Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 29
GETY spune:
MamiLili, nu n-a anuntat nimic Sandra c-ar pleca undeva.
Am vazut 2 copii minunati: Reby si Matteo. Pe mine m-a amuzat Matti cu cata grija s-a prins de bancutza de pe hol si apoi s-a lasat incetisor inapoi in 4 labutze. Dupa ce-am vazut-o pe Reby, chiar m-am mirat cate poate face o bebelina care implineste 9 luni.
Cucuoancea, sa avem rabdare.
Eu vreau sa intreb mamicile cu experienta, dupa ce se inflameaza gingia de forma celor 2 dintisori, cat a mai durat pana au iesit. Gingia nu este rosie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, papa mancarica de la borcanel, i-am dat 2 feluri pana acum si a mancat fara probleme.
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Gety - la noi a durat cam 1 luna pana i-au iesit dintisorii. La altii am auzit ca a durat vreo 3 saptamani. Gingia nu a fost rosie deloc, numa m-am trezit intro zi ca s-a taiat si se sinteau dintisorii.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
GETY spune:
Am fost si noi la dr. azi. 9 kg. la 8 luni e bine.
I-a mai dat voie sa manance budinci, papanasi fierti, branza, dar nu din piata (eu i-am dat de vreo 2 ori si am gresit, vad eu) smantana nu are voie pana la 1 an. Fontanela e OK. Soarele nu ne-a mai parlit, dar ne dam cu spray si ne ferim de soarele puternic.
Acum i-am gatit supa cu galuste.
POZE MARIA DIANA
Sephora spune:
Gety La noi la primi dinti dupa 1 luna,la cei de sus vreo 3 saptamni,dar astia de sus intai s-au unflat alveolele,s-au inrosit si apoi au spart.
Va cam dati seama ca nimic nu mai sta la locul lui si tot timpul sunt dupa el,bine macar ca am scapat de brate.
Pe mine m-a distreaza rau cum se lasa el pe vine sa nu cada si se cracana tot.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
GETY spune:
Cristina,
.
Nu de alta, ca m-am intalnti astazi, cand am fost la dr. cu o mamica ccc care mi-a spus ca fetitei ei i-a iesit primul dintisor cu o saptamana inainte sa implineasca un an.
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Gety - vad ca esti tare nerabdatoare cu dintzucii
Asa eram si eu, de cand am vazut profilul dintilor prin gingie, in fiecare zi ma uitam la el in guritza dupa dinti![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
sanziana27 spune:
fetelor va tot citesc si sunt uimita de frumusetile de bebelusi pe care ii aveti.
Am si eu un bebe nascut tot in septembrie 2006, dar prematur, asa ca noi ne-ma inscris la sectiunea prematuri ca acolo ne incadram mai bine. Tot citesc cate progrese fac bebeii vostri, noi se vede ca inca trebuie sa ne ghidam dupa varsta corectata, caci Dragos a fost nascut la 34 saptamani.
pupici multi tuturor si mai terc eu sa citesc ce fac nazdravanii
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eu vreau sa intreb mamicile cu experienta, dupa ce se inflameaza gingia de forma celor 2 dintisori, cat a mai durat pana au iesit. Gingia nu este rosie.
La noi, primii dinti au iesit pe neasteptate, cu cateva zile inainte de a-i iesi am fost la dr si nu se vedea nimic la gingie. Acum ii ies sus niste dinti, 2-3, se vad bine de cam 3 saptamani dar inca n-au spart gingia. Deci depinde de la caz la caz.[/b]
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Sanziana, bun venit la "Bucurii". Te asteptam sa scrii mai des la noi!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!