Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ralu bineinteles ca va primim. O sa-ti dau nr meu de telefon pe PM si ne vedem. Ieri mi s-a parut chiar rece in padure, Ana avea piciorusele reci.
Vali ieri te-ai plimbat cumva si tu pe Trivale sau era cineva care semana cu tine?

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Multumim la toate mamicile de aprecieri
ralucacred ca o sa-i iau ori canuta ori doar adaptor pt baut de la nuk, ca de la ei avem si biberoanele (cu gura larga). Deocamdata o mai las, ai dreptate, cred ca pur si simplu nu-i e sete.
maya nu ne-am plimbat ieri pe Trivale desi stam aproape. De obicei cu mama iese pe Trivale si cu mine prin centru unde priveste cu mare interes toate vitrinele si toata agitatia.Sincer eu nu prea sunt fan "iesit afara" - nu dati , desi cu Maria am iesit zilnic de doua ori pe zi timp de doi ani(stateam chiar langa Expo si acolo se strangeau multe mamici).Oricum incerc sa ies seara pe la 6 jumate -7 si sa stam pana pe la 8-8 jumate.Nu stiu cum are mama rabdare sa stea cu ea cate 4-5 sau chiar 6 ore afara.
tanimamersi de pont

....."]ce are mami mai drag[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

am o problema cu pana ma mai luminez o las tot asa
http://good-times.webshots.com/album/559574371EuluFH?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Vali, nimeni nu s-a nascut invatat. Hai ca fac eu o proba:
poze

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Merge!
Uite cum faci: te duci la profil si in dreapta unde scrie semnatura scrii asa, dar fara pauza dupa prima si a doua paranteza [, eu scriu asa ca sa poti tu sa vezi:

[ url="http://good-times.webshots.com/album/559574371EuluFH?vhost=good-times" ]poze[/url]

Astfel, de cate ori scrii un mesaj iti apare link-ul cu poze automat si nu va mai aparea tot carnatul ci numai cuvantul poze. Daca vrei sa se numeasca altfel inlocuiesti cuvantul poze. Tu acum doar copiezi ce am scris eu acolo intre paranteze, cu tot cu paranteze, dar fara pauza de rigoare dupa prima paranteza patrata.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

L-am vazut pe ingerasul de Rares...ce l-as mai papa de copanele.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ralu petrecere frumoasa la mot si spor la treaba!
Asteptam poze!
Tamina si noi avem ziua plina, desi inca nu incercam cu olita. Am vazut pozicile si as manca un Rares! Eu una nu prea ma omor dupa iesitul afara, asa ca-l mai trimit pe tati cand il prind si asa apuc si eu sa fac un dus, sa respir...si alte chesti!
Mirela vine bb 2?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Ca tot ati spus cum se pun poze o sa mai incerc si eu zilele astea,
ca m-am lenevit.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Ne merg pozele?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)1, 2,botezwww.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157600504731133" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Buna, fetele!
Nu am disparut, doar ca suntem iarasi in "demolari"! Am scos sambata trecuta si parchetul din camera lui Andrei! S-a uscat shapa, maine punem parchet si mobila si totul la loc!
Pe Trivale as cobori si eu, insa mi-e greu cu carutul. Si , oricum, noi am putea doar intre 10-12 sau 19-20.....Asa ca ma plimb prin cartier(Trivale), in special pe langa toboganul de mai sus de complexul II ( pt. Andrei).
Bine ai venit, Vali! Am vazut toate pozele tale, sa-ti traiasca fetele , sunt tare frumoase!!! Si l-am vazut si eu pe Rares, Tanima! Vad ca-i pletos ca ai mei!!! E frumooos...Zici ca-i o fetita! Si are niste ochisori vii! Ii are negri sau asa se vad in poza?
Raluca gata primul anisor? Mai e un picut pana pe 2!
Ai facut pregatiri? Cum organizezi? Acasa, la restaurant? Apropo, ce obiceiuri cunoasteti la taierea motului(sau la ruptul turtei-pt fete)? In afara de tavita cu "de toate" mai sunt si altele?
Vorbeati de bautul apei...ai mei zici ca sunt sugative, www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070621&ctime=123952" target="_blank">beau la apaaaaa!!!
Va pup dulce pe toate si ...mai vorbim!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput