Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 14
OanaRusu spune:

La multi ani MARIA ANA (GICUTZA)!

La multi ani Adriella!!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
ralucis spune:
LA MULTI ANI PENTRU ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA, ALEXANDRA,NICOLE EVELYN, MARIA ANA!
MULTI ANI SI MAMICILOR OANARUSU,INAIOANA SI ADRIELLA!
Rasfoind odiseea am mai gasit o graviduta noua de la cirese, roli25, cred ca e in 8+ acum. Dar n-a mai scris de mult la noi aici...
Carmina, si eu am picat traseul prima data, am luat carnetul dupa a doua incercare, dar ce folos ca n-am mai condus de cand am ramas gravida cu Ilinca. Trebuie sa recuperez, asa am zis... Ha, ha, sa nu-ti spun ca mie mi-a cerut direct instructorul spaga pt obtinerea carnetului, in 2004 era vorba de 100 de euro. Bineinteles ca nu i-am dat si mi-a zis ca "o sa iei tu carnetul la pastele cailor fara spaga", dar uite ca l-am luat si fara sa cotizez d-aiurea
OanaRusu spune:
Multumesc Ralucis 
Noi am facut Pentaximul, la 2, 4 si 6 luni.
La un an, ce se face? tot Pentaxim?
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI
OANA 
IOANA 
ADRIELLA 

LA MULTII ANI MARIA-ANA 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
abibrinza spune:
Carmina, si eu am picat traseul prima oara.Si acum mi-e ciuda, dar s-a mai ameliorat cu timpul.Si nici la mine nu vine bebe 2.Dar poate luna viitoare...
A.C. , la noi intarcatul a fost asa: am zis stop de acum.A urlat cam 36 ore, nu tot timpul.Mai rau a fost la mine ca am luat mai intai Brocriptina si nu a oprit lactatia, iar apoi Dostinex doza foarte mare si s-a oprit.Dostinexul e scump dar la mine si-a facut efectul, dar ti-am zis o doza mult mai mare ca de obicei.Vorbeste cu ginecologul in caz ca ai mult lapte.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
ILDI25 spune:
Doroti super montajul 

Carmina prima data se iarta ca de vina au fost emotiile. Eu cand am dat am luat din prima ,dar deloc nu am fost curioasa de politist ,aveam impresia ca-i instructorul langa mine .M-am mirat si eu de cum m-am comportat ,ca de felul meu sunt emotiva si timida (de multe ori ma enerveaza ca sunt asa) ,dar am fost asa sigura pe mine ,parca eu eram buricu pamantului
.Pai ce-seamna asta ,tu te crezi mai prejos (sa nu zic altfel) ca sotul ,vecina..., a doua oara e musai sa-l iei ,ca-ti vine masina si n-are cine s-o conduca.
Cat despre bb2 ,poate e mai bine asa ,toate la timpul lor. Si-asa esti un pic stresata ca Mihnea nu mananca si alte cele, creste si el mai maricel si poate va fi mai usor.
Si eu am zis ca ne punem pe treaba cu bb2 dar totusi cred ca renunt la idee , mai bine zis n-am curaj ,cu toate ca mi-as dori atat de mult sa fie apropiati ca varsta ,dar nu ma simt in stare sa ma descurc cu doi ,as vrea dar nu pot. Am meditat si m-am gandit atata la treaba asta ,dar poate ar fi fost mai bine sa nu despic atata firul in patru ,si sa actionam .Oricum sotul nu prea era incantat de idee intr-un fel si el m-a facut sa-mi schimb parerea ,dar de renuntat nu renunt de tot ,intr-o zi va veni si bb2 .
Bafta la cel de-al doilea examen si la bb2, poate de data asta iti reusesc amandoua. 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
gabi25 spune:
In sfarsit reusesc si eu sa ma mobilizez 2 minute sa scriu cateva cuvinte.
Intai DOROTI am plans cand am vazut montajul....minunat, of, si la ce zile am mi-a mers la suflet.
Daria mea a reusit si ea sa chinuie cate un mama de acum vreo saptamana, i-a iesit o masea si o chinuie inca altele....doarme destul de agitat si face si kk moale. Rares mi-a vomat toata noaptea de la un simplu rosu in gat. Am avut-o saptamana trecuta pe mama in spital la Tg. Mures, acum e acasa, dar nu e tare bine, are a sta mult la pat din cauza a 3 vertebre dizlocate in zona cervicala...acum incerc sa mobilizez lumea sa merga pe la ea si sa ii tina moralul sus.....si ma termina cand o vad asa.
Eu inca fac tratament pentru depresie, nervi....etc.
Am ramas in urma cu urarile pentru ciresele si copacei....dar dupa toate experientele neplacute din ultimul timp nu pot decat sa va urez SANATATE CAT MAI MULTA....ca restul le faceti.
ARABELA sa stii ca si Daria bea cam cate 1 litru de lapte de cand am trecut-o pe lapte de vaca. Cel praf mergea cam 750 ml. Acum avem sursa si de lapte de capra de la bunica mea si am sa ii mai dau odata la cateva zile.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
ILDI25 spune:
Gabi iti doresc din tot sufletul sa scapi cat mai repede de toate problemele ce le-ai avut in ultima vreme .Multa sanatate mamei tale ,la fel si tie ,intr-adevar sanatatea e cea mai importanta ,am avut si eu o perioada cand a fost mai tot timpul bolnava si singurul lucru pe care mi-l doream era sa ma fac bine si uita-ma aici ca sunt tare bine . Fi puternica ,merita sa lupti ai 2 copii minunati .
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
Steluta spune:
LA MULTI ANI MARIA ANA, ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA si REBECCA!!!
Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
LA MULTI ANI ADRIELLA si VIVIANA!
Sa va bucurati alaturi de ciresele scumpe si de familiile dragi!
Am intrat asa repede inainte de a ma duce la nani.
Carmen multa bafta data viitoare! Si stai linistita ca si eu am picat la primul traseu. Emotiile sunt de vina! Ai incredere in tine! 
Gabi, multa sanatate mamei tale si tie mult curaj!! 
Doroti, absolut superb montajul! Foarte emotionant!

Noi suntem bine. In continuare fara varicela, dar tot in carantina
.
am livada in sarbatoare.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
anamea spune:
in primul rand imi cer miiiiiiiiiiiiiii de scuze lui lacry a lu i razacila, intr-o buna zi am sa reusesc si eu sa ii trimit banii pe tricou, deocamdata mi s-a stricat calculatorul si nu pot sa trimit nici un mesaj,, am reusit insa sa pun niste poze de ieri de la taierea motului, http://community.webshots.com/user/anamea11 si mai si participam si luna aceasta la concursul acela stiti voi unde, ne gasiti pe pagina 12, al doilea rand prima din stanga Ana Maria Buliga, votati daca puteti si vreti.
Si Lacry promit ca intr-o bina zi - nu foarte tarziu, cand am sa am si banii am sa-ti trimit, acum sunt intr-o pasa f prooooooooasta, te rog sa ma intelegi
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa Poze din 03.06.2006