Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 23
lauramar spune:
La ora asta chiar bantui singura pe aici
AMMA m-am indragostit de LUCAS al tau,la primul concediu fac o oprire in franta sa-i fac cunostinta cu Arianna mea,binenteles daca si el doreste...
Fetelor ieri am fost plecata si cand m-am intors fetita mea dormea,asa ca am muls lapticul,iar cand s-a trezit i-am dat cu biberonul sa pape dar ea l-a tot refuzat apoi s-a intors cu capul inspre sanul meu si a inceput sa suga prin tricou la tzitzi,m-am topit toata...ii era dor de mama.
laura
de arianna
elyanne spune:
quote:
Originally posted by roxanici
acu-i noapte si cujet....daca Elena lu Eliana are 10-12 kile si Silviu lu Paxela tot p-aici la varsta de 2 ani, inseamna ca inca mai pot fi pusi in scoica de la masina???? ca aia e pana la 13 kile
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ihi ... astia nu vor sa ne bage la cheltuieli ...Edit: S-o mai putea teoretic ... da' n-a mai vrut de pe la un an ...
Parca scrie pe scoica pana la 13 kile sau pana la 1 an... Adica daca are la mai putin de 1 an 13 kile se schimba pana face 1 an, daca nu, la 1 an.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Kitty spune:
Lauramar, eu joia trecuta am avut festivitatea si banchetul de sf. de facultate. De dat i-am dat san in masina, in parcare, ca mi-o tot aducea sotul, dar stateam f putin cu ea, si e obisnuita sa stam amandoua intinse in pat, bagate una in alta cand mananca. Seara cand am ajuns acasa urla cat o tinea gura in brate la tata - unde in general se potoleste - si cand am luat-o imediat s-a calmat, se vedea pe ea ca i-am lipsit. Au nevoie de prezenta noastra!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
ioanaradu spune:
buna dimineata
vin sa il laud pe matei! aseara, dupa baita a papat 150 ml, asta la ora 22. apoi la ora 2 s-a trezit iar si se cam plescaia si am zis sa incerc asa ... intr-o doara biberonul ... si a papat ... 180 ml
, iar la ora 7 a mai bagat 150 ml. ptiu ... ptiu ... sa nu-l deochi ... sa vad daca-l tine macar 3 zile, ca ma exasperase cu 50 ml la 4-5 ore!!!!!
Mihael@ pai sa-ti explic ... intentionez sa-i iau suport de pus in cadita, dar sa vad cu ce mai completez pana la 50 RON ca sa pot face comanda
, si piscinuta gonflabila, ca daca vin caldurile cele mari, ne refugiem la mama mea la curte si sa avem in ce ne balaci. ![]()
salteaua vs. sezlong ... e drept ca la vremea respectiva am facut afacere buna si cu salteaua, dar cred ca de acum in colo sezlongul va fi mult mai util. eu am luat arcadele de la saltea si le-am pus la patut ... poate pun poze mai tarziu.
la capitolul invelit ... eu il las dezvelit pana adoarme bine si apoi ii pun un scutecel pe picioare. daca se intampla sa nu fie adormit si simte ca l-am invelit ridica piciorusele pana aproape de cap si incepe sa se zbate nevoie mare. cu sacul de dormit la noi n-a mers figura. deocamdata nu-i mare bai, ca e cald, dar sa vedem ce facem mai la toamna.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
paxela spune:
quote:
Originally posted by roxanici
acu-i noapte si cujet....daca Elena lu Eliana are 10-12 kile si Silviu lu Paxela tot p-aici la varsta de 2 ani, inseamna ca inca mai pot fi pusi in scoica de la masina???? ca aia e pana la 13 kile
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
teoretic inca se poate doar ca sunt cam lunguti pt ea si cam atarna piciorusele, dar centurile inca sunt bune si pozitia ii place
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ghibuadina spune:
Salutare,
dar mult ati mai scris mai fetelor,
ELYANNE, m-ai socat, sa-i pui in pat, si sa adoarma singuri?Bravo tie , e meritul tau ca ai stiut cum sa-i obisnuiesti de la inceput.
Noi la capitolul somn nu stam bine.De fapt, sa nu se inteleaga gresit,doarme ff bine Alexuca(mai ales ziua), insa o apuca din cd in cd oboseala mare si nu mai poate adormi.plange de mama-focului, de la suflet ncat nu mai stiu cum s-o tin sa adorma.Dar, s-o mai las singura, sa adoarma, pai cred ca ar plange pana n-ar mai putea.eu fac parte din cateegoria fetelor care decat sa-si auda pruncii plangand, mai bine ii tin in brate, si uite asa smecherii se invata.sre ex aseara nu mai stiam ce sa-i fac sa adoarma, se facuse 112 si era tot plangea ca nu putea.Am adormit-o cu mine in pat, ca sa pot sa-i bag tzitzica in gurita.Ce sa zic acum, mai are momente(FF RARE)cd adoarma singurica cu suzeta in gurita.In rest ce sa zic, pe bune ca e cumintica.
ROXANICI, dar frumos baiat mai ai!Poate mai imi sapui si mie pasii(asa pe indelete), cum sa fac sa pun poze, ca sa vezi si tu ce comoara am!!!Si cine stie...mai incolo...Am vrea sa venim la munte in vara asta si cred ca renuntam la varianta bulgaria in favoarea Brasovului.Cd venim dam de stire si poate ne vedem.
Ela, termometru, am unul digital de la carrefour, nu trebuie reglat cumva, indica temp in 30 sec-1 min si a costat aproape 30 ron.
V-am last si ne mai auzim!!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
elpower spune:
Buna dimineata, fetelor!
Multumim pt raspunsurile despre invelit BB. Acum cand o invelesc doar pe picioare si ii bag scutecelul sub ea in partile laterale, se foieste pana se pune de-a latul patutului. Aproximativ, pt ca ea are 60 cm si patutul tot asa, deci nu nu incape bine de-a latul. Cand o las dezvelita, sta linistita, dar piciorusele se racesc.
...Amma... la mijloc, la sacul in care il pui pe Lucas sa doarma, ce are? Elastic sau ce? Ca m-am gandit si eu sa-i fac ceva de genul asta la croitoreasa, dar nu stiu ce sa-i pun la mijlocel sa nu iese din el, dar nici sa nu o stranga si sa nu se rasuceasc in jurul ei sa o imoilizeze ca la sacii de dormit cu fermoar.
Anuntam si noi o noapte cu supt la 12, la 3, la 5, la 7 si , din nou, la 8.30. O fi ceva in aer ...Ioana... Si dupa ce toata noaptea am luat-o din
la supt si am pus-o din nou la somn tot in
, pe la 7 n-am mai rezistat si am luat-o in pat sa-i dau sa suga culcata. Asta e, am recidivat, dar nu mai puteam. Problema e ca ea, pana sa planga de foame, se foieste si poate adoarme intre timp iar. Si prin somn, din cauza inconfortului, cred, se agita si da din cap cand intr-o parte, cand in alta si mi-e frica ca se da cu capul de laterale. La voi se intampla sa-si miste capul asa, dintr-o parte in alta ca si cand nu i-ar conveni ceva, adica nu ca leganatul, ci brusc dintr-o parte in alta? Am citit undeva ca inseamna oboseala, dar ea face asa prin somn cand o deranjaza ceva si nu inainte.
Si isi suge si ea limbuta, iar cand ii e fomita a inceput sa o scoata afara. Am invatat copilul sa tipe, fetelor. Ea, cand ziceam eu AAA, s chinuia si ea si, pana la urma ii iesea ceva asemanator. Azi dimineata, m-am gandit eu sa le fac trezirea vecinilor care nu ne lasa sa dormim noaptea, cu tipete. Si a mers! Tip eu scurt "A", dupa care o incurajez si scoate si ea un chiuit asemanator. Ce drag mi-a fost! In loc sa invat copilul de bine, eu il invat sa urle ![]()
![]()
![]()
Acum a adormit in
. Sa vedem cat o tine.
Si o intrebare of topic, ca sa zic asa: Care e iconita aia cu ochii cat cepele, ca de trei zile ma chinui sa o depistez si nu o vad? Am orbul gainilor, ce sa mai.
Mai citesc si mai revin, daca mai e ceva.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
alexia3 spune:
buna fetelor. in sfarsit v-am gasit ...ca dadeam numai de intalnirea voastra si mai mult nu....
deci. noi dormim in patut de cand ne-am nascut si foarte rar il iau cu mine in pat. de mancat mancam la 3 si apoi la 7 dim formula ca mami nu a avut pe masura foamei lui. inca de la 1 kluna mananca cate 130 iar uneori si 170ml...iar lucrul asta se vede si la cantar la 2 luni am avut 6500 si 63cm. simt nevoia sa ma laud...pentru ca mai am o fetita de 4 ani acum, dar pe vrea cand era bb.....imi mancam zilele, noptikle, nervii, viata, unghiile si tot ce se poate manca.....pt ca ea nu voia sa manance.la 5 luni avea si ea greutatea asta si mai mul;t prin spitale stateam.....acum tot asa este cu mancarea dar...m-am obisnuit , are portie, mananca , si nimic mai mult iar la agitatie nu o intrece nimeni...nu stiu de unde are atata energie.
deci...am inceput si cu putin suc de morcov...cam 30-40 ml....suntem bine si suntem fericiti.
revin...cand mai am momente libere....ma cheama datoria
Mihael@ spune:
Hai ca am prins curaj si in dimineata asta fata a adormit neleganata, ci doar cu un cantecel (de aproape 1 ora), dar important e ca a adormit. Am observat ca intre mese (care sunt la 2 ore) trebuie sa doarma macar o jum. de ora ca altfel devine foarte obosita si nu mai poate adormi.
Ela, si Stefi isi misca capul brusc, chiar si prin somn, si uneori rapid asa dintr-o parte in alta, ca ma si sperie cand ma uit la ea. Dar ce, noi nu ne foim prin somn? Eu ma trezesc uneori cu gatul in niste pozitii ciudate rau. Am vazut ca o dor tare muschiuletii de la gat de la efortul pe care il face sa si-l ridice, abia daca pot sa o masez, asa incepe sa planga si sa se fereasca.
Azi-noapte a dormit tare bine, de la 10 la 4 si apoi pana la 8
. Sa nu-i fie de deochi!
Cred ca te referi la ochila asta
, nu? Pt. el scrie [ wow ] fara spatii.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
alexia3 spune:
oooo, legat de datul din cap...pai sin noi dam din cap. am fost la orl la control...intamplator am fost cu fetita si am intrebat si de el. l-a consult si nu are nimic....asa fac ei. iar noi dam din cap in timp ce mancam asa ca sa alerge mami cu biberonul dintr-o parte in alta...sa faca gimnastica.
de dormit doarme singur si in patutul lui....cu prietena lui cea mai buna suzi buzi. in rest cam astea sunt noutatile noastre,,,,,si va iubim