Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 22
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Amma , super fain sacul dar prin Ro nu am vazut; iar Lucas e baietel mare si tare dragut cu falcutele alea ale lui si vad ca sta bine la capitolul par...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA
Kmi,multumim
, sa stii ca stam bine cu paru', suntem dintre cei la care nu le-a cazut, ci a crescut.Da' vad ca si Timeea la fel. Si-i buzata, ce-mi placeee, am vazut-o ieri, da' de ceva vreme nu stiu cum se intampla ca nu mai am timp si sa scriu.Parca trece vremea mai repede, se culca si dumnealui mai tarziu, gata cu timpul nostru.Seamana si cu mama si cu tata, cocluzie si mama seaman cu tata.Mie asa mi se pare
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma23 spune:
Roxana, io oi fi solidara cu femeile , dar mi se pare ca seamana si cu tine
.
Da, a crescut Lucas nu ma mai plictisesc acum.Ne distram toata ziua![]()
roxanici spune:
iar am ramas numa noi p-aici si sporovaim d-ale noastre....
La ce ti se pare Amma ca seamana cu mine, ca toata lumea care il vede zice ca e taica-su leit. La inceput ii pusesera colegii mei de serv porecla mini-manu (manu e al meu sot).
quote:
Originally posted by Amma23
Roxana, io oi fi solidara cu femeile , dar mi se pare ca seamana si cu tine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Uite, m-am mai uitat acum la poze...gura e a ta clar si mai seamana , dar nu-mi dau seama.Mai ai rabdare citeva luni ca se da pe brazda si o sa ai si tu partea ta de Rares. Mie imi zic toti ca seamana cu mine si stau cu frica in san sa nu se dea pe brazda cealalta 
elyanne spune:
Roxana suuuuuper pozele... mai ales cel alb negru 
Si mie mi se pare ca e doar baiatu' lu' tac'su...
Dorsilia eu am o fetita de 2 ani si 7 luni care are vreo 11-12 kg... care la 3 luni luase 1500 (in cele 3 luni la un loc)... care nu vroia nici diversificare, nici lapte praf, din biberon... Si nici acum nu se da in vand dupa mare lucru... Dar crestea... cu putinu' ala care-l papa, tot creste.. ti-o zic io... ![]()
Acu' am doi baieti la fel de "mancaciosi" ca si ea... asta este... asta-i modelu'
A mea a inceput sa manance mai bine laptele de pe la 6 luni, cand i-am luat cana cu tuturoi, din ala moale... atunci erau cele de la b-free... acu sunt undele de la avent, car ar fi pe aproape. Si manca aproape dublu, de la 100-120 la 200 ml la o masa.
si muuuulta rabdare.
kmi i-am pus de la bun iceput in patut... si au mai si plans... nu prea mult, dar se mai mioraiau la inceput... pana s-au prins ca nu tine figura si acum nu mai plang decat uneori f. putin cand in pun in patut (max. 5 minute) sau daca e ceva... ii doare burta sau ii deranjeaza ceva.
De luat in greutate... chiar daca dorm de rup.... totusi mananca putin... 4 mese pe zi, 500ml... degeaba dorm atat de mult ![]()
si noapte buna
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
roxanici spune:
acu-i noapte si cujet....daca Elena lu Eliana are 10-12 kile si Silviu lu Paxela tot p-aici la varsta de 2 ani, inseamna ca inca mai pot fi pusi in scoica de la masina???? ca aia e pana la 13 kile
anamana123 spune:
io-te fetelor ca mai bantui si io!
ce poze frumoase, roxanici! mie nu mi se pare ca seamana rares f mult cu niciunul dintre parinti... dar parca tot mai mult aduce cu mami!
io-s fericita! poate o sa ziceti ca nu-s normala dar sunt fericita ca mariuca a ajuns la 4880 gr, ca io nu speram. a luat in ultimele 3 saptamani 530 si sper sa ajunga la 5 kile pste o sapt, cand facem 3 luni. are 58 cm, de la 48 cat au fost la nastere... dr a zis ca e bine si ca asta e curba ei de crestere.
as mai avea de zis multe dar ma duc la culcare ca-s obosita dupa emotiile de azi de la cantar!
pupam,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
Amma23 spune:
Azi am vazut ca si Lucas poate adormi singur. L-am pus in pat si i-am pus muzica , a adormit dupa ce s-a uitat vreo juma de ora la mamotani, dar s-a trezit dupa 10 minute.Mai incercam si maine, poate adoarme mai profund
Fetelor, io va parasesc..ma retrag la somn.
Somn usor.
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by roxanici
acu-i noapte si cujet....daca Elena lu Eliana are 10-12 kile si Silviu lu Paxela tot p-aici la varsta de 2 ani, inseamna ca inca mai pot fi pusi in scoica de la masina???? ca aia e pana la 13 kile

Corect, ia sa raspunda fabricantii!!!

lauramar spune:
quote:
Originally posted by roxanici
ROXY si eu m-am interesat in privinta asta la un magazin care vinde asa ceva si mi-au spus ca de la 9 kg se poate pune in scaunelul de masina,iar in carucior de la 4 luni fara sa mai folosesti scoica,daca mai sunt si alte pareri asteptam...
laura
de arianna