Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

E caldura mare intradevar...Mi-a fost si teama s-o scot pana acum. Am vazut pozele cu Gwendoline de sambata, e superba, in special cea cu buchetul de flori. Si noi trebuie sa plecam sa mai cumparam pampers, papa etc. Maine iar vin fratele si cumnata si stau pana luni, asa ca mai sigur ne vedem saptamana viitoare. Va pup pe amandoua!
Ank tu pe unde esti? Tanima nu ai mai terminat curatenia? Pe Mirela o strig degeaba ca a disparut complet.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Raportez o mare victorie. Ana face caca la olita. Cand incepe sa se screama nu mai face imediat, asteapta s-o punem pe olita si apoi face. Acum nu stiu daca chiar s-a obisnuit sau e coincidenta, important e ca de 2 zile numai la olita a facut.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ana! Traiasca olita!
Sa ne aratati si noua pozele de la chef!
Noi ne luptam cu caldura si ziua si noaptea. S-ar putea ca maine sa plecam la tara (Dragoslavele - langa Rucar) cu tot familionul si om scapa si noi de caldura!
Noi stam din decembrie la ai mei, dar saptamana viitoare ne mobilizam cu curatenia la noi la garsoniera si poate in curand ne mutam! Am terminat cu zugravitul dar a ramas smotrul.
Poate pana in toamna reusim si luam si un apartament ca acum suntem 3!
Pupam pe toata lumea si mai treceti si pe aici sa ne mai spuneti ce mai stiti sa faceti si ce mai e nou!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Salut. Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Am doua fete cucuiete: Maria de 7 ani (10.01.2000)si Zoe de 5 luni (18.01.2007, 3400g,52 cm).Deocamdata sunt doar cu bb mic si scumpic, cea mare e cu mamaie la tara.
mayaione poate ne adaugi si pe noi pe lista ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Maya noi niciodata nu mai terminam de facut curat. In 90 de metri patrati e cam greu sa termini vreodata curatenia, singura fiind si cu un copil plangaret si mamos care ma vrea numai langa el. Fug ca urlaaaaaaaaa

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Vali bine ai venit! Te-am adaugat in listuta. Ce fac fetitele? Povesteste-ne cate ceva despre ele sa le cunoastem mai bine.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Vali bine ai venit! Povesteste-ne despre voi!
Noi nu am reusit sa plecam si ne topim prin Pitesti!
Unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Abia astept sa va povestesc, dar pentru mine we. e cea mai grea parte a saptamanii - toata lumea e acasa si fiecare vrea cate ceva acum. Poate ma invatati si pe mine cum sa pun poze ca nu ma prind, iar la profilul personal nu pot pentru ca pozele mele sunt foarte mari -1.5-2.5 kb. Am facut un album pe web shots dar nu stiu sa fac link-ul aici pe forum.
Si noi murim de cald. Ieri am fost la Mall cu capritele la plimbare si Maria s-a indragostit subit de un Scooby vrajitoare (asa i-a spus ea). Nu am scapat pana nu i l-am luat.Fug ca s-a plictisit bb Zoe si a inceput scandalul.

Mergi la inceput

Nu mai putem de cald, e ingrozitor dupa amiaza la etajul 7. Ana ieri a plans destul de multisor, cred ca durere de dinti amestecata cu caldura. Noroc ca a adormit pe la 3 si s-a mai trezit de-abia la 6:30. Azi iar fug cu ea in padure ca nu se mai poate. Nici de papat nu prea mai ii arde, apa in schimb bea foarte multa, inclusiv noaptea, se trezeste sa bea apita.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Maya la fel patim si noi din cauza caldurii: marait tot timpul, multa apa si ceai papa mai deloc, noaptea dormim cu balconul deschis, iar la plimbare iesim de la 19.30 -22.

Mergi la inceput