Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mirabelac, sanatate multa lui David! Incearca sa-l hidratezi bine... Ce medicamente are prescrise? Poate se uita Lili putin sa spuna ce reactii adverse au...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Probabil lipsa apetitului si somnolenta se datoreaza medicamentelor; de la spital ce ti-au spus? Cu pediatra ai vorbit despre simptomele astea?

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mira, sanatate multa lui David! Da-i numai san daca asta vrea, macar sa pape ceva. In cateva zile o sa-i revina apetitul si pentru celelalte alimente. Exista in farmacii "saruri pentru rehidratare orala", le poti dizolva in apa/ceai ...asta daca accepta biberonul.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexutza, ii spun "bobita" Mariei pentru ca atat era de mica atunci cand am vazut-o prima oara la eco si, in plus, in prima luna dupa ce am nascut, cat am stat la mama, mama ii canta "am o fetita cat o bobita". Pare grasuta pentru ca e si mica de statura. Are fix 8 kg. Insa...mai e vreo Bucurie care sa masoare la aproape 9 luni 67-68 cm?
Mie nu mi-a trecut raceala inca. Am o tuse magareasca groaznica... Sunt deja la a doua cutie de Oscilococcinum, beau sirop de tuse ca pe suc, sug la Halls de simt ca parca am gaura-n limba...nimic. Dar sper din suflet sa-mi treaca pana luni ca altfel nu stiu ce ma fac... Cu ocazia asta, i-am raspuns si Xandrutzei la intrebare. Multumesc ca te-ai interesat de mine si multumesc si pentru complimentele la adresa Mariei

Monique, , vrei sa spui ca pana la prima aniversare a Mariei mai sunt DOAR 98 de zile??? Asa scria in anuntul ala cu Yahoo Photos...Ca se inchide pe 20.09 adica de ziua fiica-mii. Doamne, cand a trecut timpul? Parca ieri eram gravi...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of, Of Mirabela! Imi pare rau ca treceti printr-o astfel de perioada! Imi imaginez ce stresata poti fi acum. Eu stiu ca se intampla foarte des ca o viroza la copii mici sa provoace diaree. Sigur o sa-si revina. Numai ca nu stiu cum l-ai putea alapta fiind la servici... Imi amintesc ca si Vladic dupa ce a fost bolnav nu accepta nimic mancare solid, doar lapte. Cam o saptamana dupa ce boala deja trecuse. Iti doresc multa rabdare iar lui David sanatate!

Xandrutza - bine ca n-a patit nimic Narcisa cand a cazut din pat. Of, copiii astia! Si Vladic nu demult a cazut din pat in timp ce dormea si de-atunci, chiar daca-l adorm in pat cu mine, il mut la el in patut ddupa ce adoarme. In alta ordine de idei, eu mai devreme de 8 chiar nu l-as culca, dar noaptea daca se trezea Narcisa cum o pacaleai sa nu=i dai de mancare?

Doamne, MamiLili, cred ca te-ai saturat de mers la denist! Tin pumnii sa se rezolve cat mai curand problema.

Eu ma chinui cu Vladic mai nou cand ii dau sa manance. Vrea sa manance singur, cu lingurita din castronas si ii pun un castronas separat cu lingurita si un pic de mancarica in el si nu vrea, caposul. Vrea dn castronasul din care ii dau eu, si cu lingurita aia. Fac schimb de castronase, aceeasi poveste, ii trebuie doar ce tin eu in mana! Si plange si nu mananca! Ma enerveaza la culme independenta asta a lui!!!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc tuturor pt. urarile de sanatate, speram sa ne treaca cat mai repede, acum am alta problema pe suflet, sunt f suparata, in spital am descoperit altceva, deocamdata e doar o banuiala, sper din suflet sa nu fie adevarat, nu va spun despre ce e vorba pt. ca trebuie facute niste analize suplimentare, liniste nu mai am din momentul in care am auzit despre ce e vorba. Va pup si revin cu vesti!

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Repede, repede cat doarme criminalul de fi-miu sa incarc niste poze sa vedeti o cheliute.
Mama mama ce ma chinuie fi-miu de 2 zile: nu doarme, nu mananca, e marait...Nu stiu ce are, ca dinti nu se vede nimic la orizont, doar sus e un pic gingia umflata si parca mai tare este la canini, care nu are cum sa ii dea de acum. Cred ca vrea sa vada cat mai rezist eu, daca am nervi de otel.
Vorbeati de supt, eu ii dau sa suga de fiecare data cand il culc, adica de 2 ori pe zi, seara, dimineata dupa piureul de fructe mai pofteste la tzitzi uneori, seara inainte de somnic papa si cereale tot cu lapte de la tzitzi pe care ma chinui sa il mulg toata ziua si noaptea ma mai sugileste de 2 ori, rar doar o singura data, noaptrea trecuta chiar de 3 ori. Productia de lapte si la mine a scazut drastic, desi iau pastile in continuare, dar ce e drept ca le cam uit, mananc cam haotic, cam multe prostii in ultima vreme ca nu mai am deloc timp sa gatesc si sunt si ffff obosita. Chiar nu stiu ce sa fac sa mai maresc un pic cantitatea de lapte ca tare greu mulg 100-120 ml ptr cerealele de seara. Probabil va trebui sa beau iar ceaiuri, dar mi-e tare scarba de ele.
Voi ce le mai faceti la nazdravani sa mai pape ca eu nu mai stiu, i-am dat orez fiert cu mar copt ieri si nu a fost deloc pe placul lui, orez cu carnita iar nu e foarte incantat, as vrae sa ii cumpar spanac sa ii fac dar inca nu papa un out intreg, suntem la 1/4 ca abia am inceput. Se poate da urzici la bebei asa mici? Ce pot sa ii mai pun in ciorbita in afara de brocolii care din fericire ii place destul de mult? Cum faceti voi borsul? Hai ca am pus o groaza de intrebari.
Acum va vedeti cum arata fi-miu acum 1-2 saptamani ca o fetita dupa ce i-am luat motul tuns de mine cu forfecuta si cheliuta si cheliuta 2
ehe, pana m-am plimbat eu pe net s-a trezit si fi-miu. A dormit mult rau: 1 ora. Oare cum sa il fac eu sa doarma mai mult?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mirabela, multa sanatate lui David! Of, e tare greu cand ai puiutul bolnavior!

MamiLili, eu era cat pe ce sa ajung la operatie in urma extractiei unei masele de minte! Sanatate!

Itzy, si noi am luat pasta de dinti, in speranta ca o pacalim pe Zana-Maseluta sa ne trimita si noua macar un dintisor. Din pacate, insa, ne tine in continurae pe jar: Dudu este stirb de tot, desi gingiutele sunt foarte umflate de peste o luna de zile.

Tanima, pediatra ne-a facut facut recent ultimele recomandari cu privire la meniu; in esenta, singurele restrictii sunt sare, alune, nuci, fructe cu potential alergen, ciocolata, cacao, sucuri acidulate si altele de acest gen. Iata din ce se compune meniul lui Dudu:
- mamaliguta cu branza si un pic de smantana
- supica cu carne de pui sau vita (cu toate legumele si, eventual fidea)
- spanac sau piure de cartofi cu ou
- ficatel de pui cu piure de cartofi
- iaurtel cu biscuiti
- fructe cu branzica
- budinca de dovlecei
- rosie oparita cu branzica (ultimele 2 nu sunt printre preferatele lui).

Mai avem de incercat (din lista data de pediatra):
- peste (pastrav, salau) cu legume
- bors de perisoare
- budinca de paste
- supa cu galusti
- papanasi fierti
- gris cu lapte.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

In alta ordine de idei, eu mai devreme de 8 chiar nu l-as culca, dar noaptea daca se trezea Narcisa cum o pacaleai sa nu=i dai de mancare?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Cu suzeta, ma trezeam imediat si i-o dadeam si se linistea. Ziua nu prea sta cu suzeta, o scuipa.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabela, multa sanatate lui David, si va tin pumnii ca suspiciunea sa se dovedeasca nefondata! Nu te ingrijora daca nu mananca, alapteaza-l la cerere si eventual mai da-i si alte lichide ca sa fie bine hidratat. Vladut a stat 3 zile fara sa manance nimic, si de baut bea te miri ce... Cand vroiam sa-l alaptez ma impingea cu manutzele si urla, nici lapte nu vroia din cauza durerii din gat...si a fost bine pana la urma, nu s-a deshidratat (ii dadeam lichide cu seringa...nu mai spun in ce conditii). Pediatra ne-a spus ca poate sta si 7 zile fara solide, atata timp cat e bine hidratat. Inca o data sanatate multa si aspteptam vesti bune!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput