Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
gabi78 spune:
flopici poti sa-mi spui cam cit de mic se face? noi avem o masina mititica si ma gindesc ca poate il cumpar si nu imi incape in masina.
si... da si Tudor transpira de rupe. imi este frica sa nu faca ceva la plamini, pt ca il pun in scaunel si pina ajungem in parc adica un drum de 5 min, el e fleasca.
mihael@ eu pun in carut un scutec din ala in care la inceput il infasam. e sigur din bumbac si la in ceput l-am pus pt ca sa nu mai alunece. Asa dadea din picioare ca iesea din carut. Dar acum il prind si cu centura si cu scutecul asat e Ok.
loradin in afara faptului ca saliveaza de ma dispera face spumita cu balonase. Cica e specific perioadei cind le dau dintii dar cum asa ceva la noi este exclus... nu stiu ce sa zic. Cred ca tot aici am citit ca a spus cineva ca de fapt produc mai multa saliva decit stiu sa inghita. Cred ca Sherbi spunea. Nu mai stiu.
ghibuadina nici eu nu am primit nici un ban. Dosarul de alocatie l-am depus in martie cam pe 10 si cel de indemnizatie in aprilie pe 14. Am avut o pila insa si m-a asigurat ca de luna asta o sa imi intra banii. Cica dureaza si peste 3 luni.![]()
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Mihaelaaa spune:
Mai este careva care-i da ceai peste noapte la bb?
Ca noi am incercat asta asnoapte si a mers....am facut asta pt ca se trezeste peste noapte o data sau de 2 ori,dar nu mananca,molfaie 3-5 min si adoarme....asa ca sotul s-a gandit ca poate ii este numai sete.
La 5.30 i-am dat tzitzi ,si ma asteptam sa ananca ca infulecatul,dar n-a fost asa...asa ca cred ca foarte flamand nu era!
Peste noapte a baut cam 70 ml ceai..o fi prea mult? El peste zi nu bea ceai sau in unele zile f putin.
Poate ma sfatuiti si pe mine ce sa fac...sa continui sa-i dau ceai peste noapte sau tzitzi?
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
ghibuadina spune:
Merci pt raspunsuri.
Da si eu am tot 2 stampile, acum m-am lamurit mai bine.
nu stiam ca poate dura asa mult(asta este, intr-un fel nu e rau ca se mai strang banuti).Si eu am depus alocatia pe 2 martie si indemnizatia pe 7 aprilie.La indemnizatie nu ma astept inca, dar alocatia....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ralualexandrei spune:
Misiune indeplinita ,am reusit sa pun pozele de la botez!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Mihael@ spune:
ElenaGiulia, la multi ani fericiti si o aniversare frumoasa 
Rianna_stef, sa-ti traiasca frumoasa, am admirat-o.
Andra, felicitari pt. botez si lasa, ca nu ne speriem noi asa usor
, tu impartaseste-ne acolo din experienta ta!
madybulancea, multa sanatate, sa treci peste probleme cat mai repede!
gabi78, loradin, dureri de genunchi si de spate ma chinuie si pe mine, probabil astea sunt "sechelele" dupa nastere!
Loradin, poate la voi incep dintisorii sa apara, ca sunteti mai maricei!
Mihaelaa, parerea mea este sa nu-i dai ceai peste noapte, da-i mai degraba san pt. ca exista riscul sa-ti scada productia de lapte, daca nu exista cerere o noapte intreaga, indiferent cat de putin. Nu stiu daca tu alaptezi exclusiv, pt. ca in cazul asta nu e nevoie de ceai sau de alte lichide, este suficient laptele tau si pentru sete.
Pe mine ma bat toti la cap sa-i dau apa, ba sa-i dau ceai, dar i-am dat rar cate o lingurita de ceai cand lua picaturi, in rest o pun la san ziua la 2 ore si noaptea o singura data si pare suficient. Am ajuns sa mint, sa spun ca da, ii dau ceai, ca sa scap de dat explicatii bagaretilor
.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
ghibuadina spune:
Am uitat sa va spun....am mai pus poze recente pe webshots.Nu sunt nud, nu-mi fac pbl.
RALUALEXANDREI, unde ai pus pozele de la botez.Pur si simplu, nu le gasesc
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ralualexandrei spune:
Le-am pus in albumul de pe yahooo.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
magdutah spune:
Inca odata mii de multumiri pentru urarile de ziua mea! De la voi am primit cele mai multe si frumoase!!!

Multi ani
-ilor de 3 si 4 luni!!! Sa cresteti mari si sanatosi
ElenaGiulia casa de piatra si la cati mai multi ani frumosi impreuna!!!
madybulancea o sa treaca si febra! Am avut si eu probleme (insa de la sani) si am plans ca si tine! In final am luat antibiotice 3 zile cate 3, vorbisem cu medicul de copii si moasa mea si mi-au spus ca nu o sa aiba probleme grave copilul (se putea doar sa faca diaree sau o ciupercuta in gurita (cazuri foarte-foarte rare, dar si pentru asta este remediu) insa e mai grav daca mie imi este rau. Insa el nu a avut absolut nimic!!!
mihael@ eu asez un prosopel ca tot din bumbac este si aici pana sambata erau doar 20°C.
Pupici, mai citesc din urma si sper sa revin cat mai repede!
Magda si Matei
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebei
Mady - sanatate multa!
Nu te mai stresa cu programul bebelui,lasa-l sa-si faca singur program.Carl are 2 luni si inca nu are mese regulate,ziua mananca la doua ore iar noaptea se mai intampla chiar la 4 ore.Ce putem sa cerem unor bebei de 1,2,3luni care invata sa traiasca? Din ce spui despre el,e sanatos,creste bine,deci continua cu ce vrea bebele tau!
Loradin - multumesc pentru felicitari!
Cat despre "boacana" facuta de micuta e chiar comic.Cred ca pe moment te-au incercat o groaza de sentimente,sa te sperii,sa te bucuri...![]()
Carl e mai micut si abai azi am vazut cum s-a intors de pe spate pe fata si l-am lasat sa vad daca isi aranjeaza si capusorul ca nu cumva sa se sufoce.Avea si manuta sub el dar nu s-a lasat pana nu a scos-o.
Eu inca il culc in cosulet si cu totul in patut si ma intreb daca a inceput sa se intoarca de pe o parte pe alta si eu il pun direct in patut poate noaptea de oboseala nu-si mai intoarce capusorul si ramane cu fata in jos si Doamne fereste...
Concediu - noi am avut deja o saptamana cand bebe era de 6 saptamani si a fost ok.Si mai facem unul in august,m-am inarmat cu cort pt el ca daca il tin langa mine atunci e ok,pot sta chiar mai multe ore la plaja.Eu nu am de gand sa-l tin la soare deloc,cu crema sau fara nimik pt el anul asta.
Ieri a fost un pic la un magazin de copii si nmormal ca nu am putut sa plec fara sa iau nimik.Am gasit un cos pt pus pampers cu punga in el si rotesti de capac si imi strange pampersul si asa mirosul nu are cum sa existe.Pungile au un miros puternic ca de spirt.Nu stiu cum de nu l-am vazut inainte.
Andra - felicitari pentru botez.Acum ma duc si eu pe yahoo sa vad pozele,ca si Ádina nu le gaseam.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
gabi78 spune:
sa iti traiasca copiii ralualexandrei! frumosi toti si pare sa fi fost o petrecere pe cinste!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)