Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, multumesc!
Ai dreptate, tine de copil, fiecare isi formeaza propriul program... desi trezirile multi le considera rutina si se trezesc tocmai ca sa-si respecte programul... cel putin eu asa am observat la Narcisa, daca se trezea intr-o noapte la 2 se trezea si in urmatoarea, si eu incercam sa o readuc la programul convenabil; pe de alta parte daca ai incercat toate metodele si BB tot se scoala... nu-ti ramane decat sa astepti, va veni si vremea noptilor dormite snur...
Uite un pentru Vladic, sa faca nani!
E super iesitul dimineata! Aer curat, liniste, lume putina...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, Xandrutza, cu iesitul asta de dimineata e chiar fain, mai ales ca mergem in padure, unde e chiar aer curat, canta pasarelele, super! Iar cu trezitul asta eu deja m-am resemnat Sper ca macar la iarna, cand o sa se lumineze mai tarziu sa se trezeasca si Vlad mai tarziu si poate pana atunci n-o sa se mai trezeasca nici noaptea. Si atunci o sa bag si eu somn, la greu! Iar pana una-alta, saptamana viitoare mergem la bunici!!! La amandoua perechi de bunici, asa ca eu o sa ma trezesc doar noapte sa-l hranesc si dupa aia o sa DORM, iar bunicii o sa recupereze timpul cat nu au fost cu Vladut, adica cele aproape 8 luni

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza - tu cum ziceai ca i-ai scos masa de noapte? Si la ce ora mananca Narcisa ultima masa? Din catte imi amintesc eu, in jur de ora 10, nu? Eu inca nu pot cred ca sa-i scot masa aia de noapte, ca Vladut mananca la 8 seara si dupa aia se culca. Si nu reusesc sa-l culc mai tarziu.

Poze
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Da, Xandrutza, cu iesitul asta de dimineata e chiar fain, mai ales ca mergem in padure, unde e chiar aer curat, canta pasarelele, super! Iar cu trezitul asta eu deja m-am resemnat Sper ca macar la iarna, cand o sa se lumineze mai tarziu sa se trezeasca si Vlad mai tarziu si poate pana atunci n-o sa se mai trezeasca nici noaptea. Si atunci o sa bag si eu somn, la greu! Iar pana una-alta, saptamana viitoare mergem la bunici!!! La amandoua perechi de bunici, asa ca eu o sa ma trezesc doar noapte sa-l hranesc si dupa aia o sa DORM, iar bunicii o sa recupereze timpul cat nu au fost cu Vladut, adica cele aproape 8 luni

Poze
rugati-va pentru Diana

Cristina, ma bucur pentru tine; s-ar putea ca Vladic sa se invete cu bunicii si ajuns in mediu nou, sa-si modifice si programul de somn; va vedea lucruri si persoane noi, se va obosi mai mult... Sa vedem, oricum e bine ca vei avea ajutor, numai sa nu patesti ca mine, nu pot dormi in timpul zilei, oricat de obosita sunt... macar dorm noaptea...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lilina, ti-am vazut pozele, SUPER!!! Mi s-a facut un dor de duca... Conditiile sunt, intr-adevar, minunate!

Am admirat toate Bucuriile anuntate in ultimele zile!

Itzy, eu ii mai dau lui Mathias sa suga si in timpul zilei, dar cea mai consistenta masa de lapte de san e seara la culcare. El inca se mai trezeste cel putin o data pe noapte.
Despre secretia lactata...e mai diminuata, dar dupa o bere simt ca-mi pocnesc sanii (desi cica berea n-ar stimula lactatia, la mine o stimuleaza si inca cum...)

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Am incercat sa o culc in fiecare zi cu 5-10 minute mai devreme decat in ziua precedenta. Ii dau pe la ora 21 san si un bibe mic cu lapte, cam 150 ml (cum ziceam o vreme ii dadeam lapticul cu faina de orez, am terminat-o si acum ii dau cereale doar la masa de dimineata, cu fructe si iaurt, foarte rar la masa de seara, de la ora 19), o mai joc putin, o schimb si o asez in patut, pana in ora 22 adoarme. Dar la programul asta a contribuit mai mult ea... Inainte o hraneam pe la 22, sa o pot culca la 22.30, acum vad ca se cere culcata mai repede. In timpul zilei are cam doua reprize de somn.

poze cu noi

Mergi la inceput

Xandrutza, multa sanatate!

Despre noi...

- am fost la dentist...s-a uitat la operatia mea si-a zis ca nu-i bine. Nu-i inchisa complet, am niste fistule, au fost taiati niste muschi (de aceea nu mai pot eu sa-mi misc gura ca inainte), in fine, m-a operat in stil macelaresc si se pare ca voi avea nevoie de o alta operatie de reconstructie a zonei.

- am fost la Iasi...si-am facut pana la roata (spre norocutul meu eram in oras). M-am dus la vulcanizare si vulcanizatorul a scos roata (cauciucul era compromis total ...si nu c-ar fi cumparat de-un an, tocmai din Germania ca in Ro n-am gasit dimensiunile potrivite..sa nu mai zic cat a costat). A zis ca-mi pune roata de rezerva. OK. Ma gandeam ca roata de rezerva e la fel ca si celelalte, dar nu, este fff subtire, ca roata de bicicleta iar cauciucurile masinii sunt fff late. Masina arata asa de caraghios, parca era cutzu schiop al Elenei Farago. Plus de asta, cu acea roata de rezerva speciala nu poti merge cu mai mult de 80 km/h, deci cred ca va imaginati cam cum a fost drumul meu de intoarcere de la Iasi la Suceava. Important e ca am ajus cu bine.

Mergi la inceput

MamiLili, multumesc! Pentru cealalta operatie nu poti sa te duci la Iasi? In SV parca e unul singur care se ocupa cu asa ceva...

poze cu noi

Mergi la inceput

Da, da, la Iasi ma duc, negresit! Nu mai calc in macelaria suceveana never ever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va salut fetelor!

N-am citit nimic din urma, am intrat sa va spun ce mai facen, nu suntem bine deloc, am fost la spital zilele astea cu diaree, febra si varsaturi, am trecut prin clipe groaznice, pediatra a venit acasa si ne-a dat tratament pt. raceala, timp in care boala s-a agravat, nu era raceala ci enteroviroza, am ajuns la spital cu dezhidratare destul de nasoala, a stat in perfuzie 1 zi jumate, acum nu mai facem febra insa nu mananca mai nimic... eu sunt la serviciu, mi-am luat cateva zile de CM dar nu mai pot sta, e lumea in concediu si am ramas singura cu toate problemele pe cap...

Problema este ca nu mai mananca nimic in afara de san, sigileaza gura la orice ii dau... plus de asta ma ingrijoreaza si starea de somnolenta in care se afla, doarme aproape toata ziua, sper ca de la medicamente si nu de la altceva.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput