Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
stefaniya spune:
Kitty - nu cred ca e posibil sa aiba doua religii.La urma urmei de ce sa il botezi in ambele,in care va crede,ii vei crea confuzie?
Riloasa - si lui Carl ii curge ochisorul de la 2 saptamani,de fapt face acea secretie galbena.La inceput i-am pus picaturi,i-a facut un test la secretie si nu e nimik grav.Mi-a zis doctorul ca poate tine chiar un an de zile asta.Acum are,acum nu mai are.Mi-a zis ca de la imbracat,probabil scame sau nu stiu,provoaca asta,ochii fiind foarte sensibili.Eu ii curat zilnic ochisorul si numai cel care curge si daca nu e rosu nu imi fac griji.Acum are 2 luni si daca era ceva grav se observa de atata timp.Totul e sa stergi de la coltul interior spre exterior fara sa repeti.Scimbi tamponasul de fiecare data.Nu imprastia ca va apare si la celalalt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
rianna_stef spune:
Va rog inca o data,cine se pricepe sa-mi modifice si mie in listuta:Daria Georgiana s-a nascut pe 13 aprilie ,la ora 08.30,prin cezariana,la 39 saptamani.Multumesc
stefaniya spune:
Kitty - cred ca mai tine si de preot pt ca eu cand am intrebat daca ma pot casatori in Ro,eu si sotul avand religii diferite mi s-a spus ca trebuie sa merg la Galati la episcopie si de acolo sa cer voie si daca vor accepta imi dau o hartie la mana.Dar oricum nu stiu cum ar fi posibil sa aiba o persoana 2 religii,nu e o cetatenie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
karra80 spune:
quote:
Originally posted by lauramarMAGDUTAH,multa sanatate si fericire
Cu intarziere pt. ca ieri nu am fost acasa,am sarbatarit ce 7 anisori de casatorie
Am si eu o nelamurire daca bebe nu face kk decat stimulata e grav? si daca o stimulez zilnic e vreo problema? ca eu as lasa-o sa faca singura dar nu poate si se strange toata si plange si nu reuseste.....
Fetelor mi-a venit menstruatia si inca nu am 2 luni de la nastere si alaptez....e normal? va rog sa ma lamuriti ca aici nu am pe cine sa intreb si la medicul de familie ajung doar o data la luna si orice il intreb la el totul e normal.Va multumesc
laurade arianna
Si mie exact la 2 luni mi-a venit...si am mai alaptat...nu regulat dar i-am mai dat san.si acuma ar treb sa-mi vina iar dar cred ca m-am dereglat ca vad ca deja sunt 37 zile si nimik...gravida nu sunt ca am facut test probabil e o dereglare o sa merg la medic sa vad ce zice....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
flopici spune:
Buna ziua stup!
Tare harnicutze ati mai fost...am avut mult de recuperat din urma.
Am tara multe sa va spun.
Lauramar, parerea mea este sa-l stimulezi doar dupa 2 zile si doar daca se chinuie. Eu am patit la fel, nu facea, dar nici nu se chinuia. Si am lasat-o fara stimulare, la sfatul fetelor si apoi al doctorului. Acum face singura, din doua in doua zile. Doctorul mi-a spus ca daca nu se reglkeaza, as putea incepe sa ii dau suc de morcovi si de mere. Vad ca s-a reglat, asa ca nu divesrsific inca. Deci, stimulat doar daca se chinuie si doar dupa 48 ore. Asa mi-a recomandat medicul.
Gabi78 , eu vorbeam despre patutz pliant. Eu l-am cumparat de la Miniblu, am dat 3 milioane, era la promotie. Am vazut insa si la Gima, la acelasi pret. Eu am unul cu inaltator, adica cu doua nivele. Al doilea nivel se foloseste acum, cat este mica. Cand se va ridica, o sa renuntam la inaltator. Este foarte practic, l-am folosit acest week-end. Se strange si se monteaza foarte usor.
Program - noi avem unul regulat...mancare la 9, 12.30, 16.00, 19.30 si 23. Baita la 22.30. Am citit in ultimul numar din Baby o parere foarte vehementa impotriva baitzei la o ora asa tarzie. Cum ca la acea ora copilul tb sa doarma si ca ii afecteaza dezvoltarea. M-am linisit cand am vazut ca nu sunt singura.Eu ii fac baitza inainte de ultima masa si vreua sa asocieze baia cu somunl. Asa ca nu o sa schimb.Peste zi, Martha nu prea doarme.
Concediu - am avut in week-end o tentativa de concediu. Am fost la maaaaaaaare!Trei zile. Medicul m i-a recomandat sa nu tin copilul pe plaja deloc, din doua motive : praful, care ii face rau si temperatura ridicata, el nestiind inca sa-si regleze temperatura corpului. Si l-am ascultat. Asa ca io pe plaja, bb cu tati sau invers.. Am apucat doar vrei sase ore de plaja, in trei reprize. Am carat toata casa cu noi, inclusiv caruselul si sterilizatorul. Am umplut masina cu varf si indesat. :))Ce sa va spun...a fost greu.Frumos, dar greu. Copilul nu a simtit schimbarea. Poate i-a fost cald...pentru ca a avut cateva reprize de plans, lucru pe care ea nu il face. Dar in rest, a mancat si dormit foarte bine.Noua insa ne-a fost greu pentru ca in primulm rand nu prea am fost impreuna decat seara sau la masa.Si a fost destul de obositor, dat fiind ca soarele te oboseste si nu poti dormi pentru ca trebuie sa stai cu copilul. Asa ca, fetele care isi fac planuri de iesit la mare, doar cu tati si copilul, curaj si multa, multa rabdare.
Tzuna, tare mult ma bucur sa aud ca s-a mai imbunatatit situatia la tine.
Spun si eu La multi ani, cu intarziere, celor ce si-au serbat ziua, un anumit numar de ani de casnicie, sau primele 4 luni!
Bilantul nostru la trei luni : 4900 g si 58 cm. In ultima luna a luat 700 de grame. In ritmul ei, asa ca nu imi fac griji.
Va spun cateva probleme pe care eu le-am intampinat ca sa nu va speriati si voi ca mine :
- a vomitat in jet lapta si ceva galben pui, imediat dupa masa. Dr a zis ca e fiere si ca nu e o pb dc nu o face regulat.
- am gasit-o facand niste miscari regulate, spasmodice. M-am speriat tare de tot. Dr a zis ca este normal, pentru ca creierul ei inca nu ii coordoneaza miscarile.
- trei zile la rand, dupa baita, pielea in jurul unui ochi se inrosea foarte tare, aproape jumate de fata. Se pare ca fara sa ne dam seama, i-am dat cu apa in ochi, si asa reactioneaza organismul.
Noi avem o alta problema - transpira foarte tare.Bebelushii vostri transpira?
Cand se depune dosarul pentru indemnizatie?Pe 21 iunie termin concediul postnatal. Sper ca nu am intarziat. Noi am luat si trusoul si prima si prima alocatie.Pe 10 mai, pentru aprilie.
M-a oripilat comentariul acelui individ.Si eu cred ca este bine ca pozele sa fie vazute doar de noi, cu parola. As dori si eu un PM cu parola, poate gasesc intr-o zi timp sa pun niste poze.
Gata. Ca am scris cat pentru o saptamana!
O seara placuta
karra80 spune:
FETELA MAI STIE CINEVA CEVA DE SHERBI? CE E CU EA SI CU BEBE DAVID?ca nu a mai intrat de mult si era inainte toata ziua pe forum......
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
karra80 spune:
Dosarul pt indemnizatie l-am depus cand erau exact 42 zile lucratoare din momentul in care am nascut.....eu am nascut pe 8 martier si am depus pe 10 mai....erau vreo43 si mi-au zis ca incepand din iulie pot astepta banii....si card am la ALpha bank...depinde cu ce banci lucreaza ei ca am vaz o lista mai lunga...AM intelers ca sunt probl cu Banc postul.....
Carmina
de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
karra80 spune:
Roxanici ai cris ca numai alptezi de 3 sapt ...ce ai facut sa nu mai ai lapte deloc? ca eu daca ma mai mul tot mai scot cate 40 ml si mi-e frica sa nu afc mastita....ce sa fac? Ca de sapt viitoare ma apuc de aerobic, masaj si cura de slabire si nu as vrea sa ii mai dau lapte asa daca nu ma alimenterz bine....
Carmina
de
pozici
karra80 spune:
Gata m-am hot sa monopolizez eu pagina asta
Concediu si noi vom merge la mare....la noi la un hotel unde am lucrat eu...acolo ne va da patronul un apartament si va fi ok ca voi avea cum sa-i fac lapticul si toate cele...oricum voi lua un incalzitor de bibe...si pana atunci appam soi borcanase...si ne descurcam si cu cereale si va fi ok...
Vom merge din 25 august sa numai fie nici asaa de cald si sa aiba aproape 6 luni.....
Carmina
de
pozici

MAGDUTAH,multa sanatate si fericire