Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

E foarte cald!Nici noi nu mai putem,chear cu padurea langa e insuportabil.
Mie mi_au iesit niste bubite pe maini si picioare ,de la caldura.
Gwendoline si ea saracuta nu mai poate de mancat la fel nu prea mananca facem baie de mai multe ori pe zi ,si ne simtim mai bine.
Maia eu stiu poate ne intalnim joi spre dupamasa ,imi spui unde si venim,dar cum spui prin padure cred ca e mai racoare!

Gwendoline 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Salutare. Si noi murim de cald.Ziua stam cu geamurile inchise si roletele trase. Azi a iesit mamaie cu Zoe la plimbare pe Trivale si mi-a spus ca e incomparabil mai bine la padure. Au fost de pe la 4 pana la 8.
Fetelor noi avem o problema ; nu bem apa si nici ceai din bibe.Doar cu lingurita, dar afara ce faci? I-am pus apa in bibe dar cum o simte se stramba si nu trage, doar se joaca cu tetina, o molfaie. O sa incerc cu canita cu cioc, dar nu prea stiu de care sa-i iau. Voi ati folosit(sau folositi) canita?De care?

Mergi la inceput

In seara asta (bine ca s-a mai racorit) Maria - fata cea mare a plecat cu mama la tara, pitica Zoe s-a culcat cumintica dupa baita, asa ca am putin timp sa va spun cate ceva despre ele.
Sa incep cu cea mare care e o domnisoara in toata regula. Anul asta a terminat gradi si ne pregatim de scoala - abia asteapta, mereu ma intreaba cat mai e pana la toamna. Ea e ajutorul lui mami de nadejde: imi duce gunoiul, cumpara paine, ma ajuta la baita, se joaca cu surioara ei pe care o iubeste fff mult.Mai nou si-a facut gradi acasa cu maimutoaiele ei si cu Zoe si ea e d-na educatoare face lectii cu ei, ii pune sa deseneze, le da note etc. Culmea e ca Zoe sta cumintica in scoicuta ei si se uita cu mare interes.
BB Zoe e tare draguta si grasuta toata lumea o rasfata si ea rade si "vorbeste" in timp ce isi suge un degetel. Am inceput diversificarea cam de o luna si ii plac fructele (mar, para, caisa, piersica si mai nou banana) dar cel mai tare ii place supa de legume, de fapt mai bine zis piureul mai moale din morcov, dovlecel, telina. Ce mai din punctul de vedere al papicii sunt o fericita.Seara bea cam 200ml lapte Nan cu cereale sau orez din bibe.Vrea sa stea si ea in fundulet dar nu prea reuseste decat daca o sprijinim noi, baga totul in gura,se rostogoleste de pe burta pe spate si invers.
Hai ca m-am lungit destul. Poate se indura cineva si ma invata si pe mine cum sa pun poze, please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vali asa a baut apa si Ana initial, cu lingurita, era foarte greu pentru mine sa merg mereu cu lingurita si castronelul dupa mine, apoi nu i-am mai dat pur si simplu, ii dadeam numai biberon, nu vroia, o lasam in pace, pana a baut de sete. Asa ca ai rabdare.
Dariana e ok joi, ne sunam.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

oare am reusit?
[URL=http://good-times.webshots.com/album/559574371EuluFH][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am vazut pozele, frumoase foc fetitele. Si eu am fost ieri pe trivale tot de la 4, dar nu o vazusem inca pe Zoe in poza, poate o identificam. Mie a ajuns sa-mi fie mila de Ana ca tot striga dupa toti bebeii pe strada si nimeni nu se joaca si cu ea, ba fug dupa fusta mamelor, ba isi vad de drum si ea ramane cu manutele in aer. Uite asa ma pun si ii fac un fratior, nu are copilul cu cine se juca. Chiar imi parea rau de ea ieri.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Vali am vazut pozele! tare frumoase! Sa le pupe mama de printese!
Maya asa pateste si Erica. Ea vrea sa traga copii cu care se intalneste de urechi si hainute si sa le dea palme ca de...asa mangaie ea. Cateodata insa nici nu se uita la altii (nici la mine), depinde de toane.
Dariana eu patesc treaba cu bubitele de vreo 3 ani. Mi s-a spus ca este o fotosensibilitate.
Mirela, Tamina, Alexuta, Carla, Ralu, Laviniilor unde sunteti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Noi de abia ieri am facut vaccinul de 6 luni. Nu avem temperatura, dar de la constipatie am dat in diaree . Asta ca sa nu ne plictisim cumva. Macar s-a mai racorit un pic si putem sa facem nani.
pe toata lumea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Anca, suntem pe aproape dar stam prost cu timpul. Dimineata se trezeste, pus pe oala sa faca pisu, papa, iar pus pe oala ca are ora de kk, afara, apoi in casa la nani, nu doarme f mult asa ca nu apuc decat sa mananc si sa pun mancarea la foc sau sa fac ceva ordine, se trezeste, pus pe oala, papa, ne jucam, iar nani, eu mai deretic casa sau termin mancarea, mai pap si eu ceva, o gustare, se trezeste, pus pe oala, papa si afara. Cand venim seara papa cereale, baita si la nani, iar mami iar mai strange ce am intins prin toata casa haine, jucarii si te miri ce, mai pun niste borcane de compot la fiert, pap, intru si eu la baita si nani si mami ca e rupta.
Crezi ca mai e timp si de stat prea mult pe net????
Vali in primul rand bine ai venit. Ti-am admirat fetita cea mare. Bebelusii, deh, sunt bebelusi, dar cea mare este frumusica rau. Cu pozele nu prea ai nimerit-o, se vad dar se vede si tot carnatul ala. Scrie asa, cu litere mici si fara nici un fel de spatiu:
......." ]poze sau cum vrei sa apara[/url]
Unde este pus ..... pui tu linkul tau.
Pupici la toata lumea, merg sa pap ca am stat destul pe net. In rest programul este afisat mai sus.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

, va urmaresc din umbra...ne pregatim de mot, ca va fi sambata.
Dariana am vazut pozele cu Gwendoline...este o dulceata, abia astept sa o vad si pe viu.
Vali bine ai venit, ai doua minunatii de fete...am admirat tunsoarea Mariei, ii sta foarte bine. In legatura cu cana, eu i-am luat de la Avent, au si pentru varste mici, cred ca si de la 4 luni...dar eu cred ca nu bea apa pentru ca nu e sete...nici Riana nu se omoara, dar in zilele cand a fost foarte cald si era p-afara, mi-a facut surpriza sa bea si 100 ml(un record pentru ea).
Maya ne primiti si pe noi pe Trivale? ca am vrea sa va cunoastem saptamana viitoare...cum facem? iti dau un pm cu nr meu de tel sau imi dai tu?
Eu cred ca stiu de ce nu mai da Mirela nici un semn de viata...nu spunea e a ca vor sa se apuce de bebe2?pai cred ca lucreaza de zor si nu mai are timp de noi

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput