Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Multumim mult

Poze nu am pus momentan ca tr sa fac un album nou, dar ma ocup diseara...promit. Pana una alta sa va spun ce am ales dupa tava...in ordine: carte, bani si o carioca...se face fata si desteapta si cu bani si artista

Raluca si pui d-un an Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

cateva poze www.dropshots.com/day.php?userid=320948&cdate=20070630&cimg=9" target="_blank">turtomot
Promit sa revin cu mai multe.

Raluca si copilasul Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Riana ce frumusica ai fost! Pupa Anca printesa mica si dulce! Ralu vrem mai multe poze!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Si Gwendoline e o printesa tare frumoasa! Vad ca e si plimbareata!
Dariana eu nu mai folosesc nimic. Acum 2 ani cand am fost la medic mi-a dat dermovate unguent, dar...efectul era de scurta durata. Ma irit mai ales la maini si la picioare si ma mananca...Vara nu pot purta nici macar ceas!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetelor!!
Uite noi suntem necajite Gwendoline are o gramada de bubite pe state pe burtica in pe brate mai nou .Dar nu e nici o boala de copii ,nu avem febre mancam bine dormim bine si cred ca nu ne mananca ,nu se plange nici ni le-a vazut!Am sunat_o pe doctorita si ne ducem maine sa ne vada ,dutpa ea crede ca e o alergie,dar la ce!!
Ma gandesc la branza ,a mancat zilele aste si e nebunita dupa branza eu stiu ma ingrijoreaza toate astea !!

Gwendoline 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vai ce dulce e Rianna! Mai si isi lua ea treaba cu alesul obiectelor in serios, o sa fie bogata la cum tinea banii in mana.
Dariana de cand aveti bubite? E posibil sa fie de la branza, Ana asa a patit acu o luna jumate. Bine la Ana a fost mai complicata toxinfectia alimentara, a avut si febra. Gwendoline sigur are alergie la ceva, trebuie sa descoperiti la ce sa nu-i mai dai pe viitor. Va pup pe amandoua!

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
dupa o pauza lunga lunga lunga uite ca am revenit si noi!!! am pierdut cam multe evenimente, imi pare nespus de rau, dar sper sa ne iertati. oricum, chiar daca este mult prea intarziat, vreau sa urez si eu sincere felicitari de "LA MULTI ANI!" pt toate sarbatoritele: anca, gwendoline si riana, si un bun venit in grupul nostru valentinei si sa iti traiasca printesele. sper sa nu mai fi uitat pe nimeni. daca da, va rog sa ma scuzati, e fara intentie... dar tocmai ce am citit sa ma pun la curent cu ce ati scris in perioada cat am lipsit, asa ca e posibil sa mai fi uitat cate ceva...
am vazut si pozitele si ale gwendolinei, si ale rianei, si ale fetitelor valentinei si nu in ultimul rand ale ericai pe care am si vazut-o live, ca sa zic asa, sambata trecuta pe centru cu mami si tati. oricum erica, desi nu are ea plete in vant, este o dulceata de fetita, si are un farmec anume cu ochisorii aia frumosi si boticul ala mic de gurita, pe langa faptul ca este si f cuminte si f sociabila. a stat la mine in brate fara sa planga sau sa se zbata vre-un pic. trebuie sa va marturisesc ca pe mine m-a cucerit si imi doresc si eu neaparat o fetita. deocamdata nu ne-am apucat de "proiect", am zis sa asteptam concediul la mare ca, cica, s-ar "prinde" cel mai bine la mare

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

acum sa va povestesc ce am patit noi. ultima data cand am scris ma vaitam toata ca rares, de mai mult de 1 saptamana, face kaki f moale, asa ca smantana. cu tot regimul de orez fiert si morcov fiert, de mar copt, de branzica calcica si de banana la greu, tot nu ii trecea. facea 2-3 zile moale, apoi 2 zile tare si tot asa, pana intr-o zi cand vine copilul meu de la soacra-mea mirosind tot a usturoi si cu piureul de orez si morvoc fiert pe care i-l facusem eu in gentuta lui neatins de lingurita de altfel.
fac o mica paranteza sa precizez ca, desi nu ma lasa deloc inima sa il duc la soacra-mea, totusi de gura sotului meu il mai duc dupa-amiaza la ea, ca sa nu zica ca nu ii las si ei nepotul sa se joace cu el si ca doar mama mea are acces la rares.
dupa o scurta "ancheta" aflu de la cumnata-mea ca rares a mancat CASTRAVETE, ROSIE si CARTIFI PRAJITI CU USTUROI!!!!!!!! am innebunit de nervi cand am auzit cate porcari a putut sa ii dea in conditiile in care eu ma chinuiam sa il dreg la burtica de atata timp si aproape il fiecare dupa-amiaza ii reaminteam soacra-mii sa nu cumva sa ii dea cirese, capsuni, castravete sau rosie... bineinteles ca a doua zi rares a inceput sa vomite tot ce manca, de la lapte, piure, banana, absolut tot. de la 9 dimineata cand s-a trezit pana la 4 dupa-amiaza a vomitat de 5 ori. vomita si in somn, nu numai dupa ce manca. ce sa va zic, am tras atunci o sperietura cu el de toata frumusetea, si l-am supravegheat permanent ca nu cumva sa se innece cu voma in somn.
zilele urmatoare au fost cu diaree, adik scaune fff apoase care nici nu puteau fi absorbite de pampers ca se prelingeau imediat pe picior in jos si murdarea totul bady, pantalonasi, cearceaf, hainele mele cand il luam in brate sa il duc la baie sa il spal la fundulet, si f multe, cate 8-10 scaune apoase pe zi plus voma, in general laptele. piureul nu il mai voma. desi i-am intrerupt laptele lui si i-am dat lapte fara lactoza, tot voma. am incercat humana, nan, lactovit, tot il voma. nu mai zic ca ii raceam laptele f bine sa nu fie nici un pic cald ca sa nu il mai vomite. mai bine de 1 saptamana numai asa am tinut-o. nu va mai zic ca ziua plangea continuu, vroia numai in brate, nu mai dormea singur decat cu mine in pat, toata noaptea ma cauta cu manutele, ma tinea de gat sau de par ca sa fie sigur ca sunt acolo cu el, se trezea plangand si se urca pe mine, slabise si nu avea putere sa stea nici macar in fundulet, nu mai il tineau picioarele sa se ridice in ele sau sa mearga de-a busilea nici atat. era ca o LEGUMA efectiv. am tras-o rau de tot cu el...
acum suntem bine, mancam iarasi mult si bine, laptele mancam tot racit bine de tot cate 3 biberoane pe zi de 210-230ml, o cana de piure de mar cu banana si o cana de piure de dovlecel cu carne sau mancarica de cartof cu carne. ne-am revenit, am luat si in greutate ceea ce pierdusem, suntem iarasi zglobiu si tragem de toate alea din casa. am descoperit mai nou capacul de la toaleta ca se poate ridica si daca nu sunt atenta baga mana in wc sa atinga apa, pt ca este innebunit dupa apa. a deslipit aproape toata plinta la parchet pe unde a apucat-o, a inceput sa traga de sertare, da toate sticlele cu detergenti de baie jos, e fascinat de masina de spalat sa vada apa curgand si rufele invartindu-se, ce sa mai... timp sa ai pt el ca el descopera multe

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Nasol cu soacrele astea..eu d-aia nu o las pe Ana la ea niciodata. E tare ofticata din cauza asta, ca ea a crescut patru si stie cum se cresc copiii. Dar v-am mai zis, cum dispaream cateva minutele, ea ii dadea Anei ceva ce eu ii interzisesem, cum ar fi grisine cu mac, flori pe care le baga in gura etc. Mirela ai grija de Rares, vezi cum o rezolvi cu soacra, e prea mic pentru usturoi, eu stiu ca se da de la 2 ani in sus.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Ce bine ca v-ati facut sanatosi mai Mirela...e bai mare cu diareea asta, si pe noi ne mai loveste. Eu nu cu soacra am probleme cu mancarea, ca nu iese din cuvantul meu, ci cu mama...incearca sa-i dea chestii interzise in fata mea...d-aia nu am lasat-o niciodata pe Riana la ea...de fapt eu nu am lasat-o la nimeni pana acum, suntem noi doua si cu tati(dar mai pe seara) de 1 an.
Eu i-am facut pana acum cartofi la cuptor cu usturoi, nu stiam ca nu se da pana la 2 ani...bine, ca sunt cu iz de usturoi ca nu-l pisez, doar il tai si nu-i dau sa-l manance.

Am vazut ieri o mica papusica dulce foc pe nume Gwendoline...ne-am cunoscut intamplator in Mall, unde era cu mami si cu tati...o familie tare frumoasa.

Maya, noi am fost azi pe Trivale...nu te-am anuntat ca am mers mai devreme decat te duci tu de obicei...am stat de la 12-15...poate ne vedem.

Raluca si pui d-un an Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput