Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am uitat sa scriu ca Maria se descurca bine cu premergatorul, in diagonala si cu spatele mai bine, a reusit sa iasa din camera, a trecut si de hol si a ajuns si in bucatarie. O mai asez si in patutul ei, se apuca de inelele de la 2 jucarii, dar deocamdata nu se ridica.
S-a mai invatat sa-si tina singura biberonul de manere, nu i-l mai tinem noi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Lilina, ce conditii bune ai avut pentru bebe. Noi mergem la un hotel de 3 stele in Mamaia, dar nu cred, in afara de scaun pentru copiii, ca mai asigura si altceva. O sa ma descurc eu singura in camera, acum nici nu stiu ce o sa aiba voie sa manance pe la 10 luni si 1/2 si cat.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Noapte buna, mamici!

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am pus si io niste pozici noi cu NOI (sunt multicele ca n-am mai pus de mult)

Floricel trebuie sa-l pui pe bebe si daca iesi si pana la Bulgari.
Sanatate la bebeii bolnaviori
La multi ani celor nascuti intr-o zi de 13

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Azi a fost si Ste la Consulat sa-i puna lui Matti pe pasaport ca poate sa iasa cu ambii parinti (adika si cu unul si cu altul,fara a mai merge la notar sa facem hartiuta aia ca suntem de acord),ptr ca daca eu m-a intorc singura cu el sa nu zica aia la vama ca le scot Italianul din tara fara acordul tatalui....
Floricel Vezi ca dureaza destul de mult sa-l pui pe pasaport,eu cand am vrut sa fac asta mi-a zis ca dureaza 30 zile,asa ca i-am facut lui direct pasaport in consulat si a durat o ora.
Multumim fetelor,a fost ceva mai bine azi.Am luat Calma beiby (homeopat) sa vedem ce miracole o mai face si asta,eu una mai am putin si m-a urc pe pereti in stilul asta,iar pe el cred ca il ia de cap saracu.Doamne ce dureri li s-a fost dat sa suporte!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Gety, ia-i fetei borcanase Hipp/Nestle/Humana de mancarica si de fructe (daca papa asa ceva) si ai scapa de problema, ca o spatamana "n-o fi foc"
si vezi ce poti sa-i mai dai de acolo: un ou fiert, un cartof fier, un piept de pui la gratar, fructe, iaurt + cereale (daca ai si poti sa iei cu tine aparatul cu care mixezi tu mancarica ei)
o sa vezi la fata locului, nu te stresa prea tare

si eu i-am dat borcanase in primele zile ,apoi am descoperit cate feluri de mancare pot sa-i fac

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara mamici si bebici
Noi tot pe fuga si vrem sa va prezentam pe "sotia" lui Lucas. Asistenta i-a "lipit" in maternitate, s-au nascut in aceeasi zi si au stat in camera impreuna...Eu zic ca se potrivesc...aceasta e www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070607" target="_blank">Desiree
Mamicilor de baieti am o intrebare...ai vostri flacai se bucura doar la persoane de sex feminin???ca al meu numai la ele se uita si se extaziaza si le smotoceste pe toate dar la barbati cam greu sa-i intri in gratii...doar tati si bunicul pot din prima...si la TV cand apare o prezentatoare chicoteste, chuie si vorbeste pe limba lui cu ea...cand apare cate un prezentator nici nu-l baga in seama...va pup si revenim cand mai recuperam din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

susa, super frumoasa "sotia" lui Lucas
ce frumos ca ati tinut legatura

Vladone zambeste la toata lumea

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Poftitzi la cafea .

Am admirat poze cu "sotia" de Lucas si Matteo scump.

Xandrutza(sper ca am scris bine) pe unde esti?

la toate mamicile si O ZI BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Fetele, dau repede, repede cafeluta si ies la plimbare. Povestim dupa! Pofta mare!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput