Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Da, Pufy, interesant. EU nu ii dau Marucai nici un fel de ceai, deci stau linistita Si in privinta fierului dr mi-a spus acelasi lucru, de asta nu le-am dat fetelor nicodata supliment de fier.
Tamina, Maruca a prins intr-adevar pana acum cam 4 raceli: 2 de la mine si 2 de la Ana. Dar i-au trecut in 2 zile. Acum ne chinuim cu tusea de duminica. Adevarul e ca e aproape imposibil sa o izolez de Ana, iar Ana chiar daca nu face virozele, e purtatoare. Unde mai pui ca merg zilnic sa o iau de la gradi, unde sar 10 copii pe carut sa o vada pe surioara Anei. Nu pot face armata cu ei. Asta e viata. Zic si eu ca isi face imunitate.
Am fost la dr acum, ne-a zis ca are o rinofaringita, ca gatul e un pic rosu, deci nu e de speriat. Nu are nimic la plamani. Sa ii curatam bine nasul si, eventul, sa ii dam niste panadol seara la culcare. Bineintels ca acolo cat am stat nu a tusit deloc, ci doar cand am iesit in curte. Oricum, antibiotic nu i-as fi dat decat daca s-ar fi dovedit a fi vreo infectie microbiana.
Tamina, te inteleg cu dormitul...si pe mine ma trezeste Maruca inca ffff des, acum cu boala...nici nu mai vorbesc. Dar se fac ei mari si o sa ne trimita ei la culcare
Gata, ma pregatesc de plecare spre Ana. Maine e serbare si au si banchet dupa. Trebuie sa duc si o prajiturica ceva, sa vad daca sunt maine in stare de ceva.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima si Cucuoancea - le doresc la puiutii vostri somn usor! Si muuuuuult! Si Vladut se trezeste mai des (3-4 ori pe noapte), si ma simt epuizata, dar daca as fi in locul vostru... nici nu vreau sa-mi imaginez.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara de la noi!!!!

Nu am apucat sa mai intru azi deloc, de fapt nici calculatorul nu l-am mai deschis, a fost o nebunie totala azi, au venit balcoanele amandoua pt montat...groaznic sa fii cu ochii cat cepele pe copil, sa stai si dupa muncitori..e ceva de vis!!!
Se pare ca peste vreo 2 sapt terminam nebunia (asa imi fac eu curaj), sper macar o data pe zi sa pot intra pe DC...

In alta ordine de idei:
Sympa -bine ai revenit printre noi, imi dau seama de abia acum cat de greu poate fi cand misuna copilul, asa stai linistita ca intelegem mica ta absenta - se motiveaza

Cata - te asteptam de-aum mai des sa ne mai povestesti despre Eric!!!

Marina - Doamne ajuta sa scape Maruca mai repede de tusea aia nesuferita!!!

Ignatica - tu pe unde esti??? cum merge cu masa de legume???...vreo imbunatatire????

Itzy - da, a fost super interesanta plimbarea noastra de ieri...dar sincr nu as vrea sa o mai repet curand!!!oricum eu am murit de ras!!!(faceam haz de necaz )

Gety -am admirat o Maria superba si cocheta tareeee...

Lexi - de ce zici de Maria ca e cat o bobita??? - ca eu am vazut ca este destul de grasunica....sa va traiasca!!!

Ramomar - ce sa mai zicem de Patri..care pe zi ce trece devine tot mai rapitoareee...vei avea de furca cu petitorii

Lilina - vazut pozele...No comment...superbe si felicitari pt ridicatul singurel pe picicorusele lui si pt dintisorul nr 7!!!!!!

Sephora - tinem pumnii pt dintisori sa iasa repede si sa nu il mai agite pe Matti!!!

Tanima - de abia astept sa vad poze cu cheliuta..poate asa imi fac curaj sa il chelesc si eu pe grasan!!!bafta cu dintiorii de sus...si pe noi ne cam chinuie de vreo sapt..e rosie gingiuta dar inca nici un semn!!!

Cred (sper ) sa nu fi omis pe cineva...acum ma duc la dus ca ma asteapta maie iar o noua zi de calvar!!!!
Va pup si noapte buna!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Trebuie trecut bebe in pasaport ca sa poti merge in Ungaria cu el???

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by lilina

mai, eu sincera sa fiu, nu l-am tinut pe bb in soare (adica la bronzat) mai deloc
mai mult pe la umbra (sub umbrele si in baldachin)
mai ales ca stateam mai tot timpul pe afara
a stat tot timpul cu palariuta si l-am dat la greu cu lotiune de plaja cu factor 30
avand in vedere ca e atat de mic si noi am plecat cu el in afara tarii, nu am vrut sa ma risc...si nu am avut nici o problema

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Nici eu nu vreau sa ma risc, dar ma intreb daca n-o s-o ia din loc de sub umbrela, chiar nu stiu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Tanima si Cucuoancea - le doresc la puiutii vostri somn usor! Si muuuuuult! Si Vladut se trezeste mai des (3-4 ori pe noapte), si ma simt epuizata, dar daca as fi in locul vostru... nici nu vreau sa-mi imaginez.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

A mea de 2 ori: la 1 si la 4, dupa aia dormim pana la 7,30 f. bine. Recuperam. Am patit acum vreo 2 nopti ca s-a intors pe-o parte si a dat cu manutzele de spatele meu.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricel79

Trebuie trecut bebe in pasaport ca sa poti merge in Ungaria cu el???

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Eu sper sa nu fi inteles alte minuni de cand cu intrarea in UE, dar trebuie trecut bebeul intr-un pasaport, al tau sau al sotzului. Daca era sa plecati fara copil, nu va trebuia pasaport.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciccio15 spune:

IN SFARSIT REUSESC SI EU SA CITESC TOT.NU AM MAI AVUT TIMP DELOC,AM SCHIMBAT CASA SI AM FOST FFF OCUPATE.SPER SA NE PRIMITI INAPOI PROMITEM SA FIM MAI ACTIVE.

Mergi la inceput

Lexi, Cucuoancea .
Cucuoancea, multa sanatate Marucai.
Sephora, sa treaca durerile lui Matti.
Mie dr. mi-a recomandat, dupa o consultatie, sa-i dau Fe Haussman Mariei, 20 zile, cate 5 pic./zi pana in luna 6.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

poti sa=l treci pe bb in pasaport, e mai bine asa
vezi, nu-i face lui pasaport, adauga-l la tine in pasaport
ca nu te costa decat 6 lei, altfel te-ar costa 90 lei
si cred ca si dureaza putin sa faca asta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput