Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

Mirabela multa sanatate lui David si tie multa putere.Suntem alaturi de voi si ne sa fie bine.
Vad ca va plangeti cu lichidele...Sebi este foarteee incantat de apa plata.Bea zilnic si cate 300ml.. cate o data zic ca o sa faca broaste.
cucuoancea multa sanatate!!
Vazut bucuriile...ce frumos au mai crescut.
Andra si la noi sunt probleme cu mancarea...nu vrea sa auda de piureuri sau supe..insa am descoperit cum sa ii dau carnita ii dau cate o bucata lui in mana si o molfaie.
anangel_lexi multumesc de idee sa ii dau lui Sebicu oul direct in gurita bucatele...merge excelent.Multumesc de idee.
Merg sa pregatesc baita...pupici si o seara buna

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Miss me?
Buna seara, mamicute. Am citit si eu din urma si m-am necajit.
Mirabelac, tinem pumnii stransi, stransi sa fie totul bine. Daca mai ai intrebari si te pot ajuta, da un semn.
Eloise si noi ne confruntam cu aceeasi problema. Nu prea bea lichide. Acum am avut un Hipp cu banana, mar si inca ceva si nu i-a placut. Mai degraba bea lapte in loc de suc sau apa. Apa plata nu vrea deloc. Se stramba tare.
MamiLili, multa bafta la urmatoarea interventie. Macar dr. nou sa-ti rezolve problema cum se cuvine si sa nu te mai chinuie.
Ma retrag acum, ca Maria iar se trezeste la 1 si la 4.
Vestea buna este ca in locul unde ar trebui sa-i iasa dintisorii jos, s-a umflat gingia, nu stiu cum se explic, parca a luat forma dintisorilor care ar trebui sa iasa. O mamica in parc mi-a zis ca ccc cam in 2 saptamani ar trebui sa iasa. Speram si noi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

noi am fost azi la doctor cu Vladone ca sa-i facem D3 injectabil
l-am procurat din Turcia, cand am fost in vacanta
am inteles ca tre' sa-l facem la 2 luni
si ca timp de o luna dupa intepatura nu trebuie sa-i mai dam Vigantol

mamici care ati mai facut D3 injectabil la bucurii, voua ce v-au spus medicii ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Va invit la o cu inghetata tirasmisu

LILINAEra nevoie de D3 injectabil si la Vladut pina la urma???? Noi nu am mai luat vigantol de la 7 luni de cind i-a facut primul D injectabil.Am inteles de la pediatra ca excesul de D poate provoca nu stiu ce complicatii. Asa ca daca i l-a facut nu-i mai da vigantol. Sa ne mai spuna si Shepora ca ea ii face lu Matty lunar .Eu ii fac la 2 luni dar sa sti ca s-a vazut o ameliorare inca de la primul.

Cristina am inteles ca daca le dai din pahar/cana normala renunta repede la biberon.

Voi ce mai faceti de papa bebeilor ca azi sint in pana de idei. ieri am papat spanac. Dar azi chiar nu stiu

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi!
Monique_new, eu am sub nas o Heidi "creamy tiramisu". Tare-s bune ciocolatele astea, pacat ca . Eu am dat 3 kg. jos, acum ma indrept spre al patrulea. Daca m-o lasa ciocolata.
Eu ieri i-am dat branzica, alaturi mamaliguta si langa mamaliguta pireul de legume si le alternam cand ii dadeam sa pape.
Lilina, asa a zis si sotzu. Borcanele la pachet. Dar pana atunci mai este. Eu parca nici nu mai am rabdare.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Saru'mana Monique de !
Si e de rau daca renunta la biberon? Ca eu ma gandeam ca e de bine. Am citit ca folosirea indelungata a biberonului ar duce la aparitia cariilor. Eu de aia ii si dau sa bea apa din pahar, ca sa renunte la biberon.

Eu mi-am trimis sotul cu tot cu copil si caine la plimbare, ca nush' ce am, dar ma doare de azi noapte capul ingrozitor.

Cat despre mancare, eu inca nu-i servesc meniuri sofisticate, dimineata cereale cu fructe, la amiaza legume cu carnita sau ou (aici fac diverse combinatii - cartof cu telina si avocado, dovlecel cu morcov si avocado, morcov cu cartof si pastarnac) si pe la 4-5 ii dau iaurt simplu. Cam asta e meniul lui Vladic deocamdata.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Eu am cumparat o canitza cu cioc acum vreo 2 luni, parca, i-am dat-o, dar deocamdata se joaca cu ea. Am sa incerc sa o invat si cum se foloseste.
Noi plecam spre dr. si cu ocazia asta ne facem si plimbarea de dimineata, ca se anunta o vreme f. calda.
Cristina, poate te-a tras vreun curent, daca mai tineti usile deschise. Pupici sa-ti treaca.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata si de la noi!
Am apucat sa citesc doar pe diagonala. Ati scris...nu gluma. Cand sunt eu mai libera urlu singura pe aici, iar cand nu apuc sa citesc, scrieti romane.
Noi am avut niste zile pline, ieri a fost si serbarea Anei, a fost frumos, Maruca s-a distrat si ea. Maruca e mai bine, ieri a avut dim febra marisoara, in jur de 38, azi e mai bine. De tusit inca tuseste, dar starea generala e mult mai buna. A slabit si 100gr saracuta. E, lasa, ca le pune ea la loc.
In legatura cu alaptatul, eu ii dau inca Marucai sa suga de 3, 4, 5 ori pe noapte (depinde de noapte), la culcare, la sculare iar peste zi inca de vreo 3, 4 ori (iar, depinde de caz, de cat e de cald, de cat sta treaza, de cat de agitata e) Zilele astea a papat aproape numai tzitzi si putine fructe. Legumele le-a gustat doar. De azi sper ca intram in normal. Eu prefer sa ii dau sa suga des, fiindca, uite, e cate o situatie din asta de boala, cand altceva nu "serveste" si atunci e bine sa am ce sa ii dau. In plus, dr mi-a spus sa nu ii dau alte lichide in afara de tzitzi asa ca ii dau si ziua cat pot de des, pentru a fi bine hidratata. Si nu in ultimul rand, pana la 1 an laptele e totusi de baza la bebelusi. Ea niciodata nu a supta foarte mult, ci in jur de 100-150 ml, asa ca trebuie sa ii dau mai des. N-am sesizat vreo diferenta de cantitate, mi se pare a este ok, cand vrea Maruca...se face Ca doar se tot spune ca sanul nu e depozit, ci fabricuta.

Mira, groaznic prin ce ai trecut. Of, de unde oare vin enterocolitele astea peste bebei? Tin pumnii ca suspiciunea sa fie falsa!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza!
Monique, da` ce tratatii de dimineata... saru`mana!
Marina, sanatate Marucai!
Cristina, sanatate si tie, sa-ti treaca durerea de cap; eu sunt inca zombi...
Gety, si Narcisa s-a jucat cu canita cu cioc, pana acum doua zile cand a stiut sa bea din ea, dintr-odata.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multe lunite bucurii de 15: David Gabriel, Albert Iustin, Avram Tudor, Ana Maria, Rares!

Tanima, sarbatoritul Rares!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput