Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 27
ramomar spune:
Neata
uite multe
si
-ici de la noi pentru aprecierile facute la mogaldeata mea.
am vazut si eu toate bucuriile si sunt tare frumoase, numai bune de pupacit. Chiar asa Lexi, are Maria niste ochi, cu care o sa franga multe inimi. Tanima, mi-a placut enorm de mult cum i-a stat puiutului tau cu plete, dr e un frumos si fara. Sympa, ce bebe harnic ai: bravo TEO!
Mirabela si Marina, multa sanatate puiutilor mici si sa scapati cat mai repede de toate problemele.
Itzy, eu inca ii dau si ziua dupa ce manaca pireuturile san pentru ca nu vrea alte lichide, iar pe caldura asta trebuie sa bea ceva, iar noptea se trezeste inca de 3-4 ori si doar cu tzitzi adromim la loc.
fug ca plange
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pufymic spune:
Salutare!
Lili imi pare rau ca iarasi ajungi pe mana chirurgilor BMF.....de data asta sper sa fie ultima....
Mirabela sanatate multa piticotului si va tin pumnii ca indiferent ce suspicionati sa nu se confirme!
Sympa felicitari pentru plimbaret!
Tanima e adorabil baietelul tau cheliutza....dar a fost frumos foc si cu plete....ca o fetita!
Va
pe toate si sa aveti un week-end placut....(in cazul in care nu mai apuc sa intru
)!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
lakioana spune:
Buna dimineata voua!!!
Mirabela imi pare tare rau ca treceti prin clipe grele. Sa dea Dumnezeu sa nu se adevereasca banuiala.
Teo...dar stiu ca nu glumesti!!! Pai asa de bine merge deja o bucurie mica? Reby face si ea pasi...dar deocamdata s-a oprit la doi
. Nu-i bai...il ajunge ea pe Teo
Felicitari!!!
Tanima...Rares e un scump si cu parul mare si cheliuta...totusi parca acum e mai macho 
Marina, ma bucur ca mergeti inspre bine. Sa plece virusii de la casa voastra!
. Cu privire la laptic...eu spun ca faci foarte bine...da-i cat mai mult laptic de la mami.
Lili iti doresc sa scapi usor cu a doua operatie 
Fetelor...am si eu o intrebare: Pe funduletzul lui Reby au aparut muuuulte bubitze ca niste cosuri...am crezut ca trec, dar ele se tot inmultesc...O fi eritem fesier? Si daca da...cu ce trec???
Am facut un nou filmuletz...de data asta am surprins-o pe Reby in cele mai bune ipostaze ale ei (spun eu)...facand (aproape) tot ce stie ea sa faca. Spun aproape, pt. ca inca nu am surprins-o mergand singurica. Dar urmeaza si asta.
Pentru doritoare....STIU SA FAC DE TOATE Neaparat cu sonor!!! Finalul este cel mai important ![]()
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
lilina spune:
Lakioana, este suuuuper tare Reby....super tare
MamiLili, MULTA SANATATE ITI DORESC
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
xandrutza_76 spune:
Lakioana, extraordinar, am ramas masca! Ce frumos merge Reby si cate stie ea sa faca! Bravo ei, pupam fetita frumoasa si pletoasa!
Uitasem, Mirabela, tinem pumnii, sa fie totul bine!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:

Lakioana, Sympa, ce copii umblareti!!! Mathias s-a uitat la filmulete cu multa multa atentie.
Sephora, a fost sotzu la Brico store si n-a gasit aer conditionat din ala de care are vecina ta. Acum cauta carucior Maclaren, a fost la Mothercare dar n-a gasit unul care sa-i placa. Fetele din Bucuresti, la ce magazine ar mai putea gasi carucior Maclaren?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
Adriana mica spune:
Felicitari copilasilor umblareti, Reby si Teo!
MamiLili, mai poate incerca la magazinul Loris Baby B-dul Decebal, nr. 9; Tel./Fax: 021/326.39.92,Mob.: 0766.310.315.
Fetelor, voi ati dat peste la bebici? Cum l-ati preparat? Iar laptele cu gris l-ati facut simplu, sau ati adaugat ceva dulce, gen fructe?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
MamiLili spune:
Adriana, multumesc! 
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
CristinaGoji spune:
Sympa - am vazut si eu ce fain merge Teo! Super!
Lakioana - am vazut si filmuletul cu Reby, ce BRAVO e!
Adriana mica - eu i-am dat peste din borcanel Nestle deocamdata. Mai astept cam o luna pana ii voi da peste gatit de mine.
Xandrutza, Gety - multumesc de urari de bine! Parca mi-a mai trecut durerea. Mai este ea, dar asa, in surdina. Poate e cum zici tu, Gety, de la curent, dar ar fi prima data cand m-ar afecta curentul, dar poate e si de la oboseala acumulata in aceste 8 luni. Abia astept sa merg la ai mei, sa ma odihnesc.
Cucuoancea - sanatate Marucai!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am intrat sa va arat cam ce face www.youtube.com/watch?v=2Tuf9npN0lQ" target="_blank"> Teremoto-ul meu
Citesc si revin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito