Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Maya m-ai terminat tu cu idiotii aia ai tai!!! Pune-i sa iti arate unde scrie ca nu ai voie sa cari materiale cu liftul. Atata timp cat nu depasesti greutatea maxima.... Daca nu te lasa, refuza sa mai platesti lift. Pai nici carutul sa nu pot sa il car...Ce ar mai fi sa o iau 7 etaje cu una bucata grasan si cu carut in grate. As face o gargara.... Zau asa, sunt prea de tot astia ai tai. Cheama politia odata ca daca nu o chem eu ca m-am enervat rau. Lasa ca vin eu odata la tine si intru cu carutul sa vedem ce au de comentat, ca ma dau eu la ei de nu se vad...
Mirela la noi a durat renovarea 5 saptamani exact cat au spus de la inceput, dar au mai durat inca 3 sa fac eu cat de cat curatenie in casa ca e tare greu sa faci curat si sa stai si cu un copil mic, in cond in care sotul vine numai in week-end. Nici acum nu am terminat curatenia, dar pana la toamna sper sa reusesc. Cand doarme bebe mai spal o usa, mai sterg la un geam...Cand voi termina cu toate le iau de la capat.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Maya:Ti_am citit povestea ,e frumoasa dar ma gandesc cat de mult ai stat pana ai nascut cred ca a fost groazic,eu am nascut foarte repede la 6 dimineata am pierdut apa la 7 au in ceput contractiile slabe iar puternica la 7h30 iar la 8 a fost afara!Asta tot! nici numi mai aduc aminte cum a fost cu durerile ,asa de repede am nascut!!
Ai fost curajoasa!
Incepeti si voi renovarile in apartamente,spor la lucru!
Eu pregatesc pentru ziua lu amica ,am ales prejiturile acum imi remane sa le fac,si cum nu sunt prea buna in prajituri.......
Invitati sunt invitati,iar cadoul mai trebe cunparat ca stim deja ce!
Ce fain e sa fi copil,asi mai vrea sa ma intorc la perioada copilariei!!!

Poiana Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Bravo Tamina,asa e bine !!!Pai nu trebe sa ne lasam asa de usor,si ce nu te lasa sa intri cu carutu,asta e tare de tot!!!!!!

Poiana Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Nu va e dor deloc de noi!
Totusi noi pe toata lumea,
Nu-mi dau seama exact care sunt rezultatele operatiei si sunt foarte suparata. In primele 2 zile ochisorul a curs foarte rau, iar acum (dupa 6 zile) mai curge foarte putin, dar tot curge. Punem de 6 ori pe zi picaturi...
Malina bine ai venit!
Gwendoline, Tamina bine ati revenit!
Ce de Pitestence sunt prin zona...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Gwendoline! Sa fi fericita si sanatoasa, sa-i bucuri pe mami si tati muult si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Dariana va doresc petrecere frumoasa! Vom petrece si noi pt ca eu devin adolescenta...30 ani.
Si...ca de obicei de ziua mea am si un examen, ca sunt in sesiune!
x1000000000000........

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Mie mi-a fost dor de voi!Pupam dulce pe Erica Poate asa trebuie, sa curga? Doctorul ce zice?
Si....nu ne-ai spus cand e ziua ta sa iti facem galerie.....si pt examen.
Cred ca pe 16 e nascuta Gwendoline, nu-i asa, Dariana?
Pupici!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

La multi ani Anca si bafta la examen, iti tinem pumnii stransi.
Mirela dintisorii de sus intarzie sa apara, deja ne-am plictisit de atata asteptare. Nu mai suntem chiar asa de maraite, mancam destul de bine si febra nu avem. Sa iasa cand or vrea ei, ca noi nu-i mai asteptam.
Dariana La multi ani, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
Pupici multi pentru voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Uraaaa!!! Ana a fost aleasa azi fotomodel DC, suntem pe prima pagina, mai ce mamica mandra sunt!
Maine e ziua lui Gwendoline, inca odata La Multi Ani! O sa-ti mai urez si maine frumusete. Ieri am fost de-am felicitat-o, nu va spun cat e de dulceeeee, e super fetita si s-a jucat foarte frumos cu Ana.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Felicitari Maya! Pupici Anei! O frumusete!!!!!
Fetelor, aveti orisice informatii despre doctorul Buzatu???????? Ce stiti despre el????? Sau.....un medic ginecolog bun in Pitesti?????

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Felicitari pentru reusita, Ana e o dulcica.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput