Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Amma23 spune:
Prezent!
La MultiAni, Magda! Numai bucurii si sanatate multa!
Am fost la plimbare, am fost cu copilul la impartasit la o biserica romaneasca si cum aveau si gradina am stat un pic pe acolo si ne-am plimbat.am papat in oras iar
.Da' iar m-a vomitat, cred ca se agita prea tare.Altfel nu-mi explic, acasa nu a vomitat.
Kk tot asa face, aproape lichid si parca nu miroase a caca are un miros intepator, acru.Maine o sa-l sunpe doctor, altceva nu are, nu are temperatura. Am avut insa unghia de la picior aproape incarnata si un pic infectie.L-am sunat pe dr ca m-au speriat unele de la farmacie ca tre sa-i dau antibiotic si mi-a zis ca sa dezinfectez locul de mai multe ori pe zi si daca luni nu trece sa ma duc la el.Infectie( puroi) nu mai e, a fost o picatura asa ca sper sa nu fie nevoie de altceva.A mai patit careva asa, nu i-am taiat niciodat aunghiile de la picioare ca sunt tare mici, da' vad ca si asa s-a bagat unde nu trebuie.
Oricum marti ma duc la vaccin (apropos, ar fi la o luna fara 2 zile, are ceva?
Concediu , noi o sa mergem in iulie, imi car toate catrafusele cu mien, eu oricum nu-i dau altceva decat lapte de tzatza
.si dupa aia, la fel, o sa-i dau mancare din borcanase, de cumparat, deci nu mai fierb legume, o sa ne descurcam.Acum mergem la o cabana cu bucatarie si cu tot ce-ti trebuie in ea.Suntem doua familii si mama soacra.Sper sa fie ok drumul ca avem vreo 450km. Doamne ajuta, oricum abia astept!
Nici al meu nu-i asa precoce ca Deli, abi azi l-am vazut ca s-a intors in pat.
Mainile nu-l intereseaza, in schimb a inceput sa prinda lucruri, jucarele cu mana.Are o chestie din aia de tregi de sfoara si canta, a inceput sa traga de ea.Se uita peste tot, vrea sa vad tot, ii place si lui cand il tin la verticala.Cam atat!
Ma cam streseaza caca asta, sper sa fie ok!
Kmi, faini sunteti toti trei.Si semanati...toti trei, sa fiti fericiti si numai bucurii sa va aduca Timi
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma23 spune:
Adina, si Lucas a inceput o data sa planga cand nu mai stiu ce i-am spus, da' eu m-am gandit ca s-a speriat ca am fost cam repezita
. Cred ca de asta si Alexia, s-o fi speriat
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Mihael@ spune:
Fetelor ia uitati-va
aici
ce comentariu a postat un individ. Parerea mea este sa nu mai punem poze cu bebeii dezbracati sa le poata vedea oricine. Voi ce parere aveti? Sunt eu nebuna?
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
alexia3 spune:
in legatura cu concediu..tati vrea sa mergem la mare...si eu as vrea, stiu ce bine la face copiilor soarele , dar....inca nu arat bine in costum de baie
....voi cum sunteti? nu as vrea totusi sa-i privez pe cei mici de balaceala care le place f mult, dar as vrea si eu sa ma simt bine in pielea mea. am avut burtica destul de mare,,,si acum lucrul asta se cam vede...vergituri, dunga neagra si burtica...putin latita in solduri. am 5 kg in plus. acum am 63 si trebuie sa ajung la 58...ma cam stresesaza lucrul asta, as vrea sa merg la sala , dar.....daca s-ar putea la 5 dim...ca apoi vin treburile zilnice....imi trece supararea doar atunci cand ma uit la mandretea de baiat pe care o tin in brate si imi spun ca a meritat...deci , cred ca pana la urma mergem la mare. eu ii sterilizez o data pe saptamana biberoanele, nu zilnic, si nu avem probleme, iar pt concediu, vom opta tot pt borcanele , este mai comod, acasa vom face noi supa si piureuri , dar in deplasare....prefer borcanelele...sper sa le accepte si el.
cam atat.....tati a iesit cu copiii la plimbare asa ca am timp de leneveala...desi in casa mea este....
razboi...dar vreau sa stau cu burta in sus (daca tot am burta) sa ma relaxez. va pupam
alexia3 spune:
AMMA23 in legatura cu vaccinul...intre vaccinari trebuie sa fie cel putin o luna si o zi. daca ai facut la 2 luni si il faci acum la 4 luni fara 2 zile, nu este problema, dar daca ai intarziat si l-ai facut la 3 luni si acum la 4 luni fara 2 zile vrei sa-l faci pe urmatorul...mai bine asteapta. sper sa ma fi facut inteleasa.... va dorim ssanatate si sa nu aveti reactii la vaccin.
diana_jors spune:
Salut,
Magdutah
Noi am ramas singurei, a plecat tati in Olanda pentru cel putin o saptamana... si deja ne facem de cap ![]()
Am pus comanda la "La redoute" (hainute pentru Alex si pentru mine) - am dat de ei aici pe forum - ar trebui sa vina in 2 saptamani, o sa va anunt atunci ce si cum daca sunteti interesate. Am gasit chestii mai convenabile decat la noi, plus ca nu am timp sa ma perind prin magazine sa le caut
. Daca vreti sa va uitat pe site: www. laredoute. fr - cautati in dreapta sus "Boutique Discount"
. Cred ca tot de la ei imi iau si salteluta de joaca - e 40 de euro si chiar si cu transport si fara tva ies la 45 euro, deci mai bine fata de 2,5 mil cat e la noi. Numai sa vina ok prima comanda ![]()
Mihael@: cu astfel de chestii m-am lamurit si eu la Libertatea online, cand era un concurs de bebei si a postat cineva un comentariu ca sigur o sa vada pozele tot felul de pedofili
... deci m-as limita si eu la fata si la el imbracat ![]()
Concediu: poate facem o "saptamana de miere" dupa nunta (care va fi in august), dar n-am hotarat nimic
Si inca alaptez, si sper ca si atunci sa nu trebuiasca sa ma stresez inca cu piureurile prea mult.
Aaa, am avut a doua noapte consecutiva de trezire dupa 7 ore
Sper sa-l tina tot asa, apoi sa sara si masa aia de la 4-5 ![]()

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebei
Nu am mai intrat de ceva vreme dar am avut pregatirile pt botezul lui Carl.
Azi l-am botezat pe Carl,acum are si el un nume cu documente ![]()
A fost foarte frumos si deosebit.A fost imbracat intr-o rochita lungaaaaa,era asa dulce...Slujba de altfel foarte interesanta,un cor foarte bine pregatit si orga din biserica si atunci cand au inceput sa cante am inceput sa plang si automat dupa mine restul,mama,mama soacra,cumnata..![]()
Un preot foarte prietenos.A tinut slujba o ora dupa care l-a luat sa-l boteze.Carl toata slujba ba a dormit,ba a privit in jur fara sa scoata un sunet,super cuminte.De obicei e cuminte dar azi chiar a fost super.
Mi-a placut ceva aici,la biserica au o camera pt copii cu jucarii si o femeie care sa se joace cu ei.Prietenii sotului meu au copii toti si asta ne-a prins foarte bine.
In afara de faptul ca din familia mea a fost doar mama,am fost foarte incantata de tot.Nu stiu cum a fost pt voi dar pe mine ziua asta m-a facut super fericita,mi-am increstinat puiutul!
Am pus poze cu Carl cu rochita si cele de la biserica in albumul "botezul lui Carl"
Acum ma duc sa citesc paginile din urma ca de la nr.1 nu am mai citit.
Va pup si pe mai tarziu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
gabdyd spune:
La multi ani Magdutah si bb Alexandru!!!

mihaela@, ai dreptate, uite si aici un comentariu tot la o poza asemanatoare, de la acelasi tip
http://family.webshots.com/photo/2775158210096653195biIQcz
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
stefaniya spune:
Revin pt ca citind din urma trebuie sa felicit fetele care au sarbatorit anii de casnicie mai multi sau mai putini La Multi Ani si de altfel pt noi toate celelale!
Carmen - eu am intrebat asistenta daca pot sa-i dau ceai pe timp de vara din cauza caldurii si mi-a recomandat ca daca vreau sa-i dau altceva decat lapte atunci sa fie apa fiarta si racita.Eu raman tot la nimik altceva decat lapte.Mi-a zis ca ceaiul le poate naste alergii.Nu stiu cat e de adevarat dar ma gandesc ca o stii ea ceva.
Amma - si Carl face kk doar o data pe zi cu toate ca ceva timp in urma facea dupa fiecare masa.E sanatos,nu plange,deci nu am de ce sa-mi fac griji.Si da,e moale,lichid,uneori mai mult ca altadata.
Caciulita - eu nu i-am pus niciodata caciulita dupa baita.Nu pot sa spun ca in casa tin foarte cald,exceptand perioada de acum care e foarte nadusitoare,dar eu il tratez ca si pe mine.Afara ii pun caciulita pt ca aici e destul vant si nu vreai sa-i fac probleme la urechiuse dar in rest nu.
Acum cateva zile a facut kk si cat l-am lasat vreo 10 min ca sa pot pregati totul pt baita s-a manjit fetelor pana la umar,mai avea un pic si ii ajungea in par ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos