Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 25
xandrutza_76 spune:
Tanima, l-am vazut pe Rares cheliuta, ii sta foarte bine!
Pentru lapte... eu consum supa de pui si compot de mere, putina bere din cand in cand...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eloise spune:
Itzy si eu am impresia ca am ramas cu lapte putin. Chiar ma intreb cat o sa mai fie de acum incolo. In cazul meu eu suspectez ca e si din cauza ca m-am apucat de slabit, si chiar am reusit sa ating aproape greutatea de dinainte de sarcina (mai am 2 kile jumate in plus). ("Cura" a constat doar in eliminarea mesei de seara, in rest mananc orice, si dulciuri dar nu in cantitati industriale ca inainte.) Acum eu il alaptez de 4 ori in 24h, astfel: o masa numai de lapte la ora 6 (ora trezirii lui, si a noastra
...), apoi in completare dupa masa de fructe la ora 10, apoi pe la ora 17, si seara la 22 inainte de culcare. Noaptea nu s-a mai trezit pentru papa de vreo 2 saptamani (dar ce folos, cand la 6 dimineata, gata cu somnul!)
Eu ma intreb daca ii asigur necesarul de lapte pt varsta lui. Si de lichide, in general. Apa nu vrea sub nici o forma, parca ii dau ceva extrem de scarbos, asa se stramba
. Pana acum, in afara de lapte bea doar Baby Drink (mai diluat decat scrie in prospect, un plic la 125ml de apa). Incerc sa ii diluez ceaiul din ce in ce mai mult pana ajunge la apa chioara, dar nu prea se lasa pacalit. Altceva nu vrea (supa de legume maxim 4-5 linguritze). chiar ma ingrijoreaza, mai ales acum, vara...
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
CristinaGoji spune:
Tanima - ce mult l-a schimbat tunsoarea pe Rares! Din mutrita de fetita a devenit dintrodata mutrita de baietel! E dragutel oricum! 
Mirabela - iti doresc si eu sa fie totul bine la David si sa nu se adevereasca suspiciunile tale.
Xandrutza - mersi de pont. O sa mai insist, sa vad daca merge.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
CristinaGoji spune:
Eloise - cum adica ce folos daca nu se trezeste noaptea? He-he, maaaaare folos. Vladic de vreo 2 luni se trezeste la 6, cateodata la 5. Plus ca se mai trezeste si noaptea! Asa ca e cu mare folos ca doarme o noapte intreaga![]()
Poze
rugati-va pentru Diana
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by eloise
Eu ma intreb daca ii asigur necesarul de lapte pt varsta lui. Si de lichide, in general. Apa nu vrea sub nici o forma, parca ii dau ceva extrem de scarbos, asa se stramba. Pana acum, in afara de lapte bea doar Baby Drink (mai diluat decat scrie in prospect, un plic la 125ml de apa). Incerc sa ii diluez ceaiul din ce in ce mai mult pana ajunge la apa chioara, dar nu prea se lasa pacalit. Altceva nu vrea (supa de legume maxim 4-5 linguritze). chiar ma ingrijoreaza, mai ales acum, vara...[/green][/b]
Exact aceeasi problema si la noi: nu sunt convinsa ca mai papa suficient lapte pt un bebe de varsta ei desi o alaptez noaptea de 1-2-3 ori si ziua doar putin. Nu stiu daca ar trebui sa-i introduc si lapte praf sau ii e suficienta tzitzi???
Cat despre lichide, am reusit dupa incercari repetate si mii de tetine incercate, s-o fac sa bea apa9suc de la Nestle sau Hipp, nu mai stiu, cu tetina NuK pt hrana groasa! Uneori bea 30-40 ml odata, ceea ce reprezinta o maaare victorie pt mine, care m-am chinuit de vreo 2 luni sa-i introduc si alte lichide in meniu.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
CristinaGoji spune:
Vladic bea apa dintrun paharel micut cu foarte mare placere. Poate sa incercati si voi sa le dat din pahar? Sunt din alea de plastic mici pt tuica.
Poze
rugati-va pentru Diana
eloise spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Vladic bea apa dintrun paharel micut cu foarte mare placere. Poate sa incercati si voi sa le dat din pahar? Sunt din alea de plastic mici pt tuica.
Poze
rugati-va pentru Diana
Ce simpatic Vladic! La noi nu-i vorba ca nu am cum sa-i servesc apa, pt ca stie sa bea din cana cu cioc, dar nu o vrea, face o mutritza dezgustata cand o simte de parca ar fi cine stie ce spurcaciune.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
anangel_lexi spune:
Mirabela, off, acum am citit prin ce treceti. Multa sanatate lui David si sa dea Dumnezeu ca banuiala ta sa nu se adevereasca!
Nu te ingrijora daca are o stare de somnolenta mai accentuata, e normal la copiii bolnaviori. De fapt si noi ca adulti cand ne simtim rau, suntem la fel, parca nu ne mai vine sa ne ridicam din pat. Mie cel putin asa mi se intampla. E bine daca doarme mai mult, prinde putere sa lupte cu boala.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
sympa spune:
Fetelor..multumim pentru felicitari si pentru reprimire.Toti bebelusii sunt superbi, am reusit sa mai vad pozici de-ale voastre.Nu reusesc sa-l filmez cum se plimba...ca are lipici la camera si cum vede camera vine de-a busilea repede, repede la mine.Am facut doar un filmulet,dar nu merge prea mult.Daca vreti sa-l vedeti....www.dropshots.com/day.php?userid=309228&cdate=20070614&ctime=054116" target="_blank">Plimbaretzul.Revin...ca nu ma lasa la calculator...
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Poze
rugati-va pentru Diana
Si Roxi bea apa din capacelul biberonului care are cam 30-40ml si chiar ii place asa. Odata chiar a baut aproape tot fara a respire si cand a terminat nu mai stia cum sa traga aer mai repede... tare m-am distrat de ea saracuta.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)