Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
elyanne spune:
Si eu sunt pt. albume private.
Alocatie in cont... depinde de bancile si sucursalele agreate de adm. Cand am facut cererea pt. alocatia Elenei erau mai multe, Acum erau doar BCR sau Procredit... Dar pt. ca eu deja aveam cererea de atunci si banca era Raiffeisen, mi-au virat si alocatia astora tot acolo...
Menstruatia... la mine a aparut dupa 7 sapt. de la nastere, cu toate ca "alaptam" de 6-7 ori pe zi. Nu e o regula nici ca nu apare cat alaptezi si nici invers.
Kitty nu stiu ce sa-ti raspund... Mai intreaba si alti preoti. Mi se pare totusi aiurea sa fie botezat de 2 ori. Eu stiu ca botezul se face o sg. data.
Tzuna cine stie de ce nu ne-am intalnit.
Sherbi... din cate stiu plecase la munte in we celalalt... poate a ramas mai mult. Sper sa fii bine 
Carmenfr as vrea io sa fie asa si in costum de baie
... la picioare e problema... celulita... o urasc 
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu... sunt f. imprastiata zilele astea, pt. ca am o mie de facut... sper sa ma mai eliberz de maine...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
roxanici spune:
asa...Sherbi e plecata la munte, si io imi amintesc la fel...
ptr laptic.. nu am facut nimic...pur si simplu s-a dus pe apa sambetei, nu mi s-au umflat sanii, nu ma intepau, nu ma dureau... io am scos laptele pana cand nu mai reuseam decat 10 ml de la ambii sani, cand am hotarat sa renunt de tot.
Albumele de pe webshots sunt private de azi, le-am "privat" mai devreme dar nu am apucat sa scriu. Acum, oricine intra in posesia unui link catre o poza sau un album de-al nostru poate vedea poza/pozele. Pe webshots se pare ca nu tb parola sa vezi albume private, ci doar un link catre album. Mai mult nu stiu daca se poate face. Ca sa fie clar ptr toata lumea....ptr ca avem linkurile in prima pagina a subiectului, oricine ajunge pe prima pagina a stupului si e curios sa vada pozele de la 1 luna, 2, 3, etc, poate sa le vada, desi sunt private. Nu trebuie parola, tb doar sa dea click. Daca vreti sa aratati cuiva pozele tb sa le dati linkul catre acele poze si este suficient atat. Asa ca io zic totusi sa va cenzurati pozele ce le puneti pe net. Nu are nimeni ce sa faca la bebei dar comentariile sunt uneoiri de-a dreptul tampite.
Daca vreti si pe yahoo la fel, sa ziceti sa fac si acolo la fel, acolo chiar va tb parola sa vada cineva pozele
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
lauramar spune:
multumesc de raspunsuri tuturor,de alaptat alaptez mai des decat la 4 ore din 2 in 2 ore dar se pare ca nu este o regula.Cat despre kk la bebe o sa ma inarmez cu rabdare si sa vedem cand va face.....
laura
de arianna
Mihael@ spune:
Ela, multumesc pt. poezioare, mi-au starnit un suvoi de amintiri, multe din ele le-am recitat si eu la gradinita, la scoala. M-am emotionat tare.
revin ca s-a trezit
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
lauramar spune:
MIHAEL@ unde sunt poezioarele ca nu le-am vazut,sau ti-i le-a trimis prin PM?
Ca eu aici chiar nu am poezioare in limba romana,desi ea are dubla cetatenie eu vreau sa o invat in primul rand romaneste
.
laura
de arianna
Mihael@ spune:
Asaaaa.... a papat si mai trage un somnic inainte de baie.
Flopici, si bubulina mea transpira la capusor, la ceafa si pe frunte. Chiar voiam sa va intreb, voi ce puneti in carut sub bebei? Eu pun o paturica dar azi am vazut ca transpira rau la ceafa. Cred ca o sa pun un cearsaf din bumbac.
Riloasa, incearca sa faci masaj la coltul interior al ochiului, la baza nasului. Daca e vorba de canal infundat este posibil sa observi o ameliorare.
Rianna stef, sa stii ca nu se vad pozele tale
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
Mihael@ spune:
Lauramar, le gasesti pe prima pagina in link-ul cu agenda cu nr. de telefon. Trebuie sa te loghezi cu martie_aprilie_2007 si parola cunoscuta si le descarci de acolo.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
gabdyd spune:
neata stup!
haideti la o
.
azi e Ziua mondiala impotriva exploatarii copiilor prin munca .
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007