Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

din nou 'neata!
Roxanici-nu iti face griji.Ana face fix la fel.Da din cap cu o rapiditate de ne ameteste si isi trage de fata de parca ar avea ceva pe ea.De obicei face asa cand o doare burtica(urmeaza kk)sau cand este foarte obosita.Cu picoarele face la fel ;pedaleaza cat poate ea de repede.Este ceva de speriat.De unde or avea frate atata energie?Despre Rares...lasa modestia....zici ca-i din reviste.Tu nu vezi ca deja ii "facem curte"? Eu nu cred ca este urat cand plange!

despre concediu noi ne-am "aranjat".Avem prieteni in Franta care isi fac concediul la noi an de an.Deja ii avem programati pentru lunile iulie ,august.Asa ca...Plus de asta noi nu avem inca masina si nu ma vad plimbandu-ma cu trenul cu copilul in brate.Cel mai rau imi pare ca nu pot ajunge la sora mea in Sighisoara(de cand se roaga de noi).

Ela- ce face micuta? Ma ia groaza cand ma gandesc ca peste 2 saptamani trebuie sa-i fac iar vaccinul.Sper sa fie bine.Astept vesti de la tine!
Gata! va las acum sa nu va plictisesc!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Roxi, io zic ca nu are nimic Rares, zic ca e felul lor de a se freca la ochi de somn...nu nimeresc ochii deocamdata.L-am vazut si pe Lucas facand asa si mai dadea si pe ochi..Si Lucas da cu mainile de pat de zici ca-i nervosDar daca tot te duci sa ne spui si noua parerea expertului.
Ella, sacul are o banda dubla din acelasi mateial ca si restul, tesatura e un pic elastica.Nu e fix pe burtica, da' nu iese din el ca sta pe el.E material de tricot.
Concediu, undeva la munte, abia astept luna iulie.O sa avem vreo 450 km pana in Vosges, sper sa fie cuminte.
Scaunul de masina noi trebuie sa-l schimbam deja ca asta de la Peg Perego pe care-l avem e stramt rau, abia mai sta acum la 7 kg, la 13 mi-e clar ca nu are cum sa incapa.Mi-a placut cum ai pus intrebarea...ardeleneste
Intrebari:
1.Ai vostri tin capul pe spate cand ii tineti in brate, ca al meu se impinge tot cand vreau sa-i asez capul?
2.Mai luati vitamine, ca eu tot uit sa le iau?

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Tot eu,
Amma23-Ana face la fel cand o tin in brate.Se impinge cu toata forta ei de abia mai reusesc sa o tin.E un pachet de muschi.Avem copii sanatosi nu?
-despre vitamine teoretic le iau.Practic ,cand imi aduc aminte.Am inteles ca poti continua sa iei Elevit.Eu asta iau si calciu efervescent.S-a simtit perioada in care nu am luat.Parca nu imi mai simteam picioarele(mai ales genunchii)Asa ca ideal ar fi sa le luam pana nu o sa fie prea tarziu(ne pierdem oasele pe drum).
Daca mai apr intrebari la care pot raspunde o voi face.Profit si eu cat doarme "gogoasa infuriata"

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Loradin merci si merci si de raspunsul pe care mi l-ai dat mai demult, ca atunci cand te-ai suparat m-am simtit si eu vinovata... tot am vrut sa-ti multumesc si n-am reusit.Lucas e de vina Tu ziceai ca te dor genunchii de nu poti sa o tii in port-bebe? De asta mi-era si mie frica, oricum lapte nu prea beau, asa ca o sa fiu atenta sa nu mai uit vitaminele.Multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai sunt bebelusi care au fata aspra aspra ca smirghelul?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

HI! Hi! Hi! Astazi sunt de servici!

roxanici-raspunsul este DA! A avut si Ana o peroada cad a avut tenul cu niste brobonele (mai ales in jurul guritei).Am rezolvat-o repede cu o crema de la seba med(cam scumpa dar buna).O sa ma uit sa-ti spun exact ce scrie pe ea.Acum nu pot ca este la ea in camera si doarme.In general se fac aceste brobonele de la lapticul care ii ramane dupa ce mananca sau de la saliva(cel putin asa a fost la Ana)!

Amma23-cu multa placere! Nu ai de ce sa te simti vinovata.Crezi ca eu am raspuns la toate? De ce crezi ca m-am intors cu coada intre picioare? Unde mai pui ca deja imi era dor de voi! Chiar creeaza dependenta site-ul asta.

Va pup! S-a trezit gogoasa infuriata!!!!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

Mai sunt bebelusi care au fata aspra aspra ca smirghelul?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Nu e chiar ca smirgelul, dar nici fina ca pe picioare, de ex, nu e . Tot asa in jurul guritei mai aspra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Roxi si al meu face parte din categoria fata de smirghel
Fetelor nu mi-a raspuns nimeni la bebe temperatura 37.4 sau 37.5 e febra?

Carla, Elena multumesc pt raspunsuri cred ca o sa merg si eu pe pentaxim.

La capitolul mancare cred ca bebeii nostri s-au inteles. Al meu care pana acum baga de spargea acum are mese cand abia vrea sa suga si nici cu bibe nu vrea, stam la unele mese cate o ora. Noroc ca totusi mai scapa cate o masa cu 100 ml plus san.

Mady nu dispera si al meu are zile cand doarme foarte putin, s-a intamplat sa ma tina si cate o noapte intreaga treaza. Ii cadeau ochii in gura de somn da parca se incapatana sa nu doarma nu spun cate ture am facut cu el prin casa, eu nu pot sa-l las sa planga prea mult ca se invineteste tot si se blocheaza asa de ma sperie si atunci prefer sa-l linistesc. Oboseala se simte dupa o noapte ca asta si simti ca nu mai poti.

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

...Roxanici... si ni pe langa trasul de fata, ne mai tragem , mai nou si de cate o ureche, cand o prindem. Si, dupa ce ca avem numai cheliute, ne mai apucam si de cate un smoc de par cand sugem. Asta cred ca e de la tati, ca el face asa cand se concentreaza. A, si ne mai tragem si de hainutele de pe noi, parca mai zicea cineva de asta...

Cu vaccinul cred ca am trecut cu bine. Doar ca nu a facut kk nici ieri si nici azi si e cam mataita. A dormit si pe burta mea un pic. I-am dat si apa, in premiera, calda, si a baut vreo 30 ml. Dupa care i-am dat si laptic, dar a baut doar 25-30 ml. Mai incerc ca vad ca s-a trezit si se hlizeste la lustra-albinuta.

Da, mai despre vorbeam! Cat l-am cautat!

Nu mai stiu ce mai voiam sa zic, dar mai revin.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu e febra Cria,daca trece de 38 atunci e febra.

Ufff astazi au venit rezultatele de la examenele de mate si romana ale lui Robert si a luat 10 a fost singurul din clasa,asa ca tot efortul meu si al lui nu a fost degeaba.Vineri are examenul la engleza,oral si scris,sa trecem si de asta si basta,oricum la clasa a 4 a mi se pare infernal sa aiba deja examene,oare ce ne mai pregateste ministerul?! ceva teze la gradinita???

Bebitu e linistit si creste vazind cu ochii insa mi se pare ca mananca cam mult,eu stiu poate asa o fi ritmul lui insa Dumnezeu stie ca fiecare copil e diferit,insa are mese la care rade 220ml dintr-o data,colicii ne-au lasat in pace insa caca face o data la 2 zile fara sa-l stimulez in nici un fel.
Maine o sa am si pozele de la botez sa ne laudam si noi.

Astazi ma simt mult mai relaxata si mai odihnita,da Doamne sa o tin tot asa.

Apropo de sterilet ,da Mirena contine si anticonceptional,deci e steriletul propiu-zis si o capsula fina cu hormoni care se elibereaza treptat timp de 5 ani,nu stiu din ce este firul insa din cat m-am documentat Mirena este sterilet de ultima generatie cu o eficienta egala cu legarea trompelor,oricum necesita control ecografic o data la 6 luni pt a verifica pozitia lui.

la toti si toate

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput