Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Multumim pentru felicitari!
Ainia vine si al 4-lea?. Cumnata mea merge la Buzatu, ce vrei sa stii despre el? Pot s-o intreb. Eu personal nu il cunosc, in Pitesti il stiu doar pe Dan Ionita. Parerile sunt impartite, mie mi-a pus diagnosticul corect, la fel ca la Bucuresti. Dar mai sunt si tipe nemultumite.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Nu, maya, la mine s-a inchis! Gata, nu mai merge! E vorba si despre sora mea care are 32 ani si nici un copil (pt investigatii) si pentru nasa ei care are un bebe in burtica si are probleme(am inteles ca are 3 luni si risc de avort). Am auzit pe cineva de dr. Buzatu si nu am luat nici o informatie despre el, ca de', nu ma interesa....Nu stiu decat ca a venit de la Bucuresti. daca poti sa iei relatii, chiar te rog mult, mult de tot!
Gwendoline la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe parintii tai cu multe realizari, sa fie mandri de tine! Pupici, Dariana!
Anca la multi ani si tie sa fii fericita si implinita ! Sa ai parte de multa iubire si ...sa intineresti pe an ce trece!
Pupici la toate!
Mirela ce faceti? Tu erai prima pe forum! Stati afara toata ziua?
Fetelor, dintisori, ceva , noutati? Mama, tata, stat in fundulet, in picioruse.....ceva???

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani Gwendoline!!!!!Sa fii sanatoasa, voioasa, mancacioasa si sa asculti de mami si de tati.

La multi ani Anca!!!!!Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi.

Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Parca Mirela zicea ca se duc la munte, poate d-aia nu a mai aparut pe aici.
Dariana cum a iesit cheful piticilor?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc mult pentru urari!
Azi am terminat sesiunea, asa ca plecam pe Trivale la plimbarica!
Felicitari Anei! Este o printesa super!
Nu stiu nimic despre dr. Buzatu Si sora mea este in 4 luni si are iminenta de avort(a mai pierdut o sarcina in ianuarie) si merge la dr. Ionescu in Prunu si la Polizu la Branescu.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

cat despre ochisor dr. spune ca e OK si sper sa fie asa.
Noua nu ne-au aparut inca dintisorii, dar nu e nici o graba. Reusim sa stam in fundulet, dar nu mult pt ca trebuie sa dam continuu din maini si din piciaore si sa apucam tot ce e in jur asa ca...picam in botic!
Trebuie sa facem vaccinul de 6 luni saptamana viitoare si sper sa mearga ca si la celelalte.
Stiti ca eu ma plangeam ca nu vrea nici un fel de fruct! Uraaaaaaa ne place meniul de piersici, dar nimic altceva in plus! Dar e un inceput, nu?
Noi mai papam de o saptamana branzica de vaci amestecata cu cereale/biscuite ras = pire de piersici. la inceput a fost tare greu...dar acum...Victorie!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Bravo Erica...sa fii cuminte si sa papi multe fructe, ca au multe vitamine si te faci mare mare de la ele.

Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Unde ati plecat toate???? Nu iese nimeni pe Trivale? Daca da, dati de stire, eu ma duc zilnic dupa ora 3.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Noi astazi plecam la tara, dar cand ne intoarcem daca avem cum sa ajungem pe Trivale, sigur ne intalnim.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetelor!!
Mersi pentru urari!!A fost o si onomastica reusita mi_au spus patinti!
Si avem o veste buna am scapat de scutec,gata facem pe olita,bine avem din cand in cand scapari pana ma uit la ea sa inteleg ce vrea ,prea tarziu ,sau daca e prea ocupata uita .
Mersi Maya ca ai venit cu sotu si Ana maria sa_i urati la multi ani o dragalasa de fetita nu degeaba a fost aleasa pe prima pagina!!!!!!
Cand iesim te sun azi mergem la cumparaturi cand tati vine acasa,dar maine poate, nu promit nimic.Oricum avem lingurita si babetica Anei la noi asa ca tot rebe sa ne vedem!

Vad ca numai intra lumea pe aici,imi inchipui ca e o caldura in apartamente!!
Bun va pup pe toate!!!!!!

Gwendoline 2 ani

Mergi la inceput