Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
diana_jors spune:
Salut,
lauramar: eu stiu ca nu e suficient doar "sa alaptezi", ci sa alaptezi cat mai regulat, la fiecare 4 ore... Si legat de stimulare: sfatul meu ar fi sa incerci sa o lasi singura, altfel i se leneveste organismul si asteapta stimulare...
gabi78: eu zic sa verifici sa nu ai vreo lipsa de ceva gen calciu
Altceva nu stiu ce sa zic...
poezii: multumim
. Mai pun si eu un fisier cu poezii primit de la o mamica de 2005.
Noutati noi nu avem, sper sa dau de mady cat mai repede sa luam leganelul si sa ne refacem programul zilnic cu o noua locatie ![]()

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
Diana, am adunat aici ce acte sunt necesare la dosarelul ptr acordarea indemnizatiei. Jos jos de tot scrie si bancile agreate. Asta e la brasov cel putin...
Menstruatie nu am nici io desi nu mai alaptez deloc de 3 saptamani.
Nu stiu cat mai dureaza si daca e normal sa fie asa....io mai am pana ajung la dr...
Menstruatie in timpul alaptarii, si asta e normal, vezi Karra a patit asa si nu e nici o pb si nici semn de ingrijorare.
O sa fac albumele private, toate, deci numai cu parola le veti putea viziona. Intai modific cele de pe webshots
Stefaniya, ca sa ajungi pe "webshots" sa dai click pe unul din linkurile de pe prima pagina "1 luna" "2 luni", "3 luni" Ele te duc direct unde trebuie. Ca sa pui acolo poze tb sa fii logata cu username mami_2007 si parola o sa o primesti pe PM daca nu o stii
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
multumesc stefaniya chiar nu stiam. Dar o sa il botezati si ortodox?
diana_jors daca nu dai de mady intra pe leagane.ro. eu de acolo l-am luat si a venit in mai putin de 24 de ore. In Bucuresti e posibil sa vina in aceeasi zi.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
copilutul meu e fff cuminte si ma lasa sa stau pe net asac a... va birii pe voi.
spunea cineva despre un pat pliant?! as vrea si eu detalii. cred ca l-am convins pe sotul meu ca putem pleca macar peste weekend la mare si un astfel de patut ar fi util.
roxanici te rog sa-mi dai si mie parola pentru pozici. multumesc.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
stefaniya spune:
Roxanici - mersi de raspuns dar sa-mi dai si parola ca nu o am.
Gabi78 - nu il botezam ortodox pt ca deja e increstinat in fata lui Dumnezeu si nu i se poate da doua religii.Dar eu raman la religia mea de ortodox pt ca nu pot dintr-o data sa schimb in mintea mea ceva in ce am crezut atatia ani.
Pe Carl am ales sa-l botez in religia lor de protestant pt ca noi aici vom locui si nu vreau cand va creste sa se simta diferit de ceilalti copii cu toate ca aici sunt o groaza de straini cu diferite religii.
Sotul meu nu e un mare credincios si unii parinti aici asteapta sa creasca mare copilul sa-si aleaga singur religia dar eu nu am acceptat.Am cerut sa-l incerstinam si le las lor optiunea de a alege religia.
Eu sunt credincioasa si pt mine toti avem acelasi Dumnezeu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
radcarmen spune:
La multi ani Magduta!!! Sa iti creasca puisorul mare sanatos si fericit si sa va bucurati de el. (cu intarzierea si scuzele de rigoare)
Am citit oripilata comentariul acelui...nici nu stiu cum sa il numesc, poate "deraiat". Ma ingrozeste gandul ca pe lumea asta, printre noi, sub infatisari aparent normale, se ascund oameni perversi si cu ganduri necurate la adresa micutilor nostri
.
Eu scriu destul de rar, dar sunt cu voi din umbra caci va citesc in fiecare zi si ma regasesc in experientele voastre.
Program inca nu avem nici noi foarte bine stabilit, dar incercam sa nu ne dam peste cap stomacelul si mentinem o distanta bunicica fata de masa anterioara. Nu ne omoram tare cu papatul dar nici rau nu mancam. Si crestem tare frumos, asa cum cresc toti bondareii si toate albinutele din acest stup. Am implinit si noi doua luni in 7 mai, zambim si incercam sa gangurim, dar cred ca Vlad al meu e ruda cu Rares si e mai serios de felul lui. Cu greu ii mai smulg zambete.
Menstruatia stiu si eu ca poate veni chiar daca alaptezi si nu e nimic anormal. Deci nu va faceti griji.
As dori si eu sa pun poze cu puiutul meu in albume si de aceea poate ma ajuta cineva cu o parola pe PM. Va multumesc si sper sa ma descurc.
Va pup,
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
roxygeo spune:
Buna ziua stupului!
M-am oripilat si io de comentariile tipului, cred ca trebuie sa le facem private urgent![]()
lauramar - am inteles de la dr. ca e o problema cu stimulatul daca o facem prea des bebe se va obisnui sa faca numai stimulat si atunci ajundem sa avem alte probleme...asa ca io zic sa o lasi sa se chinuie un pic sia daca nu face mai multe zile la rind atunci sa o ajuti
Concediu noi ne-am propus sa mergem citeva zile la munte cu bebelina, dupa jumatatea lui iulie - cind va avea si ea 3 luni, si mai vrem sa plecam pe la sf de august fara bebelina.
Lauramar..si io sunt satula de faza cu normalu`...mi s-a luat de atita normalitate
, io aku fac doua luni si inca nu da semne ca ar veni menstruatia pentru ca mie inca mai imi vin scurgeri, din cind in cind....si io nu mai alaptez de pe la trei saptamini
Noi suntem bine..io sunt usor debusolata pentru ca vad ca nu se mai satura cu 120ml la o masa...si nu stiu ce sa fac.....voi cum ati facut? la doua luni cit lapte praf pe zi? avind in vedere ca noi numai asta mincam?
Ieri am fost la gratar la niste prieteni si a fost tare bine...sa mai mergem si la altii nu numai ei sa vina la noi ...adik am fost si io musafir
beblina n-a avut nici o treaba, doar catelu din dotare era foarte curios si a mirosit-o pe toate partile...
Saptamina asta ne vine si noua rindul al vaccinare, ne-am decis sa-i facem infanrix, urmeaza sa vorbim cu dr zilele astea.
Va pupic

primilor bebei
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
Kitty spune:
De data asta am doar o intrebare pentru fetele care stiu mai multe in domeniul religiei. Mi-a fost jena sa intreb, dar ma framanta foarte tare, ca la noi situatia e cam tensionata din punctul acesta de vedere: Ar fi foarte gresit daca i-am face la Giulia 2 botezuri, unul ortodox si unul greca-catolic?
Eu am vb cu un preot ortodox care mi-a spus ca e in regula, ca si el a fost botezat imediat dupa nastere de urgenta greco-catolic pt ca ai lui credeau ca nu va trai, iar dupa ce s-a facut bine a fost botezat ortodox. Nu as vrea sa fac ceva rau, mie personal nu mi se pare gresit, mi se pare o prostie lupta in numele religiilor, dar presiunea care se exercita asupra noastra ma face sa caut o solutie de compromis.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
riloasa spune:
Buna fetelor!Baietelul meu este a 4 oara care ii curge ochiul. Am fost la 2 oftalmologi. Unul mi-a zis ca are canalul lacrimal infundat, unul ca are conjunctivita. Pana acum nu i-a lacrimat ochisorul, doar acum ii lacrimeaza. Nu stiu daca are conjunctivita sau canalul lacrimal infundat? A facut la 2 saptamani dupa ce a iesit din maternitate si dupa aceea din 2 in 2 saptamani. Voi ce parere aveti? Cat despre vacanta, vrem sa plecam la munte.
MIHAI, 31 MARTIE
cria_bv spune:
LA MULTI ANI Magdutah sanatate si multe bucurii.
Lauramar iti doresc multi ani de casnicie fericiti si linistiti.
Kmi exact asa face si Vladut al meu dupa baita. In apa e foarte linistit oricat de foame ii e, imediat ce il scot urla si daca ii e foame tare trebuie sa ma misc cu viteza luminii. Cand ii pun caciulita face si mai urat, de fapt nu ii place deloc caciulita si nici bluzele care sunt pe gat.
Program nu avem, pana acum cateva zile manca din 2 in 2 ore si uneori abia reuseam sa il amagesc ca sa se faca cele 2 ore. De cateva zile insa vad ca si-a facut program la 3 ore. Sper sa-l tina. In general facem baita pe la 22,23 mancam pe la 23,30 si daca e cuminte doarme pana pe la 5 daca nu ne tine treji pana pe la 2 noaptea.![]()
Mihael@ gretos comentariul respectivului, mai bine sa vedem numai noi pozele.
Amma si al meu a facut kk mai apos. El face cam de trei ori pe zi, s-a intamplat sa faca si mai apos si cu un miros mai ciudat dar nu i-am dat nimic pt ca dupa doua scaune asa facea unul mai gros.
Toaleta de dimineata consta in schimbat si spalat la fundulet daca e cazul, spalat pe fata si la ochisori. Ela eu zic ca e super suficient ce faci tu.
Concediu mi-ar place dar anul asta nu cred.
Roxygeo noi la o masa mancam si 160 ml si avem 6 saptamani.