Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 24
ioanaradu spune:
vazut poze rares! super ... roxanici ce ai furat cand il aveai pe rares in burtica, de are pata pe mana stanga? ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
anaalina spune:
Buna dimi! Hop si eu pe aici cu toate ca nu mai e dimineata de mult. Mandra mea se trezeste la 5 papa un bibe si titi si apoi somn pana la 11 zici ca e noapte iar eu bantui prin casa.
As avea si eu o ointrebare unde mergem in concediu?,al taticului bineinteles , oare putem merge la mare?? Eu oricum vreau sa merg cunoaste cineva un loc frumos la mare unde se poate merge cu bebele?.
Pupici la toti bondareii.
loradin spune:
buna dimineata,
astazi am avut si eu in sfarsit timp sa ma uit pe poze.Superbe! Sa va traiasca micutii.Sunt absolut adorabili.Doamne si cand ma gandesc ce curioase eram inainte sa nastem!
Ma uitam si la pozele Roxanei.Pe cat este de serios Rares pe atat este de haios.Roxanici ai un copil frumos foc.Negociem de o "cuscreala"(hihihihihi).Nu de alta dar ca parinti cautam un baiat serios pentru fata noastra.
desi intampinam atatea greutati(caderea parului,nopti nedormite,nervisori tociti)privind pozele realizezi cat de rasplatite suntem.
M-am uitat la toate pozele de la botez si va felicit pe toate!Sa va traiasca crestinii si sa va bucurati de ei.
Despe noi...toate bune! M-a trezit doar o data noaptea ca sa manance.Am cantarit-o si e ok.A luat in greutate.Multumesc mult celor care mi-ati raspuns.Mi-am dat seama din ce ati scris voi ca nu este vorba de lapte.Nu mi-a plans niciodata cand am luat-o de la san.Semn ca este satula nu?
Va pup si mai astept poze cu bebei!
loradin
poze cu albinuta mea
carla_lia spune:
Buna dimineata!
Multumesc fetelor pt. raspunul legat de ceai. Eu ii dau doar san, dar cateodata vad ca are buzele uscate. O sa incerc sa-i dau si eu cate putin cu lingurita, poate asa nu-l da afara.
In concediu noi vrem sa mergem cateva zile la munte si restul la tara. Noi de cand avea Bianca 3 sapt, aproape in fiecare weekend, am plecat la tara (la aprox. 60 km de Bucuresti).
Aseara am facut si noi baita dupa botez si am uitat sa aprindem lumanarea
.Poze sunt in linkul de mai jos.
Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007
Alte poze
ghibuadina spune:
Loradin cred ca o sa ne cam ciondanim pe baiatul Roxanei.Candidata e si Alexuca mea, acum sa vedem ce prefera baiatul.....
ANAALINA, puteti veni la mare...si noi mergem la plajs...doar n-o sa stam cu bb in casa.
Concediu facem si noi negresit ..la munte undeva.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
paxela spune:
pentru concediu am ales litoralul bulgaresc, mai curat si mai civilizat ca la noi, as fi preferat Turcia dar mia fost putin teama cu ea
cu fimiu la 8 luni am plecat in Grecia cu autocarul, dar el era cumintel in masina dormea mereu, si acum mare adoarme, ea nu
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roxanici spune:
Neata, is cu ochii crapati ca as'noapte am avut ceva de lucru si am stat tarziu si Raresu parca a stiut si mi-a dat trezirea si mai devreme...la 4 si apoi la 8
Nu mai laudati dom'le atat raresu ca io inca nu il cred frumos...mai ales cand urla e tare urat ![]()
Ela, ati depasit cu bine perioada vaccinului?
Dat din cap si rares face cand adoarme dar el mai da si din maini si parca vrea sa isi smulga fata...il banuiesc ca are ceva si o sa merg la dr ptr asta
Ghibuadina, unde vrei sa pui poze, sa stiu cum explic.....yahoo, webshots, albumul comun?
Alexia bravo ptr bebe mancacios si grasunel
De furat nu am furat nik cand aveam burtoi, da' la cat is de ametita am zis sa ii fac un semn lu raresu sa il recunosc daca l=oi pierde vreodata 
Sar'na ptr raspunsurile cu scoica...oricum as'noapte neuronu care a inventat intrebarea a visat si raspunsul sub forma unui copil lungut caruia ii atarnau mainile si picioarele afara din scoica ![]()
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
Alo, doamnele, nu va bateti pe raresu, v-il dau la toate cate o saptamana sa vedeti daca va place si sunt sigura ca tot la mine se intoarce ![]()
Lia, felicitari ptr botez, io nici nu am stiut ca se aprinde lumanarea la baita de a doua zi, au uitat babele sa imi zica. DEci nu te mai necaji ca mai sunt si altii, altele ca tine.
Mai da io am remarcat totrturile de botez, tare frumoase la mei fac prin alte parti ca aici mi-a facut unu normal.... si la Roxygeo si la tine Lia sunt fff frumoase torturile...nu mai zic de al Karrei care mi-a lasat gura apa
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabdyd spune:
Bietul baiat, ce bataie s-a incins pe el!
Dar noi suntem mai voinice sa stiti, asa ca il luam noi pe Raresu!
In concediu cine se mai inscrie la mers la mare???
Credeam ca sunt singura nebuna care vrea sa mearga. Nu cred ca reusim, mai ales ca nu avem de cine ne lipi, ca tati nic gand sa plece vara asta de la servici, dar taaaare mi-ar placea, eu sunt dependenta de mare in fiecare an. Pe Julie o trimit sigur cu mama dar noi ...
. Daca va aud pe voi mai multe curajoase poate reusesc si eu sa ii conving pe ai mei.
Si a mea da din cap si fooooarte mult si nervos din maini si din picioare cand nu-i convine ceva.
Si se indoaie mai mult pe o parte decat pe cealalta, eu rad spunand ca asa a stat in burtica. Credeti ca e o problema???
Eu ii dau si apa plata sau apa fiarta si racita daca mi se pare deshidratata (buze uscate, fontanela lasata). Nu vreau sa ii dau numai ceai pt ca am citit ca apa ii ajuta sa isi dezvolte flora corespunzatoare in intestine si sa nu gresim ceva dandu-i doar ceai
.
Va
,
mai revin cu raspunsuri, daca stiu
, cred ca dupa ce ma duc dupa printesa la gradi ca azi trebuie sa o iau la pranz.
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
diana_jors spune:
Salut,
vin si eu putin nauca... de ce imi laudam copilul ca nu mi s-a trezit niciodata noaptea, acuma a reusit o premiera: a dormit neintors 7 ore, si s-a trezit la ora 4, a mancat, dupa care avea chef de joaca si de povesti... cum evident eu nu, l-am lasat in patut cu jucariile... s-a uitat la ele o ora, si pe la 5 a inceput maraitul de plictiseala... asa ca l-am luat, dar era tare suparat pe mine si mi-a plans o ora. Pana la urma tot in brate a admormit, ca imi era mila de tati care trebuia sa mearga la serviciu...
Si sa va arat si eu ceva: am pus pe webshots un filmulet cu reactia lui la carusel... nu merge sonorul, dar se vede ca e un bebe tare fericit:
Alex si caruselul
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)