Mamici si bebici din Pitesti 3
Raspunsuri - Pagina 3
mayaione spune:
Daca ar fi asa, inseamna sa nu avem incredere in niciun laborator. Anul trecut mi-a iesit e.coli la Meditest, am repetat imediat analiza la Ambra Grisea si nu mi-a iesit nici macar un germen de genul e.coli. Unde sa mai mergem la analize???? Eu tind sa cred ca la Sanepid inca se mai fac lucrurile cum trebuie, asta e parerea mea, sunt destule idioate si pe acolo dar ce putem sa schimbam noi? Orasul poate:).
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
mirela0521 spune:
sunt de acord cu maya! din pacate orasul nostru are cadre medicale f prost pregatite si din pacate nu putem sa mergem de fiecare data la bucuresti asa ca ne multumim cu ce avem pe aici pe 00la noi/.
noi stam la fosta fabrica de bere si paine.
cine stie, poate grup asta chiar reuseste si se intalneste :PPPPPP
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
tanima_i2002 spune:
Helouuuu! Am revenit. O sa incerc sa citesc si eu din urma cate ceva sa vad ce mai faceti si in cateva zile poate imi intru in mana. Ce bine este acasa!!!!! Si mai ales in casa curata, renovata. Mai rau stam cu curatenia pe care inca nu am terminat-o dar usor usor le facem pe toate.
Acum va pupic ca am de facut mancarica la prichindel pana nu se trezeste.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
Gwendoline spune:
Bun venit Malina!
Noi nu mai avem timp de scris, toata ziua pe afara,dar citesc din cand in cand!nu e numic care sa-mi scapa
Am sa cumpar si eu revista!!!!
Da chear poate reusim sa ne intalnil vreo data,eu v_am propus dar...
Sambata viitoare pe 16 e ziua lu Gwendoline 2 anisori si organizez o mica petrecere de la ora 15 la 19 daca doriti puteti veni,nu ma deranjati deloc spuneti doar .va las adresa mea pentru ami lasa un mesaj
stecapron@yahoo.fr
Nu e nimic special doar o mica gustare pt copii!
Poiana Brasov
lavyada spune:
Salutare fetelor.
Ada este la mamaie deoarece noi plecam la un botez. Sunt foarte bucuroasa, a inceput sa zica ma- ma in loc de ba -ba, de cele mai multe ori ne iese ama...
Incep sa se zareasca si dintisorii de sus, asa ca suntem un pic cam agitate.
Aseara ne-am intalnit cu Alexia, o scumpete de copil.
Va pup si am duc sa ma aranjez.
ainia spune:
malina_mircu bine ai venit! Suna un pic ciudat, nu, tu fiind mult mai veche decat noi in clubul pitestencelor![]()

tanima_i2002 sa fiti fericiti si cat maimulte realizari in casa proaspat renovata!
Si noi am dat de cateva ori peste o ciudata la Sanepid!!! O tipa in varsta!
Noi suntem prinsi in o multime de treburi( in afara de cele 4 ore state zilnic afara). Azi am scos parchetul de la bebelusi din camera. din acela vechi, batut. Mi se parea mie ca miroase a mucegai la ei in camera. Si nu m-am inselat, era mucegai sub parchet!!! Cica cei de dinaintea mea au fost inundati si probabil asta a fost cauza. Ma bucur ca am actionat destul de repede si ca bebeii nu s-au pricopsit cu ceva minuni. Au turnat baietii shapa si sapt viitoare punem parchet.
Pupici la toate fetele!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mayaione spune:
Ce zi frumoasa azi si noi ieri am fost la gratar, a fost cam racoare si batea un vant. Azi cred ca dam o tura prin Mall, apoi mai vedem. Vine cineva in Mall? Poate ne vedem la un suc pe acolo.
Povestea nasterii
mirela0521 spune:
buna fetelor!
tanima bine ai revenit. cum e in casa renovata, dar mai ales in casa ta, nu prin "vecini"? cred ca e un sentiment de usurare si de liniste. sa va bucurati de aerul proaspat si speram ca acum ca tot ai venit ne povestesti prin ce ati mai trecut voi, ce experiente noi ati avut etc
maya pana la urma conteaza distractia, ce daca vremea nu a fost chiar calduroasa. nici prea multa caldura nu e buna ca te moleseste. spor la cumparaturi prin mall. de noi e cam departe, asa ca zicem pass de data aceasta.
lavinia, si tu ai inceput renovariel? bravo tie. sper sa termini in timpul programat, desi muncitorii nu se prea tin de cuvant de obicei. uita-te la tanima, a zis ca va lipsi o luna si a lipsit mai bine de 2 luni cred... dar poate tu esti mai norocoasa si gasesti oameni parolisti.
lavyada, v-au dat dintisorii de sus? eu inca ii mai astept pe ai lui rares. desi a scapat de diaree, acum face normal, totusi dinti se lasa asteptati. parca nici nu mi se mai par gingiile albite acum. dar nu aveam cum sa ma insel pt ca au observat mai multi gingiile lui. ma rog, asta este. or sa se vada ei pana la urma.
dariana, bine ai revenit pe pamant romanesc. pacat ca nu ati prins vreme frumoasa, poate data viitoare, desi dupa cum se arata vara asta cred ca asa va fi mereu cand soare cand ploaie. noi nu putem sa venim la petrecere, dar multumim frumos pt invitatie, din pacate tati ne-a stabilit alt grogram (vrea sa ajungem pe la munte in busteni).
alexuta, gata dulceata de trandafiri? ce alte bunatati ne mai faci? tu esti un exemplu de gospodina, fata de mine care nu ma prea omor nici macar cu bucatarie, nici atat preparand delicatese din astea. adevarul este ca mie imi face mama proviziile pt iarna. eu doar ii dau o mana de ajutor, dar, recunosc, ea este de baza la bucatarie.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
ainia spune:
Nu, Mirela, baietii mei sunt parolisti, ii cunoaste sotul! Problema mea nu sunt muncitorii, ci faptul ca va trebui sa iau camera cu camera si sa scot parchetul vechi, iti dai seama , in toata casa. Si in camere mai e cum mai e, da' ce ma fac pe hol???? Cum vor turna baietii shapa pe hol unde se circula????
Ei, o sa o facem si pe asta! Of!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mayaione spune:
Parchetul vrem si noi sa-l scoatem si sa turnam sapa, insa nu stiu cum vom cara nisipul pana la et 7 ca astia nu ne lasa sa folosim liftul, idiotii. Dar ei cara frigidere si altele, dar chipurile ei sunt de 50 de ani in bloc, noi de 1 an. O sa gasim noi vreo solutie.
Povestea nasterii