Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxana Claudia spune:
Merci pentru incurajari Ramona! La noi de apropie ora de somn si ma gandesc cu groaza la cum va urla M
. Din familie nimeni nu ma incurajeaza, toti spun ca ei "nu suporta sa-l vada plangand". Dar eu...nopti la rand cand se trezeste si urla ca ma vede ca ies din camera??? O sa fiu tare chiar daca e super-ambitios. Astazi cand plangea dadea si din picioare...m-a uimit atata ambitie la un bebe atat de mic
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
gabi25 spune:
WOW inca 2 mamici cu burtica....sarcini usoare si bebei cat mai cuminti.
OANA RUSU LA MULTI ANI LUI PAUL .... sa creasca mare, frumos, sanatos, cuminte si destept....in ordinea in care o vreti voi.
Eu de mancare nu ma plang cu mandretea mea...dar in schimb am o alta mare problema cu crizele ei de nervi. Eu nu am crezut ca la varsta asta poate face asa ceva....daca nu e lasata sa faca ce vrea se tranteste pe jos si urla.....si mai ales in oras, daca o las pe jos in centru ea vrea in magazine, sau se duce si miroase florile si cand ma intorc cu spatele le rupe....normal ca o iau....si se trage din brate si se zbate si urla, daca o pun jos, se tranteste pe spate, daca o iau in brate ma pisca. Acasa nu prea face ca pot sa o ignor mai cu succes si stie ca nu ii merge. A mai invatat ca daca ii ia Rares ceva din mana si ea tipa noi venim repede si il certam pe Rares....deci tipa la greu.
Ma intreb de unde stie un copil asa mic sa faca asa ceva. Rares avea 2 ani si jumatate cand a plecat doar cu taicasu la bunici, unde normal ca i s-au facut toate poftele si sotul nu a avut voie sa il certe sa sa ii dea la fund....eeee si mi-a trebuit 1 luna sa il dezvat de chestia cu EU VREAU TOTUL....CE DACA NU AM NEVOIE..... doar ca el dupa doua crize de trantit pe jos cu urlete in mijlocul orasului, s-a lecuit. Pe el l-am lasat acolo si am plecat si cand a vazut ca la mine nu au efect astea...gata. Cu ea ce sa fac???
Fetele care mergeti pe litoralul nostru, pe unde mergeti, dati ceva idei. Nu vrem hotel, vacanta o sponsorizeaza socrii si ei au spus pensiune (sau particular) la curte sa fie, ei stau in Iasi la et. 10 asa ca ii inteleg, plus ca e mai usor cu teroristii astia mici.
Sper sa mai intru in normal si sa fac vizite mai dese pe aici 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
vivighe spune:
Da mei..ambitzia asta a lor e fantastica la varsta asta...nici io nu credeam.Nu stiu ce o sa ne facem dar sunt taaaare smecheri si siretzi ca stiu sa ne faca sa facem cum vor ei.Io am mai lasat-o sa urle,i-am mai dat si peste mana...si vo 2 la fund...desi la fel...sunt singura din familie.Am lasat-o si ce credeti...la un moment dat se potoleste si isi face de lucru de parca nimik nu s-ar fi intamplat...suspina la ea in patutz da isi gaseste de joaca apoi.Bineinteles ca face pe suparata o perioada dar apoi ne reimprietenim.
gabi25 spune:
Da VIVI sunt de groaza
....la noi eu nu sunt singura, sotul face la fel ca mine, chiar si Rares e cooptat in a tempera micile ei crize de personalitate (intai ii spune el ca nu e voie, daca nu reuseste sa o opreasca ma striga). In casa si noua ne e usor ca daca o cert, sau ii dau la pampers
, sau chiar o las sa se crizeze....de obicei fuge in dormitor sau se ascunde langa centrala sau masina de spalat....dar nu o tin mult urletele ca gaseste altceva de mesterit.
In una din zile a scos hainele din masina de spalat si am gasit-o cu o soseta in gura, cu funduletul in sus incerca sa se bage cu spatele in masina de spalat ![]()
Am sa pun pe fuga vreo 2 poze (din cele 200) facute ieri pe deal. Am fost plecata cu ei de la 9 dimineata pana la 14.....le-a placut la nebunie, au papat zmeura direct de la tufa si tot ce am luat de acasa la pachet ![]()
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/mai-iunie/?action=view¤t=HPIM2822.jpg
- daca aveti chef sa vedeti mai multe poze - ca sunt vreo 58 selectate - mergeti pe sagetica din dreapta cu BACK.
P.S. ROXANA v-am admirat in poze.....cred ca puiul mic s-a simtit excelent dupa cum se vede. Cu somnul....tu tine-te tare pe pozitie....lasa-i pe ceilalti, e exact cum ai spus...nu sunt ei cei care se trezesc noaptea de cateva ori din cauza lui. Si eu ma gandesc cu groaza ca mantza mea nu prea mai adoarme niciunde daca nu e acasa in tarcul ei. Cand e obosita se duce si se catara pe el si urla pana mergem si o bagam acolo cu suzela, biberoanele si nelipsita pernuta langa ea.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
arleena spune:
gabi nu se vad pozele...
roxana bafta .....si eu am mai facut asta dar nu rezist eu
si alex are crize din astea, in special cand tre sa vina in casa, sau inainte sa iesim....si daca ii trebe ceva si nu-i dau....se pune in cur si incepe urlatul ....ahhh si a invatat sa dea din cap NU....

io tot caut oferte de mers la mare....cred ca aleg croatia..ati fost careva???
azi am alergat
pe pista 1200m...nu credeam ca rezist..mai puteam dar l-a apucat pe alex crizele....cred ca n-am mai alergat de la BAC
, poate asa putin, dar atata NICIODATA.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
nicolungu spune:
Mai, o fi ceva cu generatia asta de ciresari de-s asa plini de personalitate; si Elena se crizeaza daca ceva nu-i pe placul ei, mai ales cand mergem de manuta la plimbare si incerc sa-i schim directia, atunci sa vezi scandal; isi dfixeaza ea o tinta, un catel, ceva si nu conteaza ca e pe trotuarul celalalt sau in curtea vecinului ea trebuie sa mearga drept la tinta, indiferent de obstacole!
Roxana, trebuie multa rabdare si perseverenta sa-l reobisnuiesti sa doarma singur. Eu am patit-o cu Petra, care de la 4 luni dormea singura in camera, pe la 11 luni au inceput sa apara dintii si atunci am luat-o langa mine in pat, ca sa-mi fie mie mai usor cica (mare greseala!) si dupa multe incercari de a o remuta la ea in pat, am reusit deabia cand avea 1 an si vreo 9 luni, si asta pentru ca mai aveam vreo saptamana pana sa nasc pe Elena!
Mai este cineva ca noi, care sa nu plece in concediu anu asta
?
Nicoleta
Roxana Claudia spune:
Nicoleta - sunt socata de rezultate: dupa ce a zbierat de ne stia tot blocul vreo 2 zile...azi-noapte s-a trezit, i-am dat ceai si cand am plecat din camera a inceput sa scanceasca dar dupa 3 minute s-a potolit. Deci asta a fost tot? Doar 3 zile de zbierete? Oricum si daca mai insista eu sunt de neclintit!! Are camera lui asa ca e normal sa adoarma acolo singurel!
Cat despre nervi: si Catalin e la fel ca toti, vrea musai cate ceva si daca nu obtine se aseaza in fund si tipa. Asta nu mai stiu cum sa o combat. Eu nu-s de acord cu educatia prin corectie corporala si sa vorbesc cu el n-are niciun efect. Poate nici nu intelege; de fapt sunt sigura ca nu intelege mare lucru. Deci, mamici cu mai multi copii, voi cum ati procedat?
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Gabi, multumim de urare 
Ce sa zic de crizele de personalitate.... deocamdata sunt destul de usoare ale noastre.... da' si asa e o belea de fiecare data, ce functioneaza azi, maine nu mai merge s.a.m.d....
Nervi de otzel
si distragerea atentie.... atata cat functioneaza...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
ildyqo spune:
LA MULTI ANI LIVADA.cireselelor si ciresicilor, sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si voiosi.
Multumim mult pentru urari si pentru faptul ca nu ne a-ti uitat desi intram foarte rar, sau mai bine zis scriem foarte rar ca de citit mai citim cand apucam, asa pe sarite.
Felicitari mamicilor curajoase cu al 2-lea bb.
Azi am completat pozele de la http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/album?.dir=/7921re2&urlhint=actn,ren%3as,14%3af,0 . De la ziua ei am pozat-filmat un dvd si jumatate, jumate e inca in camera si nu pot pune pe calc si in primul dvd mai mult sunt filmari decat poze dar o sa revin cu lincuri si catre celalalte poze si o sa incerc sa pun undeva si filmarile. Macar cu tortul si cu motul.
Ildy si
Blanca Andreea (16.06.06) http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;104/st/20060616/n/Blanca+Andreea/dt/8/k/280c/age.png"
gabi25 spune:
Am uitat ca aveam albumul facut privat.....deci revin cu pozele:
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/mai-iunie/?action=view¤t=HPIM2822.jpg
WOW Ildy ce ochi are puiuta ta....e scumpa foc 
Poze