Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 30
sympa spune:
multumim pentru aprecieri dragi mamicutze....felicitam si noi toate bucuriile pentru progresele care le-au facut.Am reusit sa citesc capitolul asta...e nasol cu fusul asta orar ca voi umpleti paginile cand noi inca dormim si pe cand sa scriem si noi voi mergeti la nani.Dar ne obisnuim si-asa.
Eu sunt tare bucuroasa ca i-am gasit in sfarsit gradinitza lui Andrea mai aproape de casa.Pana acum stateam cu fundul in masina cel putin o ora jumatate pe zi numai cu drumul ei la gradi.In august anul trecut ne-am mutat si de-atunci am pus-o pe listele de asteptare la toate gradinitzele din zona si de-abia sapt.trecuta i-au gasit in sfarsit un loc.Asa ca acum fac 5 minute cu masina, deci am minim o ora pe zi in plus pentru altceva(de exemplu pentru forum....).Teo e un nazdravan si jumatate..nu se omoara cu mancarea, decat pacalit cu nspe mii de jucarii schimbate mereu.Am ce spala dupa el dupa ce termina mancarea.In schimb am observat ca daca-i daca putin si des e mai bine.Si lui ii e inflamata gingia de sus..trebuie sa-i iasa al doilea dintuc sus.Pe 2 iunie l-am botezat in sfarsit, dar n-am facut petrecere...decat noi si nasii.Important e ca-i botezat copilul.
Vreau sa urez bun venit noilor mamicutze....nu mai retin numele (scuze), doar al lui Sanziana ca-i cea mai recenta.Sanziana...e chestie de timp, ei vor fi la fel mai tarziu,te inteleg ca scrii mai mult la prematuri, dar mai intra si pe la noi cand ai timp.
Vazut filmuletzele cu Matti si Reby...mama-mama ce copii aveti!!!Si eu am incercat sa-l invat pe Teo sa coboare din pat, dar nu vrea deloc sa "dea cu spatele".Dupa el tot in cap ar merge.Felicitari Matti si Reby!!!!
Cristina...nici lui Teonu-i prea plac jucariile.Daca-i dai telecomenzi, telefoane,cabluri simai nou de prin bucatarie, oale si latele e cel mai fericit.Se minuneaza de jucarii cand le primeste, dar uita repede.In schimb nici nu-i place sa le vada gramada frumos aranjate, trebuie sa le imprastie prin casa si e fericit.
Revin...
GETY spune:
Sanziana, bine ai venit, te mai asteptam.
Am citit toate mesajele referitoare la dintuci.
Cristina, imi lipseste doar o lupa si Maria sa stea sa ma uit in guritza ei toata ziua.
MamiLili, poate ma ia si pe mine Maria prin surprindere si se face si ea iepuras cat mai repede.
Sephora, da, tare grijuliu si meticulos Matti.
Deci, in concluzie si prin urmare sa mai astept vreo 2-3-4 saptamani.
Va pup! Noapte buna!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Sephora, iar am ramas masca... Felicitari lui Matti, vad ca trebuie sa stai numai dupa dansul, bravo!
Gety, si pe mine m-a luat prin surprindere dintisorul Narcisei, pe la 7 luni jumate am fost la doctor si ne-a spus ca nu-i ies curand dintii, la 8 luni si 4 zile era gingia plesnita...
Sanziana, bine ai venit!
Sympa, sa va traiasca micul Crestin!
Cristina, sanatate!
MamiLili, bine ca te duci la Iasi pentru operatie, bafta!
Somn usor!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza! Desteptarea Romanie ca-i weekend si eu tot de la 6 iss treaza, mai bine zis de la 4.30, de cand s-a trezit copilul, si a stat treaz pana pe la 5.30 dupa care a dormit la mine pe mana fix o jumate de ora. Da bine macar ca-i weekend![]()
Asadar cafeluta Doamnelor!
Eu ma duc s-o beau pe bune si revin.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
CristinaGoji spune:
La multe luni Rebecca - Riana!
Numa eu is pe-aici?
Mami so!!! Eu nu stiu sa deschid capitol nou 
Poze
rugati-va pentru Diana
CristinaGoji spune:
HELOOOOOOOOOOOOOO! Sa nu-mi spuneti ca dormiti!
No las' ca va trezesc eu 

Poze
rugati-va pentru Diana
xandrutza_76 spune:
Andrei, Yagi Alesio Tsubasa, Rebecca Riana, Maja Maria, la multe lunite!!!

Lakioana, pupici multi lui Reby cea umblareata!

poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata, Cristina!
poze cu noi