Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mihael@ chiar uitasem de poezioare! Uite chiar acum merg sa le iau de pe calculatorul celalalt si le pun pe grupul martie_aprilie_2007 de pe yahoo, acolo unde avem nr de tel. Sper sa va foloseasca si sa mai adaugati si voi poezioare scurte care nu sunt in fisier.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

Sper ca nu ne-ati uitat....mi-ati lipsit foarte foarte mult....chiar daca am fost la mama si a fost super bine si pentrumine si pentru fata singurul lucru care imi lispea era forumul....am mult de recuperat dar o voi face pana la urma (2 capitole jumate).....cand o sa am timp...noi suntem bine crestem ...cu mancatul la fel radem toata ziua si gangurim
Va pup ca s-a trezit

www.baby-gaga.com/ > < img src= http://tickers.baby-gaga.com/t/squsquavi20070329_-8_My child is Raisa Maria.png alt= baby development border= 0 /> < /a> " target="_blank"> VARSTA MEA
iubita mea Busca - Galusca

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Gabi, eu mi-am facutcard la CEC ca e mai avantajos.Dar exista undeva la Directia muncii o listuta cu bancile cu care lucreaza ei.dc ai card in alta parte, mai bine mergi pe la ei si vezi dc banca la care ai tu card este pe lista lor.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

mersi Adina, o sa merg ca si asa trebuie sa ma prezint personal cu cererea. Noi am avut card la BCR dar pentru nu stiu ce misterios motiv la un moment dar nu au mai vrut sa o vireze acolo.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor!

hai ca era sa intru la pareri.
Daca apare un zvon sau daca cineva inventeaza ceva se gasesc cel putin 10 oameni care sa raspindeasca vorba si sa o faca cit mai gogonata!
va intrebam vineri de "tafic de organe" si sa stiti ca am fost f speriata. d-aia va intrebam si pe voi. eu nu ma uit la tv decit la filme si habar nu am ce se intimpla. ma gindeam ca poate au dat la stiri ceva .. dar nimic! am ajuns sa intreba gardienii din parc! si m-au linistit! nici gind de asa ceva! ma scuzati daca v-am bagat la pareri si pe voi.
despre cometariul tipului la acea poza este pur si simplu dezgustator! si eu sunt de acord sa nu se mai poata viziona albumele decit cu parola. Eu o sa imi scot pozele de la semnatura. am avut surpriza sa imi spuna si sotul ca nu stiu ce colega de a lui de la servici ne-a vazut pozele pe net. Nu ma gindeam ca se poate uita oricine si de fapt nu ma gindeam ca in afara de noi care vb aprpae zi de zi se mai gasesc indivizi din astia dubiosi care sa mai fac si comentarii.. repet: dezgustatoare!

card pt alocatie eu am facut la CEC si stiu ca se mai face si la Bancpost. Cardul de salariu pe care il aveam la Bancpost nu a fost insa bun pt alocatie si indemnizatie. La CEc nu se plateste nimic pentru deschidere dar a fost gata cam in 2 sapt. Se pot trece atit alocatia cit si indeminzatia pt mama pe acelasi card.
Si despre prima de nastere eu sa stiti caam luat-o dar dupa vreo 2 luni, iar trusoul bebe am facut dosarul in alta parte decit cel de prima si celelate, si am luat banii cam in 10 zile. In hirtiile carese completeaza prima persoana este si cea care ridica banii. Noi am trecut numele sotului si el s-a dus sa ia banii. Iar la prima de nastere trebuie sa ai la tine si certificatul de nastere al copilului.

Va pup fetelor!

AAAAA Sa ma laud si eu: de simbata Tudor se intoarce de pe spate pe burtica! Numai pe mina stinga. Incerca in disperare si pe partea cealalta dar inca nu a reusit. In schimb a dormit numai pe o parte asa cum dor,ea cind era mic mititel si il puneam eu cind pe stinga cind pe dreapta. Acum se intoarce singur.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o rugaminte: ma dor foarte tare genunchii, mai ales cind ii indoi. Stiti vreun remediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Gabdyd - multumesc de felicitari!Ai tot timpul sa-l botezi.Noi ne-am grabit un pic pt ca mama e aici si am vrut ca sa fie prezenta cand il botez.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

MAGDUTAH,multa sanatate si fericire

Cu intarziere pt. ca ieri nu am fost acasa,am sarbatarit ce 7 anisori de casatorie

Am si eu o nelamurire daca bebe nu face kk decat stimulata e grav? si daca o stimulez zilnic e vreo problema? ca eu as lasa-o sa faca singura dar nu poate si se strange toata si plange si nu reuseste.....

Fetelor mi-a venit menstruatia si inca nu am 2 luni de la nastere si alaptez....e normal? va rog sa ma lamuriti ca aici nu am pe cine sa intreb si la medicul de familie ajung doar o data la luna si orice il intreb la el totul e normal.Va multumesc

laurade arianna

Mergi la inceput

stefaniya de ce se imbraca copii in rochita? am mai vazut la cineva si nu mai stiu la cine. in ce religie? si ce semnifica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Gabi78 - aici ei sunt in majoritate Protestanti.Adica ei cred in Dumnezeu,in Isus,dar nu tin ca noi restul de sfinti.Ei considera ca Isus a fost cel care a aratat ca exista Dumnezeu.Sunt mult mai apropiati de catolici.
La 14 ani copilul trebuie sa confirme ca vrea sa fie in continuare in acea religie si ca el crede in Dumnezeu sau binenteles poate sa refuze.
Rochita - sincera sa fiu nu prea stiu exact.Fete sau baieti in biserica se imbraca in rochita mult mai lunga decat ei,asa cum a fost si cea a lui Carl.Probabil ca asa cum preotul imbraca acea roba lunga asa trebuie si la bebei.
Mi-au dat biblia pt Carl,dar e in daneza si eu inca nu sunt asa buna la tradus tot.
Noi avem doar cununia civila si am intrebat preotul daca ne poate da binecuvantarea dar fara ca eu sau sotul meu sa ne schimbam religia ci sa ramanem fiecare cu a lui a zis ca el imi recomanda sa nu ma schimb pt ca la urma urmei toti credem in Dumnezeu si el binecuvantarea ne-o va da.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput