Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 22
xandrutza_76 spune:
Neatza!
Saru`mana de cafea Roxanae! Is bolnava...
La multe lunite bucurii de ieri si azi! 

Un
pentru Cosmi de Monique si Vladut de Eloise!
Am vizionat bucuriile anuntate, super poze, cred ca cele mai tari e cu Matti pe undeva prin piscina
si cu cei doi "indragostiti".
Sanatate bebeilor bolnaviori!
Maruca, sa se faca bine!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Lilina, felicitari pentru progresele lui Vladone! Fain concediu ati avut!
Patri de Ramomar, Maria de Gety si Maria, bobita lui Lexi, ca-s frumoase foc!
Alexutza, spor la treaba, sa terminati cat mai repede!
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Am admirat pozele cu Maty si "sotia" Lucas.
xandrutza_76ce ai patit?
Fetele care au albume pe YAHOO facute. Astia cica il inchid:
Yahoo! Photos is closing on September 20, 2007. That's in 98 days
Thank you so much for using Yahoo! Photos. Before we go, we can help you move your photos to a new home.
You must decide what to do by September 20, 2007, because any photos still here after that date will be deletedUnde ne mutam pozele?
Mai repede unde sa facem altele noi ca de mutata 3000 de poze nu prea am cum.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Neatza inca o data!
Xandrutza - ce ai mama?
Vazut pozele cu tinerii insuratei si Matti calare pe tati. Si Vladut e innebunit sa stea la noi pe umeri, dar mai ales la mine, ca am mai mult par si are in ce-si infige degetele![]()
Sephora siropul Calma baby e cumva de la erbavita? Si eu i-am luat la Vladut, dar sa stii ca lui Vladut parca mai rau ii facea, in sensul ca dormea noaptea mult mai agitat. Cred ca fiecare copil are reactii diferite. Daca vrei, sa intrebi la pediatru daca e voie sa-i dai 2 picaturi de tinctura de valeriana dizolvate intr-o lingurita de apa. Eu i-am dat o singura data lui Vladut, pentru ca nu reusea sa adoarma nicicum si plangea de nu se mai oprea. Asta m-a ajutat. Dar nu i-am mai dat, pentru ca nu stiu daca e voie la copii asa mici. Atunci cand i-am dat chiar nu mai stiam ce sa-i fac. Cred ca, chiar daca e voie, nu trebuie abuzat de ea, cum e de altfel orice medicament cu efect sedativ. Plus ca aceasta planta calmeaza si durerea.
Roxanae - saru'mana de
! Plecasem la plimbarica si n-am vazut ca ai dat tu cafeaua![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
itzy-bitzy spune:
Neata
Vreau in primul rand sa felicit 2 bucurii ca am citit ieri din urma
Reby bb de Lakioana, felicitaaaaaaaari , bravooooo e super ca deja merge singurica chiar si acei cativa pasi.
Ana-Maria a inceput sa isi dea drumul si sta asa, in picioare pret de cateva secunde apoi buuuufff in fundulet, in rest merge numai tinuta de manute, dar eu nu prea o stimulez inca sa mearga...o las numai cand vrea ea....
Cristina felicitari medaliatului, meyyy e campion de mic flacaul tau. Unde ai plecat la plimbare asa dimi, ca m-am crucit cand am vazut ca scrisesei mesajul la 6 jumate....ai iesit cu Vladut la plimbare la ora aia?
Floricel a mea adoarme fie in carut in parc, sau daca e cald rau nu mai ies si o las pe balcon ca e fff racoare si miroase a tei ...doarme de n-are treaba, seara o alaptez si adoarme imediat, dar ziuaaaaa.....numai cu mine langa ea ...deci ne culcam in pat, ma ia de gat si in 5 minute e KO. Apoi o mut repejor in patut
Revin ....sper ca nu s-a trezit...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Nu s-a trezit....ce bineee, ieri mi-a dormit pana la ora 10, culcata de la ora 22.30
Si apropo de trezitul noaptea...papusica noastra se trezeste ink...dar numai o data, azi-noapte insa cred ca ne-a fost cald ca si eu m-am foit si ea s-a trezit de 2 ori, acum i-am deschis geamul...si doarme bine
INTREBARE
Ai vostri cam de cate ori se mai trezesc deoarece dr mea cand a auzit ca la varsta asat mi se mai trezeste s-a mirat....de imi venea sa ii spun vreo 2 sa ma tina minte...si ma indemna sa ii dau lapte praf cu cereale ....deci sa ii scot masa de san de la culcare ...si sa ii dau numai noaptea si la trezire...va dati seama ca am lasat-o in plata ei...pt ca ar insemna sa o intarc incet -incet...daca nu mai suge...
Si ce le dati apa, sau lapte? despre ceai stiam si eu de la dr mea ca intervine in asimilarea fierului. Eu i-am dat numai babycalm cand era mica si atunci numai ffff rar...
Si inca ceva pt mamicile care alapteaza....voi le mai dati si in timpul zilei ca sa stimulati? Eu numai noaptea si la culcare-trezire ... dar simt ca parca a mai scazut lactatia...si la voi e la fel...? Evident ca nu mai e ca inainte...nu are cum sa fie....dar totusi....la voi cum e?
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa va spun ca noi de vreo 5 zile ne spalam cei 4 dintisori de soricel
. Am luat o pasta de dinti, nemteasca, pt copii intre 6 luni-2 ani, are si o periuta in forma unui degetar de silicon
cu peri....e fff moale iar pasta e inofensiva se poate inghiti....
Pt cei interesati ...se numeste NENEDENT, am luat-o de la sensiblu cu doua sute si ceva de mii.
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
xandrutza_76 spune:
Pe scurt: am frisoane, greturi, ameteli; in plus, m-a tras curentul si ma dor toate, dinti, ochi, urechi, chiar si nasul... Dar cele mai nasoale sunt starile de lesin... imi amortesc mainile...
Nu mai tin minte daca am felicitat-o pe Reby cea umblareata si pe Vladic cel medaliat... Va pup pe amandoi!
Itzy, eu alaptez inca, ii mai dau si in timpul zilei, cateva guri acolo, ca oricum se satura cu mancarea, ii dau mai mult de sete... Secretia a mai scazut, dar daca consum lichide multe ziua, seara cam am lapte de ma dor sanii...
Maruca, Vladut, sanatate!
Lexi, esti mai bine?
Nu v-am zis: Narcisa a cazut din pat, nu a patit nimic, a aterizat pe jucarii, dar eu m-am racit... Ea maraia sa-i schimb pampersul, abia facuse kk...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Itzy, eu seara ii dau san si un bibe mic cu lapte (inainte ii puneam si faina de orez in laptele de seara, acum ii dau simplu). Narcisa, doarme toata noaptea fara treziri. Periuta de dinti din asta de silicon am si eu, si ii spal dintisorul si masez gingiile.
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Xandrutza - sanatate multa!
Itzy - super ca ii curati dintisorii. O sa caut si eu sa iau. Cat despre plimbarica de la 6, asa iesim noi mai nou, ca scumpetea asta a mea nu mai sta deloc, da deloc in carucior si nu mai pot iesi singura cu el la plimbare ca-mi rupe bratele. Asa ca profit ca sotul scoate cainele la plimbare dimineata la 6.30 si iesim cu ei, ca ne mai schimbam cu sotul cand obosim. Si seara la fel.
Iar despre trezirile nocturne - Vladic mananca lapte praf si tot se trezeste noaptea o data sa manance. Si inca de cateva ori sa maraie. Asa ca nu cred ca rezolva laptele praf problema. La noi nici cerealele date seara nu au rezolvat. Cred ca fiecare copil hotaraste singur cand nu mai are nevoie de mancare pe timpul noptii. Deja m-am obisnuit cu ideea ca mai am ceva pana voi dormi si eu o noapte intreaga. Si inca ceva - am citit undeva ca (,) copiii alaptati isi scot mai repede mancare de noapte decat cei alimentati c formula. Pentru ca (,) cu varsta laptele matern isi schimba compozitita astfel incat seara e mai consistent ca sa-i ajunga copilului o noapte intreaga, iar formula are aceeasi compozitie mereu.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana