Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

io DA

quote:
Originally posted by kmi78

eu am crezut ca albumele noastre sunt private , dar nu? eu zic sa le facem private, nu ne trebuie comentarii la poze, de acord fetele???

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Scuze pentru intarziereLA MULTI ANI Magdutha si bb Alexandru multa sanatate si impliniri!!!!!!revinnnnn

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna!

Am avut parte de un week-end destul de linistit. Ieri Maria m-a lasat sa stau o ora doar cu sotul. Ce frumos din partea ei.... In rest ne ocupa tot timpul dar ne si incanta cu zambete, gangureli, tipete de bucurie.

ANDREEA20- si Maria va face vaccinul pe 19 desi face 4 luni pe 28. Deci nu cred ca-i o problema. Scapam mai repede sa ne pregatim de diversificare.

ELYANNE- am trecut si pe la locul de joaca, ca stiam ca mai stati acolo,dar nu v-am vazut. Erau atatea mamici ..... Lasa ca ne mai intalnim noi.

KMI78- doar stii ca Mariuca e campioana la plans. Dar acum s-a mai linistit.Iar plansul dupa baie incepe tot cu pusul caciulitei. Dar cum o spal pe cap numai o data la doau zile si caciulita o punem la fel. Adica am descoperit motivele din care plange si le elimin pe rand: ii este rau (ii vine lapticul cu suc gastric inapoi) si atunci ii trece cocotata pe umarul meu si plimbata prin casa dar nu pur si simplu ci leganata cumva pe verticala, ii este f somn si nu reuseste sa adoarma atunci reiau putin leganatul dinainte si apoi o pun in patut pe o parte cu suzeta in gura si o mangai pe cap si in 5-10 min adoarme, ii este sete (si-i dau putin laptic), si-a murdarit rau scutecul (ca eu nu o schimb dupa masa chiar dc a facut kk) si in cazul asta o schimb totusi si o si spal la chiuveta si-i place sau ii este foame si somn, combinatia fatala pentru noi. Plange fff tare, ar adormi dar nu poate, de mancat la fel.... Dar ii dau sa pape in timp ce ma plimb cu ea prin casa si uneori adoarme asa si daca ma tin puterile reuseste chiar sa termine sticluta prin somn. Acum cred ca alti bebei pot gasi si alte motive de plans. iar de linistit... fiecare e diferit .

MIHAELA- pentru ochi se vb de Nettacin dar cred ca tb sa-ti fie recomandat de medic ca e tot cu antibiotic.Si eu l-am folosit cu succes la Maria.

Eu am depus repejor dosarele si am luat tot mai putin indemnizatia care cica imi vine la sf lunii.

STEFANYA- felicitari pentru botez.

Concediu - 1 saptamana la munte cu sotul. de fapt mergem la parintii mei . Iar eu mai raman inca vreo 2 saptamani dupa. Sa vedem c iese. Ceva experienta avem cu plimbatul. Noi mergem unde avem de mers desi Mariuca e tare maraita dar nici numai in casa nu pot sta asa ca plec incarcata ca Mos Craciun- cu laptic, cu hainute, pampers, pompa de muls, alte biberoane sterile si tot asa. Mai rau e ca drumul va fi de 5 ore sau chiar 6 cu tot cu iesit din Bucuresti. Dar plecam la sf lui Iulie cand Maria va avea 5 luni. Speram sa fie bine.

Legat de poze sunt de aceeasi parere. sa le stergem pe cele in care bebeii sunt dezbracati (eu as vrea sa le sterg pe ale Mariei dar nu stiu cum) sau sa facem albumele private.

PROGRAM- singurele constante sunt: baia la ora 21-22 si adormitul final la ora 23-23.45 si aici mai sunt schimbari uneori dar rar. Aseara am ajuns din plimbare la ora 21, i-am facut baie, a mancat la 21.45 si la 22.30 se culcase. Si s-a trezit la 1.30 sa pape (in loc de 3.30-4.30). a mancat 100 de ml si s-a culcat. La 4.30 iar plangea. Eu vesela dar moarta de oboseala ma duc si pun lapticul . Stiam ca noaptea se trezeste numai de foame si papa asa prin somn. Cand ma intorc avea ochii mari... M-am speriat. Credeam sa s-a terminat cu somnul meu. Ii dau sa pape, mananca 40 ml si apoi incepe o agitatie, plans.... A facut kk si in 2 minute a adormit. S-a mai trezit la 6.30 cand am spalat-o si a mancat si s-a mai culcat putin.Acum e in sezlong si se maraie langa mine dar mi-am propus sa o tin mai putin in brate ca ma doare ingrozitor spatele de la atat tinut la verticala. Plus ca mi se pare ca uneori nu sta dreapta.

TREABa in casa- cu curatenia mai e cum mai e. Adica nu las sa se faca mare mizerie si imi gasesc timp ca la 2 zile sa strang. Chiar sunt multumita din punctul asta de vedere. E si usor: daca Maria plange las totul balta si reiam mai tarziu. Cu gatitul insa.... Alta poveste. Am ars de 3 ori mancarea. Ca Maria plangea, vomita si uitam de ea sau ajungeam prea tarziu.Asa ca face sotul dar ajunge f tarziu si mi se pare aiurea sa mancam asa tarziu....

Maria- 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mihael@ , Roxanici Tzuna - multumesc de felicitari.Da,a fost o rochita super luuunga,asa e aici traditia si mie mi-a placut foarte mult.

Mihaela - cat despre plaja,eu am inceput-o cu toate ca mi-a ramas burta si pe picioare s-a facut coaja de portocala (celulita).Sunt lenesa la facut sport,astept sa gasesc pe cineva care sa mearga cu mine la sport ca asa ma incant,decat singura.Cu rolele mai ies dar vad ca nu ajuta putin cat ma plimb eu,trebuie ceva mai serios.La innot inca nu merg pt ca asistenta mi-a zis ca el e prea micut acum,nu sta treaz prea mult si am toate sansele sa-mi adoarma in apa.Deci pana la 4 luni mai am de asteptat,dar vreau sa ma bucur si eu de soare,asa ca putin imi pasa de cine comenteaza daca,comenteaza.

Mihaelaaa - si noi facem vaccinul la 3 luni,urmatorul la 5 luni si tot asa.Nu e nici o problema ci doar au un alt sistem.

Roxanici - stiu ca tu esti cea care ne indruma acolo unde nu stim,lumineaza-ma si pe mine cum ajungem la albumul comun pe "webshot"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Sigur, cel mai bine este ca albumele sa fie private.

Doina, probabil scandalul incepe cand este prea obosit, incearca sa il culci sau sa-l linistesti putin mai devreme de momentul in care da semne de oboseala. Dezvatul de tinut in brate este posibil, dar asta inseamna niste plansete din partea lor (eventual si a noastra). Noroc ca ma doare spatele si nu tin, in schimb o tine taica-su . "Slaba de inger" esti din iubire si nu cred ca e o problema. Si eu ma gandesc daca nu cumva m-am muiat, ca de fel sunt mai exigenta asa, sau cum zice sotul meu, mai "scortoasa".

La noi sambata e ziua de curatenie dintr-un capat in altul, facuta de sotul meu in mare parte, eu fac ce mai apuc.... In timpul saptamanii doar mai gatesc cate ceva cu ea in bucatarie sau cand doarme si intind / strang / impachetez rufe de zici ca suntem o armata. La calcat, doar strictul necesar, hainele de strada. Pe bubulina n-am obisnuit-o sa-i calc toate hainutele cum am mai auzit la alte mamici, le spal cu detergent+balsam obisnuit si le dau o extra-clatire.

Ela, sper ca nu ne-ai uitat cu poezioarele, sa stii ca eu sunt interesata. Multumesc pt. raspunsul legat de ochisori, am sters cu ser fiziologic si am masat coltul interior si astazi deja e mai bine. Este oare posibil sa se infunde canalul lacrimal la varsta asta? M-am gandit la asta pt. ca atunci cand o masam la coltul ochisorului, stranuta, deci ajungeau lacrimile pe undeva pe-acolo.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut fetele!
Daaaa, si eu as vrea s fie private albumele, dar cum facem asta. Dupa comentariile alea eu am intrat pe albumul tipului si am vazut acolo mesaje si de la altii la care le lasase somentarii cu continut sexual. Nu erau neaparat poze de copii. Ce idiot. Pentru asta am sters poza pe care o pusesem in albumul de 1 luna desi nu era explicita, dar totusi am sters-o si am sa pun una cu ea complet imbracata. Am incercat pe yahoo sa trec pozele inapoi in privat dar nu am mai gasit optiunea . Poate ma lamureste cineva sau trebuie sa le stergem si sa le punem din nou. Pe yahoo s-ar putea face album privat, sa le lasam asa, neshareuite , nu stiu daca am scris bine si cand vrem sa le vedem sa intram numai cu nickul comun. Dar asta inseamna si ca nu vor mai merge linkurile din semnaturi direct, sau cel putin asa cred eu. Cine se pricepe sa explice mai bine.
Roxanici acum m-am trezit ca ma intrebasei daca aveam burtica la nunta. Da, dar nu se vedea, eram in trei luni . In schimb, ca sa nu existe nici un dubiu a avut grija tocmai tata sa anunte la mcrofon ca pese sase luni il fac bunic!!!Nu mi-a venit sa cred, nu era nici un secret, vb Elyannei, macar sa fi stiut lumea de ce eram plinuta, dar nu ma asteptam de la tati.... Ma rog, aia a fost atunci ca acum am trait sa il vad si in sala de nasteri la mine. Nu eram dezbracata, da' saracu tocmai pe mine a ajuns sa ma vada in dureri, cred ca i s-a rupt inima. Trebuie sa postez povestea nasterii cu toata tarasenia.
Stefanya felicitari pt botez, foarte frumos. Noi cred ca ne botezam mai tarziu ca vad ca nu mai ajung sa organizez si botezul luna asta.
caciulita dupa baie nu ii mai pun de mult. nici cu feonul nu o usuc, chiar daca are parul mare. O perii cu o perie cu par de animal, asa in sus ca sa ii mentin freza de punkist si in cinci minute s-a si uscat.
Doina sunt foarte tentata sa incerc si eu sa ii fac baie in cada, sa vad daca pluteste.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Multumesc inca odata pentru urari

eu mi-am terminat ziua de nastere cu plansete vorbind cu sotul la telefon. Nu am avut ce face si i-am spus ca m-au intrebat ai mei daca a mancat si Mateias din tortul mamei ... si cum noi nu avusesem timp cu plecarea lui nici macar de un suc m-a sunat in 5 minute plangand ca saptamana viitoare o sa facem tort si ca s.a saturat sa fie pe drumuri si singur acolo!
Ufff, sper intr.o luna sau hai si doua sa ne mutam si noi cu el.Acum numai sa gaseasca o casa intr.un loc linistit!

Pupici,Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

fetele, la ce banca trebuie sa ai card ca sa ti se vireze alocatia pe el?

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

desi eu am pus o singura poza in albumul comun (multumesc elyanne pentru parola) si eu as spune sa facem albumele private!
Eu deja albumul de familie l-am facut privat!La ce sa citesc mesajele unor psihopati si sa ma gandesc la toate ralele!!!
E foarte simplu de facut, dar asta banuiesc ca o sa faca Roxanici sau Elyanne... eu dupa cum spuneam de abia de am uplodat o fotografie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Salutare mamici si bebelusi !
In sfarsit am reusit si eu sa-mi pun internet din nou ,ca taaaareee imi era dor de voi.Am vazut pozele cu bebelusii ...niste scumpei ,ce mai!
Nu am reusit sa citesc din urma pt ca n-am timp ...din cauza ingerasului meu bineinteles.Noi am facut vineri doua luni ,am recuperat pt ca ne-am nascut cu 2.700kg ,acum avem 4.700kg,56 cm de la 50cm..deci..suntem multumiti;ne place sa dormim doar pe burtica spre disperare lui mami care sta cu grija,cu toate ca isi intoarce singura capusorul.In rest suntem bine,am inceput sa gangurim si sa zambim,cantam seara cu mami si ne chinuim sa invatam sa dormim singurica in patut.
Fetelor am si eu o rugaminte la voi:cine se pricepe sa-mi modifice si la mine in listutaca Daria S-A NASCUT PE 13 APRILIE NU PE 13 MARTIE(atat am mai cautat-o...ma gandeam ca ne-ati uitat)
Si as mai avea o intrebare:cele care nu mai alaptati...voua va venit menstruatia?si daca da la cat timp?pentru ca eu nu mai alaptez de la trei saptamani si nici in ziua de azi nu mi-a venit..nu de alta dar nu prea am fost "cuminte"
Am incercat si eu sa pun poze in album dar n-am reusit;le-am pus pe yahoo dar mai departe nu stiu ce tre sa fac.Incerc sa pun link-ul macar ...poate merge.Pupici

rianna_stef si bebe Daria Georgiana 13 aprilie 2007

http://new.photos.yahoo.com/rianna_stef/album/576460762404170944

Mergi la inceput