Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ralu ti-am dat PM cu nr meu de telefon. Azi nu am putut iesi pentru ca am facut putina ordine prin casa, iar dupa amiaza Ana s-a pus pe somn pana la 8 seara, asa ca am iesit doar prin cartier.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Nasol cu soacrele astea..eu d-aia nu o las pe Ana la ea niciodata. E tare ofticata din cauza asta, ca ea a crescut patru si stie cum se cresc copiii. Dar v-am mai zis, cum dispaream cateva minutele, ea ii dadea Anei ceva ce eu ii interzisesem, cum ar fi grisine cu mac, flori pe care le baga in gura etc. Mirela ai grija de Rares, vezi cum o rezolvi cu soacra, e prea mic pentru usturoi, eu stiu ca se da de la 2 ani in sus.

Povestea nasterii

subscriu la faza cu soacrele. Si eu am un specimen ...

Mirela cred ca a fost groaznic sa-ti vezi copilul asa si atatea zile, cred ca ai slabit si tu pe langa el. Bine ca a trecut si acum si-a revenit sa dea DD sa nu mai fie bolnav niciodata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dariana ce are papusica? Sa va faceti bine cat mai repede!
Mirela multumim pt aprecieri. Te asteptam si pe tine cu o fetita! ma bucur mult ca Rares e bine. Cat despre soacra...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Mirela ma bucur ca Rares e bine! sanatate multa!
Trebuie neaparat sa va arat www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070707&ctime=194938" target="_blank">cum merg samuraii si cum se joaca Andrei cu Tea!!!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by ainia

Mirela ma bucur ca Rares e bine! sanatate multa!
Trebuie neaparat sa va arat www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070707&ctime=194938" target="_blank">cum merg samuraii si cum se joaca Andrei cu Tea!!!!

Lavinia
franturi din viata

Cat sunt de dulci...Tea rade exact ca Riana.
Sunt suparata rau pe fi-mea...i-am luat scaun de masina, ca nu mai vroia in scoica si nici nu mai avea loc in ea, si a plans in el pana a vomitat...nu stiu cum s-o obisnuiesc sa stea, ca mi-e frica sa o mai tin in brate...cred ca pana la urma o las sa urle si chiar daca vomita o las acolo...e mai importanta siguranta ei. Daca aveti vreun sfat, spuneti-mi si mie, va rog.

Raluca si pui mic si mai nou tare resfat Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Raluca, incearca sa o pui in scaun in casa. Il aduci in casa si o mai pui in el sub diferite pretexte. Mai intai il lasi acolo, in camera si o lasi sa-l studieze, te faci ca nu o vezi. Sa nu ii vorbesti mult despre el, ca il va respinge si mai tare si f important, sa nu o obligi sa stea in el, se va aseza singura cand il va accepta. Poti sa-i pui in el diverse jucarii sau sa-i legi de curele jucarii si sa-i arati cum se poate juca cu ele , din scaunel,. Sau sa joci pititea de dupa scunel. Daca accepta sa se urce in el , poti sa o impingi cu scunelul pe covor, sa-i spui ca-i cu trenuletul sau cu masina. Dar toate astea incet, cu rabdare, mai intai trebuie sa-l accepte ca obiect. Si nu uita sa o lauzi "bravo, Riana, bravo! Mai, da' ce frumoasa-i Riana in scaunel!"( ti-am reprodus cuvinte care le folosim noi cu ai nostri copii)
Succes si multam de cuvintele frumoase!

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

mersi Lavinia...cata personalitate poate sa zaca intr-un ghemotoc...abia acum imi dau seama cat e de greu sa cresti un copil...pana acum a fost floare la ureche...in curand voi trimite poze de la spitalul nr.9

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Fetelor va rog sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac cu Riana...mananca aproape numai lapte...in dimineata asta i-am pus pe tava ei n feluri de mancare, doar o vrea ceva...a ros putin mar si atat, la pranz mai mananca doar carne si cartofi, dar si astea in cantitati reduse...situatia asta dureaza de cateva zile, nu ca inainte manca mai bine, dar reuseam cat de cat sa ne intelegem. Simt ca o iau razna, nu mai pot.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ralu stai linistita ca nu esti singura. Ana tot lapte ar bea toata ziua de vreo saptamana. Nu mai stim cum s-o pacalim sa manance putina supa. Nici fructe nu mai vrea, nimic. Apa si lapte atat. Cred ca e totusi de la caldura sau cine stie.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna!
gwendoline, ce mai faceti? v-au trecut bubitele?
lavinia, gemenii sunt super super graduti. si imi place cum merg ei cu manutele in lateral ca sa isi tina echilibrul. sunt tare haiosi...
raluca, riana roade singurica la fructe? nu i le mai pasezi? rares manaca f bine. supele si piureurile i le pasez la blender, iar banana o manaca fie pasata cu mar, fie maruntita (adik rup bucatele micute din ea si i le bag in gurita si fiind moale el o ruge pana o inghite). mai mancam caise si nectarine sau piersici din care roade singur pana aproape de sambure. cu marul nu se prea omoara sa roada singur. daca e pasat cu alt fruct il manaca, dar altfel nu prea. nici cereale cu mar nu ii plac. iar ciorbita e pasata sub forma de piure si o papam cu painica.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput