Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 20
arleena spune:
ANDREEA SANZIANA,ELENA SANZIANA, ALEX sa cresteti mari si frumosi si destepti si sanatosi!!
vai ca se gata imediat lista....dar, las, ca mai vine si la anu', poate o sa avem mai mult timp atunci....sau cine stie cate vom ramane prin zona....
steluta/doroti puteti scoate link-urile de la concursul pampers ca s-a terminat. multumim de suport gastii!
diana cum te-ai petrecut? eu am inceput sa fac pilates in fiecare zi, desi initial am zis ca fac doar de 3 ori/sapt, dar asa o sa tot aman si nu fac, asa ca zilnic e mai bine. am mai multe videouri dar fac 2 alternativ unul de la Crunch Fat Burn Pilates si al doilea care il fac e de la Mari Winsor Advance body slim parca. de o sapt am dat jos 1,7 kg si 6 cm in talie
, sper sa mearga tot asa. numai la paine am renuntat, in rest mananc ca inainte, aproape.
vivi eu am deschis un subiect in care ceream retete....dar pana la urma am facut ce mi-a trecut mie prin cap ca ar fi bun....bagi acolo legume, carne, plante aromate si iese bun, eu i le dau bucatele toate, mi se pare ca se fac mai fragede decat prin fierbere normala, plus ca e mai usor, mai ales pe caldurile aste sa dai drumul la cuptor sau sa fiarba oala pe aragaz
, poti pune timerul si sa iesi, cand vii papa e gata, nu ai stres ca se arde mancare, eu ii fac si supa/ciorba tot acolo. lasa-ti imaginatia s lucreze. maine vreau sa-i fac ceva mancarica de conopida cu smantana si pulpa dezosata. inca nu stiu cum, o sa-ti spun maine ce iese
. am facut si cartofi frantuzesti la steamer, si peste cu legume, cartofi natur cu carnita, etc....
vivi, tot vroiam sa te intreb ceva de mai demult....e adevarat mitul ca iti albesti dintii daca te speli cu bicarbonat?am incercat de la colgate si de la blen-a-med alea de albit...si is apa de ploaie. tot la dentist se face mai bine albirea?
cat mananca pui vostrii dupa 1 an?? alex in continuare suge destul de mult zic eu, dar nu stiu cantitativ cat, dar des(o sa incep sa-i raresc mesele ca deja e cal batran si el tot cu tzitzi). mic dejun aprox 200ml cereale cu fructe, de cand am fost la oradea pranzul cate odata il impart in 2: supa/ciorbita cca 100-150ml si dupa trezirea de amiaz legume cu carne/ou aporx 200 ml, seara 1 iaurt 200g(am incercat variatiuni dar nu prea vrea). intre mese papa cateodata pufuleti, grisine, biscuiti, sau fructe(la oradea www.flickr.com/photos/49551753@N00/572255059/in/photostream/" target="_blank">baga cirese la greu) plus apa, suc de fructe....va intreb pt ca azi am avut supriza ca dupa pranz sa-i fie tot foame, desi a mancat bine si a mai si supt de vreo 2 ori. asa ca i-am dat in mana o pulpa de pui sa vad ce face, papa sau nu, spre surprinderea mea a mancat aproape tot, desi nu are decat 6 dinti si din astia numai 4 mai maricei. asa ca m-am gandit ca poate nu-i ajunge cat ii dau sa manance. de ieri l-am lasat sa pape singur si sunt ff multumita(sper sa nu cobesc) ca merge mai repede cu masa, da pe jos cam 1-2 lingurite adunate, deci mananca f bine. sincer nu ma asteptam. fiind la socrii vara sotului mi-a zis sa nu repet gresalea ei, ca nu l-a lasat pe piticul ei sa pape singur sa nu se murdareasca si acum are aproape 5 ani si nu vrea sa manance singur decat cu scandal.stiti reclama murdaria e buna. are cine spala
, asa, deci cat papa cirelese voastre si cate mese?la pranz la dati 2 feluri sau numai unul?
ahhh, am o invitatie la zoo pt voi![]()
http://video.google.com/videoplay?docid=-5241970698074966382
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Roxana Claudia spune:
Multumesc din suflet mamici de cirese pentru felicitari!! Felicitari si tie Irinaghita pentru sarcina!!!
Am reusit in sfarsit sa uploadez cateva poze de la mare si sper sa va inspire si sa va alunge temerile de plecare cu bebele din tara
. Catalin a reactionat fff bine insa am nimerit noi in plina eruptie dentara si eu credeam ca din cauza acomodarii cu locul nou nu doarme noaptea bine. Abia ieri am vazut: e belea ce gingie inflamata are!!!![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Roxana, frumoase poze! Pe langa ca avem carucior la fel (adica model, doar alta culoare), am vazut ca si biblioteca are chestii comune
si pe la jucarii...
Si o pereche de ochi tare-tare frumosi -
posesorul, sa creasca mare si sanatos ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:

La multi ani!!

ELENA SANZIANA(NICOLUNGU)
Oana Rusu - mamica de
irinaghita spune:
Fetelor multumim mult pentru gandurile frumoase!
Si noi plecam la mare peste vreo doua saptamani, ne e un pic teama de cum se va acomoda, dar ramane de vazut.
Radu nu mananca deloc singur, adica nu are deloc tendinta de a baga in gura... Poate nu e pregatit sau pur si simplu nu e un mancacios, ca nu prea e dar ii dau eu si mananca relativ bine zic eu.. nu stiu ai vostri cat mananca?
Irina
15+ cu Elena Nicola si mamica lui Radu Gabriel (5 iunie 2006)
ILDI25 spune:
Felicitari Irina si Roxana .Sarcina usoara !
Vivi spor la treaba bu bb2
Vad ca toata lumea e cu gandul la concediu. Si noi suntem in febra pregatirilor ,maine dimineata plecam la mare ,la asta a noastra ,dar pentru noi oricum e drumul foarteee lung. Ne vom opri la Sinaia ,vom inopta acolo ,apoi dimineata pleca din nou la drum . Sper sa fie totul ok ,am ceva emotii ,dar sper sa fie frumos si sa venim un pic mai relaxati.
Ceau 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
Roxana Claudia spune:
Arleena si Irinaghita, o sa raspund si eu pe scurt: Cata are in continuare 5 mese pe zi dintre care 2 de lapte (dimineata si seara), 2 gustari (una de fructe-cam 200g si una de iaurt-200g) masa de pranz inseamna ciorbita sau orice altceva (azi i-am facut ardei umplut). Cata papa si singurel dar numai daca sunt bucatele sau ceva din care poate musca. Ce e de dat cu lingurita ...tot mami il ajuta
.
Ildi - distractie placuta la mare! O sa fie super, o sa vezi...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
nicolungu spune:
Multumim mult pentru urari! Uram si noi "La multi ani" tuturor ciresicilor si mamelor de ciresici! si chiar daca scriem foooarte rar va citim zilnic si ne uitam la poze!
Astazi am trimis-o pe Petra (fetita mea cea mare)la bunici si mai pot rasufla si eu un pic cand doarme Elena. In rest suntem bine, am trecut peste raceli, varicela, de cateva zile au inceput sa apara dintisorii, la mancare este foarte mofturoasa, ar bea lapte toata ziua (cred ca i-e lene sa mestece), vrea tot timpul la plimbare, vine si imi cauta degetul, desi poate sa mearga si singura, cuvinte nu spune numai "mama" in rest povesteste pe limba ei, e foarte incapatanata si urla cand ceva nu-i convine - mai ales cand sora-sa nu-i da jucaria (si o vrea numai pe cea de la Petra din mana).
"La multi ani" inca o data, sa aveti parte de multa, multa sanatate si distractie placuta tuturor celor care plecati in concediu!
Nicoleta si fetele ei Petra si Elena
http://new.photos.yahoo.com/nicollungu/photo/294928804270616937/0
OanaRusu spune:
Concediu placut, Ildi, sa va balaciti si, mai ales, sa va distrati de numa'
!
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
Roxana, Arleena, Irina cam tot asa papa si Paul - numai ca s-a cam plictisit de iaurt si ii place mult sa manance singurel soldatei - painica cu unt sau branzica topita.
Vreau sa-i mai introduc si cascaval - tot bucatele, sa vedem daca ii place.
Insa mi-a refuzat sunca si crenvursti - da' eu nu ma mir ca nici eu nu-s prea prietena cu astea...... numai ca de, am incercat la sfatul altora
si mai ales ca nu vreau sa-i dau numai ce-mi place mie, sa-si formeze singur gusturile...
Oana Rusu - mamica de