Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihael@ spune:
Stefanyia, felicitari pt. botez! Arata super Carl in rochita de botez!
Alexia, kg in plus si burtica sunt prezente si la mine in exces, am vreo 8 kg in plus. Nici nu ma gandesc la plaja, nu m-as incumeta
.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
elyanne spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Elianne, mi se pare mie sau Andrei e mai grasut decat Mihai, are fata mai rotunjoara? pana acum mi se parea invers, sau le-ai inversat tricourile sa ne induci in eroare?
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
n-am inversat tricourile... Andrei are fata mai rotunda... Mihai mai luuunga... Andrei are capul mai mic si probabil de-asta e si mai rotund.A... am mai descoperit o diferenta intre baietii mei... Andrei are gropita in barbaa, ca ma'sa si ca surioara lui. Mihai n-are...
Io zic ca's diferiti... ca doar nu e vorba de o alunita

La Multi Ani Magdutah! 
Alocatia... mi-e mi-a intrat pe card alocatia pe luna aprilie, la sfarsitul lui mai. Pe luna in care am nascut nu vine alocatia, iar pe luna urmatoare, vine in luna urmatoare
Concediu... nu stiu daca avem curaj sa plecam anul asta
cu 3 teroristi. Si daca plecam, vrem sa mergem cu cel putin o bunica dupa noi. Am gasit ceva in bulgaria, la mare, la soare, un hotel care are si apartamente cu living + bucatarie si 2 dormitoare... Ar fi perfect pt. toata trupa... As putea sa le fac si laptele, sa ii fac si mandrei mancare... Dar inca n-am prins curaj... oricum, mai devreme de august nici n-avem de gand... poate sf. lui august... Dar e aiurea... ar fi perioada de inceput a diversificarii si ar fi de preferat sa se inceapa cand nu inervin schimbari in programul bebeilor
Parca vad ca ma hotarasc prea tarziu si n-o sa mai fie locuri... oi vedea... Daca prind curja ne reorientam pt. munte (si asa nu am o parerea prea buna despre mine in costum de baie

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
roxanici spune:
Stefaniya, deosebit botezul si ce rochita luuuuuuungaaa.
Mda, mie mi-e sila de indivizi de astia de comenteaza aiurea. Sigur e vreun dereglat de a comentat doar pozele nud. DAca pe mamicile ce au postat pozele nu le deranjeaza e ok, daca e ceva putem face albumele private si ne uitam doar noi la ele, cele ce stim parola...
Eu una m-am ferit sa pun poze explicite cu rares pe netu asta plin de tot soiu de oameni care mai de care cu pasarele la cap. Pe mine chiar m-a enervat
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
Bine v-am gasit(adormite, ca cine-o mai bantui pe net...)
Roxanici, sunt de acord cu tine.Asa ca poate ar trebui sa facem un album privat cu poze nud cu bebeii nostri.Mamiicile stiu parola.N-o sa postez pe net poze cu fiica-mea dezbracata,sa vad ca cine stie ce cretin posteaza vreun comentariu idiot.Nu mi-a picat deloc bine.
Toaleta zilnicade dimineata Nu-i fac nimic.Sunt zile in care baita i-o fac dupa-amiaza sau seara. E mai comod ziua, ca seara picam franti cateodata.Dupa baita nu-i pun caciula, pt ca vorba Paxelei, nici mie nu mi-ar placea
.Pe Teodora o enerveaza caciula/palariuta.Chiar incepe sa maraie cand ii pun ceva pe cap.Dupa baita care franta, deci pica cremuiala.Doar o sterg in urechi,dupa urechi. Nasul i-l curat doar cu batistuta bebelusului, nu zilnic(doar cand are mucisori destul de mari, din cauza carora fornaie).Cu apa marina nu-i curat nasul , pt ca nici mie nu mi-ar placea sa-mi bag pe nas apa, in mod constient.Ochii si inca o parte a corpului(vaginul) sunt singurele parti omenesti care se curata singure. Deci, mamicilor, eu zic sa nu exagerati cu curatatul...
Concediu'O sa mergem la mare.Desi ziceam initial ca vom merge la sf lui august, vorbind cu mama, m-am gandit ca ar fi mai bine sa mergem in aceeasi peroada cu ei.Ar mai sta si ei tu Teodora, cat as mai inota si yo.Plus ca as simti si eu ca sunt in concediu...Stiti bine cum e, chiar daca stam acasa cu bebeii,mai sunt o groaza de treburi de facut in casa(mancare/curat/calcat), basca faptul ca mai trebuie sa mai ai si grija de tine...Deci e destul de obositor.Iar in privinta mancarii, nu-mi fac griji.Noi avem un incalzitor de biberon,pe care-l folosesc doar sa incalzesc apa(adica apa din bibe e mereu buna pt preparat laptic).Plus ca la mare, voi lasa la soare bibele cu apa, apoi pe plaja voi adauga doar masurile de lapte praf(puse dinainte intr-o cutiuta).Mancarica va manca de la borcanase.Sper sa ne descurcam.Despre cum voi arata eu in costum de baie,cu cele 5kg in plus...sper sa fie mai putine pana atunci...Era o chestie inteligenta pe-aici pe net, care suna cam asa:unei femei ii trebuie 9luni sa devina mama, iar unei mame ii trebuie 9luni sa redevina femeie.Deci, celor care ne-au insarcinat
,sa ne placa si asa, cu kg in plus...

Fetelor, sa nu o credeti pe Eliana ca ar arata rau in costum de baie...Sotul meu spunea ca daca nu o vedea cu Mihai si Andrei +Elena, ar fi zis ca n-a nascut niciodata!!!!

Te-am spus fetelor, Eliana![]()
Unde gasesc si eu albumul de la 3luni, si cel de la botez?Ca sunt orbete si nu am vazut
Paxelachiar asa ,mare sportiva e junioara...
Gata, mi se inchid ochii.Va pup si somn usor.
carmen
Mihaelaaa spune:
Buna ziua la tot stupul...
Pt inceput, (si totusi cu intarziere!
)
La multi ani,Magdutah!
Vreau si eu sa-l laud pe David ca a dormit si el prima data 10 ore una-ntruna

....ca mai mult de 6 ore nu dormea si asta se intampla foarte rar...
Eu m-am tot trezit (de vreo 5 ori) si m-am tot minunat de ce nu se trezeste sa mananca,m-am asigurat ca inca mai respira si m-am culcat la loc
.
Aseara cand l-am pus in patut s-a intors singur pe partea dreapta,si asnoapte cand m-am trezit prima data era pe burta...l-am lasat asa dar mi-a fost tot frica ca nu-si bace capul in saltea si sa se sufoce...la a 2-a trezire era tot in pozitia aia doar capul si l-a intoars pe partea cealalta (cu succes ,din fericire!)
Vad ca se intoarce si David singur tot mai des dar intotdeauna numai pe partea dreapta....
Asnoapte cum n-a mancat David deloc,mi-a curs la lapte din tzatzici ceva de necrezut...am udat patul de parca as fi facut pishi pe mine...Barbatu-meu zice sa-mi leg niste pungi peste noapte,ca-i pacat de laptic...

Oricum asa ceva mie nu mi s-a mai intamplat....sa curga laptic una intr-una....
Program.....Nu avem!![]()
KK...de cateva zile e mai bine,face in fiecare zi o data sau de 2 ori...ca pana acum facea la 2-3 zile. Si e galben si moaaale
Vaccin, David inca n-a facut nici unu...intre a 3-a si a 4-a luna tre sa mergem la control si cred ca atuci va primi primul...credeti ca e prea tarziu primul vaccin la 3 luni?
Caciulita dupa baie...cateodata ii pun cateodata nu....depinde de temperatura din camera...si daca i-o pun nu i-o las mai mult de 2-4 ore. Si eu il usc oricum cu feonul.
Noi facem baita la o ora dupa ce papa si o ora inainte sa pape iar,deci intre mese la sfatul moasei, asa nu e nici flamand,nici cu burtica plina. Asa nu avem probleme de plans....si sta foarte cumintel si la masaj...
Pe David cand il iau in brate il tin pe vertical
Sa nu uit...ieri am fost si eu la cumparaturi,FARA David...asa ca pe vremuri!
Pe David l-am lasat cu tati,si a fost fff cumintel,n-a plans deloc!
Eu m-am simtit bine intr-un fel singura,ca m-am putut si eu uita la ce am vrut fara sa am grija la nimik,dar totusi...parca am lasat acasa o parte din mine...ciudat sentiment!
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
ghibuadina spune:
Nu e tarziu la 3 luni primul vaccin.
Da, si eu cred ca ar trebui sa facem un album privat,in care sa intram doar noi.
n legatura cu dezbracatul pe plaja, eu am facut asta ieri, dupa lungi ezitari...Nu sunt chiar asa de speriat, am 64 de kg si 1,67.Insa ma simt conmplexata ca am ceva vergeturi pe solduri si sanii mari.Noroc cu un costum de baie mai vechi ca ala sexos de anul trecut nici nu imi mai intra.
Noi optam pt munte(la mare locuim si putem merge oricand).Initial vroiam munte la bulgar, dar ne-am razgandit/alexia e mkicuta inca si nu vreau sa stau stresata.Mergem la sf lui august la noi la munte cateva zile.
Mancare, da la borcanase, ca sunt o varietate, insa o sa i le incec mai inainte un pic ca sa n-am surprize.Eu o sa incep diversificarea la 5 luni pe la inceputul lui iulie.M-am uitat ieri n oras, sper sa fie suta la suta naturale.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
doina.todor spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca intru asa de rar dar... nu stiu de ce eu nu reusesc sa fac mai nimic parca nu am timp. Noi suntem singuri si tati e peste zi la servici iar cand vine acasa deabea apuc sa fac cate ceva prin casa, se pare ca nu prea sunt o mamica capabila, va felicit pe cele care reusiti sa mai faceti si treaba prin casa si tare mi-as dori sa pot si eu.
Incerc sa pove si despre noi un pic:
Program : Noi avem un fel de program cam asa: Dimineata papam pe la 4.00 - 5.00 dupa care adormim pana pe la 7.00 dupa care ne trezim, schimbam scutec, stergem fundic, mai stam si noi cu putzi la aer vreo 20-30 min ca tare ne place, intretimp povestim cu mami si mai nou tipam aaaaaaaa dupa care ne apuca rasul ca il trezim pe tati.
Apoi papam 8.00 - 9.00 . Dupa care ne jucam si povestim pana obosim rau si ne apuca plansul. Stam vertical pana atipim dupa care adormim in pat la mami sau pe canapeaua din camera de zi (cu mare tambalau si plans).
11.00 -12.00 Papam, povesti, scandal, stat numai vertical ( apropo cand sta in brate vertcal nu am voie sa ma asez, trebuie sa stau in picioare si sa ma plimb ca altfel maraim, cum ma pun jos cum incepe balamucu parca ar avea senzor de inaltime, ai vostri fac asa?, dupa care iesim in parc .
In parc alt circ, nu avem chef sa dormim sub nici o forma, nu vrem sa stam in carucior ca e de rau, numai in brate vertical sa vedem tot. Dupa ce stam 2-3 ore in parc ne apuca foamea si atunci sa te tii urlat de parca se rupe ceva in noi, asa venim pana acasa urland ( noroc ca parcul e la un minut de casa) si papam din nou pe la
14.00 - 15.00 dupa care adormim bineinteles dupa vreo 30 min. de circ si dormim pana pe la 17.00 - 18.00 cand ne trezim sa papam din nou
Apoi program de povestit, ras, agitat manutele si chiuit pana la masa de seara care o avem intre 20.00 si 21.00 cateodata iesim in parc si dupa masa.
Inainte de masa de seara facem baita mai nou in cada mare cu tati si "inotam " un picut in cada si ne distram in apa ati observat ca bebeii plutesc in apa? apoi toaleta: curatat dupa urechi, dat cu ulei de corp, masaj, curatat nasul cu ser fiziologic si pompita daca e cazul si la fel si ochisorii cu ser dar numai daca e cazul, apoi papa ca ni se fce tare foame si dupa aceea circul de seara vreo ora doua cu tipat stat numai in brate marait etc pana adoarme undeva intre orele 22.30 - 23.30 apoi somn pana pe la 4.00 - 5.00 si a doua zi de la capat.
Am uitat sa mentionez ca daca dormim peste zi mami trebuie sa stea in aceeasi camera cu noi ca altfel ne trezim. ( asta si restul de circ cred ca sunt din vina lu mami adica din vina mea)
Nu inteleg de ce sunt asa de slaba de inger cand e vorba de Raducu ca eu de felul meu sunt o femeie mai dura, si nu cred ca e doar o parere deoarece la lucru (sunt arhitect) cand merg pe santier si ii cert(nu strig niciodata doar vorbesc mai raspicat) pe ingineri sau pe muncitori se cam fac mici si nu am avut probleme sa nu ma asculte sau sa imi comenteze, dar Raducu al meu numa se uita la mine si ma topesc, nu am pic de vointa cand vine vorba de puiu meu. Si ma ingrijoreaza treaba asta pentru ca risc sa il rasvat prea tare si din cauza mea sa nu creasca cum trebuie, sa ii stric viata. Sper sa imi revin si sa pot sa imi educ copilul cum trebuie.
Caciulita dupa baie : nu ii mai pun desi are mult par, il usuc prin periere in timp ce papa si dupa aceea nu ii mai pun caciulita. La inceput vreo trei saptamani i-am pus caciulita dar de atunci nu a mai dormit cu caciulita. Nici afara nu punem caciulita numai daca bate rau vantul si atunci e jale mare.
KK : la noi e problema cu kk ca mai nou face o data pe zi daca face si atunci cu supozitor sau termometru rar se mai intampla sa faca singur, asa ca am hotarat sa il las vreo doua zile in pace sa vad cand face singur. Ieri a fost constipat ( asa am concluzionat eu dupa ce i-am pus un supozitor si cand l-a eliminat l-a eliminat cu un kk tare parca era uscat) asa ca i-am dat niste ceai de zahar ars ( asta am aflat de la mama mea cand am intrebat-o ce facea cand eram eu si fratele meu constipati) si sa stiti ca a functonat. Ceaiul l-am preparat asa : o lingurita de zahar am catramelizat-o dupa care am turnat vreo 200 de ml de apa peste. L-am gustat si sa stiti ca nu era dulce ca imi faceam probleme sa nu fie prea dulce.
Cam atat despre noi ca m-am intins.
Pupici
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png
kmi78 spune:
eu am crezut ca albumele noastre sunt private , dar nu? eu zic sa le facem private, nu ne trebuie comentarii la poze, de acord fetele???
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
elpower spune:
Buna dimineata!
Am tras si noi prima runda de somnic si acum suntem la capitolul holbat la tigrisorul din carusel miscat de mami.
Doina eu zic ca nu are rost sa-ti faci probleme in legatura cu traba in casa. Acum bb e pe primul loc. Eu mai reusesc sa intru pe forum pt ca am laptopul in camera Dodolinei si cand doarme si eu trebuie, de cele mai multe ori sa stau in aceeasi camera sa-i mai fac un "shsh" daca se mai agita prin somn, altfel se trezeste in zece minute. Asa ca nu esti singura care nu mai are loc prin casa de haos.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007