Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 28
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Va pup fetelor
Am intrat sa va arat cam ce face www.youtube.com/watch?v=2Tuf9npN0lQ" target="_blank"> Teremoto-ul meu
Citesc si revin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
uaauuuuu felicitari. Ce misto ca a invatat sa se dea jos singurel.Eu m-am chinuit de citeva ori sa-i arat dar a mea e mai zgubilitica ar fi in stare sa sara din pat.FELICITARIIII cum ai reusit ???? A cazut vre-odata?
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
matahut spune:
Adriana, te rog mult, spune-mi cum ai facut budinca de dovlecei???
Tamina, l-am admirat pe tunsulica. Mai, dar ce bucalat e
Lakioana, Sephora, ce sa zic...nu mai zic nimic, cred ca nu va plictisiti toata ziua
Bravo, sunt niste scumpi si niste precoci
(ca sa nu zic ca e Maruca...altfel
)
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
CristinaGoji spune:
Sephora - ce fain! Gata, m-ai ambitionat, ma apuc sa-l invat si eu pe Vladic sa coboare singur din pat, deocamdata nu l-am prea tinut in pat. In rest, ce sa zic, am o intrebare - sigur nu filmezi la mine acasa?
Ca parca prea tare seamana ce face Matii cu ce face Vladuc. Am vazut ca-i incantat de CD-uri. La mine CD-urile sunt imprastiate toata casa de Vladic. Parca abia asteapta sa le pun la loc sa aiba el ce scoate.
Ah, si in acelasi context - copiii vostri sunt interesati de jucarii? Ca Vladut se joaca cu jucariile lui foarte rar, mai mult ii place sa exploreze diverse lucruri de prin casa decat sa se joace. Oare e normal?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
Sephora spune:
Cristina asa e de la Erba VIta ,Calma - baby,vad ca-i merge bine,azinoapte nu s-a trezit de loc numai de dimineata la 5.
Matteo saptamana trecuta a cazut din pat,am fost sa duc olita cu kaky si l-am lasat ca de obicei in mijlocul patului cu sticluta,ei de data asta am auzit puF si apoi el,cand am venit repede era pe spate,pe covor si cand m-a vazut a inceput sa rada,deci nu s-a lovit,dar oricum a-ti vazut unde ai vine patul.Si asa i-am aratat de vreo cateva ori cum sa faca,iar acum cateva zile a facut singur lunadu-ma binenteles prin surprindere.
Jucarii cand ai cumparam,il atrag cutiile cel mai mult,dar de obicei ai plac cele care canta,pian etc...e atras de reviste ,cd-uri si mai ales jucariile lui Igor
Xandruza era bebelul sub apa,mare inotator,Sanatate
Itzy eu ai dau cam de 3-4 ori pe noapte la 6,apoi la 15 si masa principala la 21 unde ai dau 150 ml cu cereale.Lactatia o mentin cu Nutrinatal si multe lichide.Si seara vad ca scot cam 230-260 ml.
MamiLili o s-o intreb exact de unde stiu ca zicea ca nu mai aveau dar ca o sa primeasca,vai ce nasol cu operatiile astea.Sanatate.Eu in catalog la Mothercare le-am vazut,dar nu stiu daca le au aici pe Dorobanti,o sa m-a duc sambata si-ti spun
Mira vai prin ce-ai trecut (am si io o prietena care i-a facut fetita la fel)groaznic.Multa sanatate si sa dea Domnul sa fie totul ok
Bravo Teo si Reby felicitari
Liliana eu ai fac in fiecare luna precum bine a spus Monique si mi-a spus ca nu mai e nevoie de Vigantol din moment ce-i bagi D3.Si la noi se vad schimbari in bine.
La multi ani Bucuriilor de 15
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
Wowww, Sephora, am ras tare!!! Ce fain s-a dat jos din pat! Mi-a placut mult si cum a trecut pe langa Igor.
Eu inca nu l-am pus pe Mathias pe jos.
Andra, cum te descurci cu
si Vladut?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Ah, si in acelasi context - copiii vostri sunt interesati de jucarii? Ca Vladut se joaca cu jucariile lui foarte rar, mai mult ii place sa exploreze diverse lucruri de prin casa decat sa se joace. Oare e normal?
Si Mathias e interesat de ce-i in jurul lui, iar de jucariile proprii s-a plictisit.
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Pe unde-o fi Sandra? N-a aparut de multisor, nu-i asa? A anuntat ca pleaca si eu n-am sesizat?
Mathias (17.10.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Sympa - am vazut si eu ce fain merge Teo! Super!
Lakioana - am vazut si filmuletul cu Reby, ce BRAVO e!
Adriana mica - eu i-am dat peste din borcanel Nestle deocamdata. Mai astept cam o luna pana ii voi da peste gatit de mine.
Xandrutza, Gety - multumesc de urari de bine! Parca mi-a mai trecut durerea. Mai este ea, dar asa, in surdina. Poate e cum zici tu, Gety, de la curent, dar ar fi prima data cand m-ar afecta curentul, dar poate e si de la oboseala acumulata in aceste 8 luni. Abia astept sa merg la ai mei, sa ma odihnesc.
Cucuoancea - sanatate Marucai!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
Cristina, eu abia astept sa plec la mare si 2 luni si 2 saptamani mi se par o vesnicie.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Avem rubricuta noua pe prima pagina, intitulata "Stau singuri in picioruse". Desigur, titulul poate fi modificat daca aveti idei mai bune. Asteptam popularea listei.
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Gety, in privinta concediului:
1. Nu te mai stresa
2. Obisnuieste-o din timp pe Maria cu gustul papicii la borcanel, nu de alta dar ea nu stie ca esti in concediu si n-ai unde sa-i gatesti.
Mathias (17.10.2006)