.La 10 fructe(mar cu biscuitzi,diverse combinatzii)sau daca ne vede pe noi la masa papa cate ceva din ce mancam noi(mozzarela-ii place de nu se mai poate,rosie,ou fiert,paine,almette cu verdeatza,smantana...omleta).La pranz(14) ciorbo-piure...adik legume mixate cu niscai zeama de acolo,taitzei uneori,carne pui,vita sau curcan.Cand suntem in cate o deplasare papa borcanel hipp.La 17.30-18 cerele cu fructe,iaurt cu fructe...chestii d-astea.Budinci am incercat sa-i dau dar de cate ori i-am facut nu a mancat asa ca m-am lasat.II mai place pandishpanul ,checul si sa guste din diverse prajituri de casa.Dupa ce papa iesim afara si mai rontzaie pufuleti.La 10 seara se culca dupa ce-si bea laptele.

Acum am si io o intrebare:copii vostri mananca "de buna voie"?Adik deschid ei guritza cand vad mancare?Ingrid nu face asa decat daca ii dam bucatzele mici in mana sau daca ii dam ce mancam noi si ii e pofta.Daca o pun in scaun sa-i dau mancarea ei nu decshide gura pana n-are ceva de studiat in mana.Sau...cand e la bunici si ii cresc cornitze nu mananca pana nu face cineva ca la circ...si se aduna destui care sa faca(lucru care pe mine ma scoate din sarite).Daca nu ii dam ceva sa fie ocupata nu deschide gura si urlaaaaaa.In schimb daca ii dam ceva nemaipomenit de interesant o indopam ca pe curcan...ar manca pana ar plesni...pentru ca de fapt cred eu, ea habar n-are ca mananca.Deschide gura cand ma apropii cu linguritza,dar nu se uita in farfurie...n-o intereseaza nimik.Daca se plictiseste de obiectul respectiv e jale...nu mai vrea pana nu gasim altul.Asa e si la voi?
Cu somnul...noroc cu suzeta.La un moment dat dormea doar o data pe zi 3 ore.Dar nu era bine ca o tineam pana la 13 sa manance...murea de somn si n-avea chef de nimik si apoi dormea dusa.Acum se culca la 12 pana pe la 13.30,mananca(si e mai bine asa) se mai joaca putin si apoi se culca pe la 15 si ceva inca 1-1.5 ore.Apoi pana seara la 10 nu mai doarme deloc.Iesim afara se oboseste,la intoarcere o punem sa urce 2 etaje pe jos si doarme bustean pana la 6 dimineatza cand se scoala sa manance si apoi se mai culca pana la 8.Boieria cu trezitul la 8 e de vo 2 sapt.Am avut si vo 2 zile in care ne-a trezit la 9.30 de nu ne venea sa credem cand ne-am uitat la ceas.
Ingrid adoarme singura...adik vedem ca-i e somn ii dam suzeta o punem in patutz...se frichine putzin si se culca.

Cam asta ar fi programul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Dragi mamicute, vreau sa va intreb daca se mai afla cineva in situatia de incercare de dezvat de a adormi cu mine in camera; el doarme singur in patut dar numai dupa ce....adoarme pe canapea langa mine. Inainte de concediu nu era asa, dar acolo l-am lasat sa adoarma cu noi in pat ca nu cumva sa trezeasca lumea in hotel cu maraielile lui. Si uite acum a urlat 1/2 ora si a adormit in fund....oare cat va dura?

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Roxana
Persevereaza in urmatoarele zile, pune-l la el in patut. Azi a durat jumatate de ora, poate si maine dar se va obisnui cu ideea ca trebuie sa doarma la el in pat. Ce se invata se si dezvata, nu-ti fa griji...fii tare si tine-o tot asa!

Mergi la inceput