Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani dragi ciresici si ciresari: Andrei ( Iulyp ), Mara Ioana ( Crisbar ), Alexandra ( Oana.Iat ), Nicole Evelyn ( Diana79 IMI E DOR DE VOI !!! ), Maria ( Gicuta ), Blanca ( Ildiqo ) !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

buna fetelor,
si noi avem bebe de iunie,
Se numeste Tia si s-a nascut pe 1 iunie 2006.
ne primiti in club?
suntem prietenoase si ne-ar place sa povestim cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!! Am cam tras chiulul in ultima vreme.. si nu suntem singurii.. dupa cate se vede.. !!

Mai intai pentru sarbatoriti:
la cirese:
La multi ani!! sa ne traiti:MARIA ANA, ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA, REBECCA!!!

si la copacei:

La multi ani Adriella si Vivighe!! Sa aveti parte de zile superbe si multa bucurie alaturi de cei dragi!!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Doroti superb montajul!!Am vazut o multime de cirese faine rau tare si mai ales am vazut pe unele pe care nu le-am vazut cam de mutlisor.. Macu si Mihaita imi vin in cap asa in prima faza.. Ai facut o treaba excelenta si iti multumim frumos, mai ales ca ai si atatea altele pe cap!! Multumiri atat tie cat si Natalitei care probabil te-a inspirat!!

Aaka si Tia ( si bebe mic din burtik..) bine ati venit in livada!! Sedere cat mai placuta!! Doroti sau Steluta o sa va treaca pe listuta.

Carmina imi pare rau ca nu ai luat examenul de sofat din prima incercare dar sincer iti tin pumnii sa iei data urmatoare..( intre noi fie vorba asa poate mai capat si eu curaj ca sunt o fricoasa cand vine vorba de condus ceva de speriat!!)

Adib ce mare s-a facut Ralucuta!! E o scumpa .. dulce rau tare si tu o tii departe de livada.. rusinica!!

Oana lui Paul.. ce mai face sotul tau? este mai bine speram.

Alina merci mult si felicitari si Delicioasei tale!! maine poimaine alearga si nu te mai poti tine dupa ea..

Ralucis merci sa stii ca nu s-a speriat deloc.. a fost chiar foarte incantata mai ales ca erau o multime de copii si de animalute libere pe care le puteau smotoci in voie.. cu conditia sa le prinda..
Ilincuta frumusica si harnicuta foc!!

DianaR merci.. !! Si o poza doua cu scumpici cand ne mai pui? Sau un filmulet din cele meseriase?

Monicuta petrecere frumoasa si asteptam pozici cand ai vreme. Cum mai merge cu gradinita? S-a acomodat Alex? dar tu?

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Steluta felicitari Andradei pentru "tata".. o sa il topeasca definitiv cand s-o intoarce!!

Lacra merci si !! Cum a fost la examen? Sper ca sunteti bine si ai scapat de stres macar o vreme...

Arabela.. merci ! La capitolul lapte noua pediatra ne-a spus ca undeva pe la 500 de ml este suficient( asta incluzand iaurt si branzica.. ) dar daca "vrajitorul" bea mai mult poate asa are el nevoie.

Ildi frumoase tare pozele de la iarba verde..

Gabi multa sanatate mamei tale si tie putere si un buchet maaare mare de sa te mai inseninezi.

Catalina foarte frumoase pozele cu Ana.. scumpa foc mititica..!!

Gata am scris cat pentru trei patru zile.. sper sa nu mai raman asa in urma!!

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Adriella ptr ieri! Sa ne traiesti copac drag! (pe unde stati in Timisoara? Chiar azi mergem pana la bunici, vremea asta ii prea putin imbietoare...)

La multi ani Vivi, mamica de Ingrid frumoasa! Sa ne traiesti!

Cami, poze n-am prea mai facut dar una tot va pun zilele astea sa-mi vedeti baietelul cu cercei Timeea... Am tuns-o! I-am taiat zulufii ca nu se mai putea, deja imi spunea lumea ca de ce nu-i prind parul, asa ca am intrat cu foarfeca... Filmulete nu prea am. M-am tot chinuit s-o filmez cum se catara pe tobogan, la inceput se si dadea dupa ce ajungea in varf, acum se catara, se pune in fund si se uita la televizor la desenele la care se uita frate-su, sta ce sta si apoi ne striga pe mine sau pe Vladut care frateste o impinge de fundulet s-o ia la vale...

Arabela, e bine un litru de lapte, in nici un caz nu-i prea putin dar nici prea mult. asa-l sa bea cat vrea. Cu greutatea stati f bine, daca Timi ar avea 9 kg mi s-ar parea ca se rostogoleste de grasa ce e , . Acum a ajuns din nou la 8 kg.

Gabi, multa sanatate puiutilor si mamei!

Bine ati venit Adela si Tia!

Oana, ce mai face sotul?

Va pup si wk placut!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani, Cireselor

Nicole Eveline, Maria Ana, Blanca Andreea, Ana Madalina, Rebecca!

La multi ani, Copacel Vivighe!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

salut!

doroti, felicitari pentru montaj! muzica e super iar pozele sunt foarte frumoase. acum, ca am vazut ciresele din montaj, imi dau seama ce mult au crescut.
LACRI, Alex este leit mami. nu cumva ai o poza cu tine cand erai mica? Cred ca va fi identica cu cea a lui Alex.

CARMEN succes la scoala! Ce daca nu iese din prima? Stai linistita. Nu te stresa prea mult cu asta. Mult succes cu Mihnea! Sunt foarte curioasa daca functioneaza noua strategie.

LA MULTI ANI CIRESELOR SARBATORITE!

Mamicile care nu au facut inca vaccinu de la stat la copii, mai asteptati pe cele gratuite sau vi-l cumparati din farmacii? La noi la policlinica sunt asteptate vaccinurile de 3 luni! nu am facut inca vaccinu petrei.

Am si eu o intrebare pentru cine a nascut prin cezariana cu TUTUNARU:cam cati bani v-a costat? Sora mea este tare panicata sa nu fie prea mult dc e asa de "celebru".

Noi suntem bine, petra mai ales, ca mami sufera tare mult in urma unei extractii a unei masele . Nimic nu se compara cu durerea de dinti! Doamne fereste!

DIANA si petra este manechin. Are putin peste Timeea dar asta e! Daca fetele se dezvolta frumos si asa zic eu ca este bine. Multa sanatate la voi!

STELUTA ma bucur ca sunteti bine!

Sa dea Dumnezeu sa avem copilasii sanatosi si papaciosi.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ANDREEA ce mai face Andrei? Cum se impaca cu tricicleta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cami, abia maine am examen
Andreea, am poze, dar sunt alb-negru. Si mi se par morbide din aceasta pricina. Ar trebui sa le scanez.
Da, fratele meu a facut minisite-ul. Razacila are minisite Nu este terminat... va invitam sa ne vizitati si sa ne lasati cate o vorbulita in cartea oaspetilor, ca sa avem ce citi cand vom fi mari.

www.freewebs.com/alexandruflorinborza/index.htm" target="_blank"> MINISITE ALEC
Va poftim sa va faceti si voi. Succes!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput