Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Felicitari,DOROTI,pentru montaj.Super dragut!Si muzica se potriveste f.bine.Multumim pentru efortul depus!Va pupam si pe tine,si pe Natalita,ca si ea te-a ajutat,altfel nu reuseai tu sa-l faci asa frumos!

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Fetelor cum ati intarcat bebele?ce metoda ati folosit?Povestiti-mi si mie cum,ca de acum as cam vrea s-o intarc si eu pe Delia.Multumesc.

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Doroti foarte frumos montajul si muzica inspirata. Cred ca l-am privit de 5 ori, una dupa alta asa sa ma satur....

Mergi la inceput

Am trimis mesajul anterior fara sa-l termin...

Nu am luat exammenul, am picat la traseu. Nu va spun cat de fraiera am fost. pur si simplu am facut o greseala si cand am realizat ce am facut m-am blocat. Acum de-abia pe 17 iulie mai dau examen, insa eu nu-mi revin dupa acest esec .

Viviana chiar am citit dr. Spock si de luni mihnea este la regim...adica bea dor lapte si mananca iaurt. Are 2 mese de lapte si 2 sau 3 de iaurt. Deocamdata am scapat de crize. XCica chestia asta dureaza intre 1-2 luni pana isi revine copilul.
Mihnea al meu acum sta in balcon in ploaie...nu vrea sub nici un chip in casa , si mie imi e frica de fulgere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Si eu am cazut prima oara la traseu. L-am luat a doua oara "pe sus".. Nu mai suportam sa-l mai dau si a treia oara, am facut tot ce am putut sa scap de el..
Si ce, crezi ca suntem soferite mai putin bune daca nu l-am luat din prima? eu nu cred..
Pot sa-l pun pe barbati-miu sa dea marturie

Mergi la inceput

Adriana, Cu asta ma consolez si eu ca nu toata lumea l-a luat din prima dar imi e ciuda ca am fost atat de panicata si imi este teama ca asa voi fi si data viitoare si atunci ce fac? Nu iau carnetul ca mi-e frica de politist? Ce inseamna ca "l-ai luat pe sus"? Sa fac si eu la fe ca intr-adevar nu cred ca as mai face fata inca unui esec. Sotul meu a dat de 2 ori a picat traseul si pe urma s-a lasat pagubas. de-abia peste 2 ani a mai incercat. A mai facut o data scoala si a luat din prima de data asta. Cumnatul meu a dat de 6 ori si vecina mea de 8 ori, ultima data a platit si si-a luat carnetul insa nu a condus niciodata. Spunea ca fara instructor ea nu poate sa manevreze masina. Ma rog eu nu sunt chiar ca ea, sau cel putin sper. Deci se poate si mai rau decat un examen picat dar ce ma fac cu sentimentul asta de ciuda care nu-mi mai trece?

Plus ca nu mai raman gravida desi tot incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Doroti

Carmina stai linistita, nu ma te stresa. Depinde si de noroc, adica daca are chef politistul sa pice in ziua aia, apai poti sa ai carnet de 10 ani ca tot te pica...Data viitoare o sa ai mai multa incredere pt ca acum cunosti deja senzatia de examen.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hei.. Carmina, tu le aduni pe toate negre acuma, nu? Si carnetul si bebe care nu mai vine.. fiecare la timpul lor.. Lasa, are Doamne Doamne planul Lui, va veni bebe cand e mai bine pentru tine..
Eu stiu ca stressul e un MAAARE dusman pentru conceperea lui bb.. nu mai fi stresata si o sa vina nr.2..

Cat despre carnet.. am mai spus pe aici ca am oroare de politisti si m-am gandit ca decat sa mai trec printr-un examen cu astia, mai bine iau carnetul.. e o chestie de indemanare.. cu ce ar fi mai presus soferii de taxi de ex. decat mine? Au reflexe mai bune? Sau poate sunt mai prevazatori, prudenti? Nehhh
Am vazut o gramada de lume care conducea cu , si m-am consolat ca oi fi putin mai constienta decat ei.. pana la urma e un carnet de conducere nu un masterat, ce pisici!
Data viitoare gandeste-te sa-l iei.. nu te mai gandi la sot, la vecina, la cumnat..

Edit: sa stii ca dupa ce l-am luat am avut si eu o pauza mare.. de vreo 4 ani. Dar cand m-am decis sa conduc, am mai luat cateva ore suplimentare si mi-am adus aminte. N-a fost greu deloc..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, cu sa fac ca ziua sa aiba macar vreo 36 de ore in loc de 24 ???...sau sa fie fi-miu mai cumintel macar ...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PENTRU :
MARIA ANA ,ANA MADALINA,BLANCA ANDREEA,REBECCA !

Poze Delicioase

Mergi la inceput