Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 19
miti2004 spune:
ralucis pai asta chiar e super inventie. La o adica poti pune si mancarea intr-un biberon la incalzit. 

Cand ajung acum in Ro o sa-mi iau sigur !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
vivighe spune:
Irina...felicitari si tie pt bebe!
Apropos de "Irina"...Angelica...pe unde esti?
Eu am luat azi un steemer de la tefal si ma cam uit lung la el.Vreau retete pt steemer!Am o cartzulie cu niscai retzete da tre' sa-mi iau dictzionar italian-roman
...ca alta limba accesibila nu e pe acolo
.
miti2004 spune:
La Multi Ani ALEX !!! Monicutza sa va straiasca strumfuletul !!! Sa fie sanatos si voi sa aveti o viata plina de satisfactii din partea amandorura ( adica si a bebicai din burtica ).
Mai tii minte :
"Fetelor... tineti-mi pumnii... MI S-A RUPT APAAA...
Acum termin de pus totul in bagajul de spital, fac un dus si fug la spital. Este ora 2:38 (ora Montrealului) si sper ca tot astazi sa imi vad puiul.
Nu am contractii, dureri, nimic... nu am eliminat nici un dop, initial am crezut ca fac pipi pe mine... muuuuuuuult pipi, care de 20 de min nu se mai opreste.
Am emotii, mai ales ca inca nu am facut 37 de sapt (adica este inca cu vreo 5 zile prematur), dar sunt sigura ca va fi bine.
Fug la dus si la spital. Va mai tine la curent Maslinuta (cealalta graviduta din Montreal).
Va pup si aveti grija de voi pana ma intorc cu vesti."

miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
adib spune:
Buna dimineata !
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804428365437/0
veniti in curte la balansoar?
LA MULTI ANI !!!
ANDREEA SANZIANA(BETTY13RO)
Am aflat si noi cauza probabila a insomniilor scandaloase din ultima vreme: mai avem o maseluta noua nouta.
nu in ultimul rind felicitari curajoaselor care au hotarit sa mai aduca pe lume copii. sa fiti sanatoase si voi si copiii vostri, iar pe tati ii astept la o 
numai bine va dorim
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adib
Buna dimineata !
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804428365437/0
veniti in curte la balansoar?
LA MULTI ANI !!!
Am aflat si noi cauza probabila a insomniilor scandaloase din ultima vreme: mai avem o maseluta noua nouta.
nu in ultimul rind felicitari curajoaselor care au hotarit sa mai aduca pe lume copii. sa fiti sanatoase si voi si copiii vostri, iar pe tati ii astept la o
numai bine va dorim
Buna dimineata, Adib ce domnisoara mare si frumoasa ai!!!!
Spor la dinti/maselutze!
Si noi ne luptam acum cu a treia si cu a patra, las' ca trece, sunt tot mai putini dinti de iesit fata de cati deja prezenti in guritza.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:

La multi ani!!!

Oana Rusu - mamica de
LYLY809 spune:
Felicitari Irinaghita si Roxaniciu
Ca bine zice adib, curajoaselor!
Adib, venim noi la balansoar...dar e mai racoare la voi? Ca aici e jale.L-am scos pe Alec de la 8.30 la 10.00 in Politehnica, la umbra. Deja era zapuseala! Cred ca trebuie sa o tulim la Valcea sau la Buzau(la casa) sau undeva la munte. M-am gandit la Moeciu.Dimineata imi pun copilul in masina si merg catre Padina.Opresc masina si imi iau copilul la plimbare pe cararile alea racoroase. O saptamana acolo nu ne-ar strica!
Caut locuri frumoase unde sa-lduc pe Moaca la sf. lui august sau inceputul lui septembrie. Antalia sau Corfu
Un bungalou ar fi numa' potrivit![]()
Vivi, cand ai trecut tu la steamer eu am renuntat la el. De azi ii voi face ciorbite cu multe legume si carnita. Voi adauga painica graham...si asta va manca puiul meu la pranz. Eu nu am avut retete la steamer. Pur si simplu abuream un fel de carne cu legume care se potriveau la carnea respectiva(sau peste), apoi le mixam cu ulei de masline si un strop de sare. Iesea un pireuas foarte gustos. Dar, vreau sa mai schimb, ca s-o fi plictisit omul de aceeasi textura la mancare.
Azi pentru ora 17.00 voi prepara budinca cu macaroane integrale si branzica la cuptor. Se fierb macaroane sau orice paste, se amesteca cu branza de vaci, zahar(mai putin, evident) si ou,se tapeteaza o craticioara cu ulei si pesmet, se pune tarasenia acolo si se da la cuptor.
Adriana si miti, multumesc pentru raspuns. Sper sa-l pacalesc pe sot sa ne duca si cu avionul. Pana in Antalia tin minte ca zborul a durat o ora si 40 min.
Intrebarea de baraj a sotului de azi dimineata a fost: daca face kk in avion,ce faci? Unde il schimbi?![]()
Copilul se tine in brate in avion, nu? Si pana la doi ani mi se pare ca nu platesti nimic pentru el, nu? E considerat un fel de bagajel de mana![]()
Nici nu ma gandesc sa renunt la plecarea asta.![]()
Deocamdata vreau la munte; mai vine cineva?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adib spune:
Lyly
ce sa zic? caldura avem si noi, da oferim o inghetata sau un suc de fructe penru racorire. oricum nici noi nu stam pe afara intre orele 11-18. si se anunta temperaturi arzatoare pe urmatoarele zile.
despre munte, am fost acum citiva ani pe lacul Bicaz, era un motel cu bungalouri si casute. atunci era extraordinar (barcute, vaporas, ... , cu restaurant propriu, etc.). singura problema era grupul sanitar comun. dar zona era mirifica. e cam departe de voi dar ...
sau pe lacul Vidraru spre Bilea, cu cazare in localitatile de dupa Curtea de Arges.
sugestiile ti le-am dat pentru a evita aglomeratia de pe valea Prahovei. nu stiu ce temperaturi sint pe la Vilcea, dar dupa perioada lunga de caldura, diferenta intre casa si bloc e deja prea mica pentru a merita deplasarea.
numai bine.
OanaRusu spune:
Mey, Lacri, ia trece-ma pe lista celor care te incurajeaza cu avionul! Ca Paul s-a comportat f bine in avion - el a fost singurul fara probleme (mie mi-a fost rau la plecare, la intoarcere sotul era bolnav...).
La Tarom, am primi o centura suplimentara pe care i-am pus-o la Paul, cat a decolat - atasata de centura mea. Dar se poate lua scaunelul de masina care se pune in avion.
A facut Paul si kk la mare inaltime - si l-am schimbat, ca altfel lesinam cu totii acolo... In baie, era masuta de schimbat bebeii - a fost f cuminte. Mie mi se parea misiune imposibila in baia aia mica, da' m-am descurcart fff bine.
Pupici la bebici ![]()
Oana Rusu - mamica de
DianaR spune:
Multumesc din toata inima ptr urari! Sunteti minunate!
La multi ani sarbatoritilor!
Maria Ana, Madalina, Blanca, Rebeca, Andrada, Horia, David, Alexander, Sanzienele si Alex!
Daryana, te pup, ce mai faceti? Ce face smecherelul nascut in aceeasi zi cu mine?
Lacri, da-i inainte cu tupeu. Nu e usor pe avion cu copil mic dar e suportabil. Vladut a urlat la aterizare si decolare, dar de-a dreptul a urlat. Cred ca l-a speriat zgomotul si acceleratia/deceleratia. Apoi cum am mers 3 ore a trebuit sa-i gasec o ocupatie ca el ar fi plecat la plimbare. De obicei vi se dau locuri sau in fata unde sunt fotolii sau unde exista un loc liber ca sa puteti sta mai lejer. Centura trebuie sa i-o pui doar la aterizare si decolare si e o centura mica legata de a ta. Probabil de asta a si urlat fiu-miu nu i-a placut ca e legat. Scaun de masina poti sa-l folosesti in avion daca ii platesi loc separat, adica jumate din biletul tau. De schimbat gasesti in toaleta, ti-a spus si Oana.
Felicitari Roxana si Irina! Sarcina usoara!
Vivi spor la facut bebe2!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete