Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Buna fetelor si bebicilor nu am reusit sa-mi continui mesajul ieri dar revenim acum.
Programnoi nu pre avem dormim si mancam cand vrem.
Concediunoi vrem sa mergem la Disney sa vedem daca reusim.
Transpiratiesi Arthur transpira mult dar cand suge sau cand e foarte agitat.
Alocatieaici se da odata la 3 luni 100 de euro super putin avand in vedere preturile astronomice un pachet de Pampers 15 euro si 1 pachet de servetele umede tot pampers costa in jur de 3 euro.
Comentariul acelui individ mi sa parut super deplasat si super ciudat pentru ca a comentat doar pozele unde bebelusii ereau dezbracati,acel scarbos sigur are ceva probleme cu,capul.
Acum sa va intreb si eu ceva,bebelusii vostri sant agitati?
Arthur ma zapacit cat de agitat nici la tata nu mai sta potolit,ciudat e ca se tot agita si incepe sa planga desi nu are nimic vizibil,oare e normal?
Am uitat sa spun ca si eu votez pentru albume private.
Cam atat de la noi,va pupam si mai revenim cand avem timp acum fug sa pregatesc o ca azi sarbatorim si noi 4 ani de casatorie.
Pup fetele!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata,
am fost plecati in week-end si nu am apucat sa citesc.Abia acum am recuperat.
LA MULTI ANI MAGDUTHA!!! ITI DORESC MULTA SANATATE TIE SI FAMILIEI TALE!

Kmi 78- si eu am renuntat la caciula.La fel face si Ana! Nu poate sa sufere caciula.Despre linistire ce sa-ti spun.Acum, ca a mai crescut, cel mai bun prieten al ei este caruselul.Inainte erau acele plimbari prin casa.Era singurul lucru care o linistea.

Kitty-Ana nu suporta decat sa stea la verticala.Mai exact o pun cu burtica pe mine.Trebuie sa vada ea tot ce sa intampla in camera.Este groaznic de curioasa.

Stefaniya- felicitari pentru botez!Sa-ti traiasca micutul!Frumoase poze!

Gabi 78-stiu prin ce treci cu genunchii si imi pare rau! Si eu sufar.Nu am gasit leac! desi iau calciu mor de durere de genunchi.Unde mai pui ca m-a luat si spatele! Daca gasesti totusi un remediu spune-mi si mie te rog!

Riloasa- eu o trag cu micuta cu ochisorul de doua luni aproape.Vad ca de vre-o trei zile nu ii mai curge.Am insistat cu masajul acela despre care am mai scris(de la coltul ochisorului spre nara).Ma durea sufletul cand o vedeam.Parca era din povestea aceea "un ochi plange unul rade"

Ana are acum trei luni si jumatate si va spun sincer ca este cea mai frumoasa perioada de pana acum.Rade tot timpul ,gangureste si da din maini si din picioare cu o viteza ametitoare.Este un pachet de muschi!Nu mai pot sa o tin in brate ! Se arcuieste si atunci cand nu te astepti se arunca spre tine cu toata puterea ei. A facut si prima boacana!Am pus-o in balansoar,prinsa in chingi si cand ne-am dus la ea dupa 3-4 minute am gasit-o sub balansoar.Am inebunit si eu si sotul meu.Am studiat-o si am vazut cum face.Scoate mainile de sub chingi si se imbinge in calcaie.Normal ca balasoarul a basculat-o datorita geutatii si....unde e copilul? Sub balansoar! E clar! Nu o mai pot lasa o secunda nesupravegheata! Insa cele mai frumoase momente sunt dimineata.Cand intru in camera ei si da cu ochii de mine strange pumnisorii ,da din picioare si scoate chiote de fericire ca ma vede.Credeti-ma ca ma topesc toata.Este ca si cum mi-ar spune "multumesc mama pentru tot ce faci sa-mi fie bine!" Mai nou asa ii face si sotului meu.Cred ca nu are sens sa va spun ca ar manca-o de vie.
AAAAAA! Mi-am amintit! Am si eu o intrebare pentru fetele cu bebeii mai mari. Micutii vostri saliveaza abundent? De vre-o luna saliveaza ceva de speriat.trebuie sa o schimb de 2-3 ori pe zi.Am incercat sa-i pun babetica dar o ia cu mana si o baga in gurita.

Gata! Chiar nu vreau sa va plictisesc! Va doresc o zi frumoasa si linistita!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Multi ani inainte , ElenaGiulia!
Si Giulia mea face azi 3 luni, suntem fetita mare!! La multi ani pt bebeii care fac si ei astazi 3 luni!

Si noi ne gandim la concediu, baietii mei vor la mare, dar mi se pare prea devreme, ar avea doar putin peste 4 luni, as fi vrut sa mergem cand sta macar in fundulet. Oricum Raul merge in tabara la Durau si incercam sa mergem si noi in acea perioada la o pensiune in apropiere. Mai avem de gand sa mergem la cabana unor prieteni intr-o zona de munte.

Ma duc sa o cantaresc pe puiuta mea si apoi o sa vin sa ma plang, ca stiu ca nu a luat in greutate suficient in luna asta!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neata...m-am trezit cu o durere de masea..
Cred ca am reusit sa pun si eu pozele cu ingerasul meu..sper sa va placa.
SA AVETI O ZI BUNA!

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

aaaa...am uitat....multumesc mult pentru parola...sper ca m-am descurcat de data asta...pup

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Vroiam sa raspund si eu la intrebari, dar vad ca alte fete au facut-o deja.

Oricum, RILOASA, pbl ca trebuie sa-l vada un al treilea dr ca sa se hotarasca ce-are copilul.Nu stiu, poate fi si una si alta, asa se manifeste amandoua.Eu am mai zis, la noi a tecutcu KANAMICINA, ung oftalmic, dar cu avizul medicului.

MENSTRUATIE, eu n-am.Alaptez exclusiv.

Intrebare:VOUA V-A VENIT ALOCATIA COPILULUI?EU TOT ASTEPT...AU TRECUT 3 LUNI, MAI VAD ZILELE ASTEA.LA CAT TP AR TREBUI SA VINA?SI CAREE DOVADACA S-U DEPUS ACTELE?STAMPILA AIA CU NR DE INREGISTRARE DE PE SPATELE CERTIFICATULUI DE NASTERE AL COPILULUI?ROG RASPUNS!!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

alocatia, cei 2 milioane la mine au venit de luna trecuta, dovada ca ai dpus cererea este una din stampilele de pe certificatul de nastere, eu am 2, una de la prima de nastere

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://family.webshots.com/album/559418890nwUzqu pozite noi

oare ce or mai face monicab, si gemenasii? azi fac si ei 4 luni

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineata stup!
Hop si eu la raport dupa un weekend de relas si o zi de smotru intens.

Ieri am primit si pozele de la botez asa ca o sa le pun si eu in album ca sa le vedeti si voi.

Despre program eu sincer nu stiu ce sa zic mai bine ma abtin ca daca ma apuc sa-l scriu s-ar putea sa nu mai vreti al doilea sau al treilea copil.

In weekend am fost tot la tara ca acum ne facem veacu' acolo daca ne-a facut tati piscina,ne-am bronzat cu exceptia lui Edi care nu prea a stat la soare,asa am considerat eu ,ca nu prea e bine fiind inca micutz.

Concediu: anul asta nu cred sa mergem undeva pt ca acum facem eforturi sa luam o masina de transport ,pt magazin,asa ca banii sunt mai pe sponci.Asa ca ne multumim cu o saptamana sau doua la tara.

Acum incerc sa pun pozele pana nu incepe fomistu' sa tzipe.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna fetele ...nu am mai dat de mult pe aici,asta pt ca am avut ceva probl...de sambata am febra incontinuu,imi scade si apoi iar creste si am chinuie asa mere...nu am ce sa fac decat sa tin febra sub control...totul e de la infectia urinara,iar bacteria aia e rezistenta la orice iar dak vreau sa iau ceva sa incerc ceva de fapt,va treb sa il intarc pe bb si nu vreau...am plans zilele astea...sper sa treaca,k dak nu o s-o iau razna!si am mai fost sa dau si examene la fac...
BB tot nu si-a reglat programul,ba cand manaca 3-4 ore cand la 2...dar acum rade,a inceput sa gangureasca,de fapt scoate si el cate un "g" si e tare fericit cand reuseste...isi intoarce capu dintr-o parte in alta,recunoste vocile,isi tine si putin capu...ce sa mai, se vede ca a mai crescut!

Mergi la inceput