Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

GABI78 tratamentul cu fiole pt. caderea parului am folosit si eu si sotul meu dar de la BIOMED elvetiene parca si au fost f. bune,despre KERASTAZ eu stiu ca au produsele cele mai bune pt. par sper sa merite investitia si sa-ti rezolve problema

MADY nu te stresa ca trec toate si a mea facea la fel si fetele de aici m-au incurajat ca e o perioada si trec toate ....eu inca mai astept sa doarma si ea mai bine,sa nu se mai maraie atata trecem noi si peste astea.

ROXYGEO tare dulce printesa la botez parca seamana cu grasunica mea,felicitari.

ROXANICI chiar asa asteptam poze de la botez.

laurade arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Scuze ROXI acum am vazut pozele RARESU e un dulce sa va traiasca si sa va bucurati de el,si acele poze prelucrate sunt de vis si eu astept un prieten sa ne faca sper ca vine pana mergem la gradi....

laurade arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, hai rezista.... stiu ca e greu dar trebe. Io am zis ca la fiecare criza de plans a lu raresu imi pun cate o haina in valiza.Cand e plina valiza o iau si plec in lume

Io invelesc raresu pe picioare sau deloc.

Steriletu Mirena parca e cel cu hormoni.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Karra, chiar ma intrebam unde ati disparut.

Lauramar, multumim de aprecieri, si noua ne plac pozele alea f mult.

Elena.2006 sa ne zici ce vrei schimbat in listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Dorsilia, bine ai venit pe la noi. Eu nu prea stiu ce sa-ti raspund din experienta, ca ai mei au mancat bine amandoi, dar am mai spus aici ca am o verisoara care manca extrem de rau, se bucurau parintii pt fiecare 10 ml, iar acum e una dintre cele mai frumoase si destepte persoane pe care o cunosc. Avea sub 15 kg cand a mers la scoala, dar era prima in clasa + era f. sanatoasa, se imbolnavea f rar. Asa ca ...nu te supara, daca bebe e bine, nu cred ca e problema ca mananca putin.

Fetelor, eu am pus-o in marsupiu de la 6 saptamani, nu exagerez cu timpul in care o tin in el, dar nu cred ca e o problema.

De acoperit, am de gand sa o pun in sac, sa scap de grija, dar deocamdata pun o paturica pe ea si o bag putin sub ea in partile laterale. Oricum o data pe noapte trag o tura prin casa sa acoper puiutii.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ioanaradu, te rog, ai grija ce-ti mai cumperi, ca vad ca ce-ti iei tu vreau si eu! salteluta nu mi-am luat ca ce am gasit cu vanzare online erau destul de scumpe iar acuma ca am vazut sezlogul zic eu ca e mai util.

cu leganatul pe picioare - m-ati prins, ce mai, ieri am incercat si eu desi mi se parea o chestie complet invechita , etc.. Rasfatul fetei mele este plimbatul in brate si cum nu ma tinea spatele sa fac asta am dat de doua ori din picioruse si a adormit bustean sper sa nu recidivez...

Ela, eu o pun intr-un port-bebe din ala cu fermoar, e ca o paturica plusata si destul de larga, si trag fermoarul pana la mijloc, ca asa doarme de la inceput, cu mainile afara. Probabil de asta nu se rasuceste prin patut, cum am mai citit pe aici de alti bebei. Eu cum o asez asa o gasesc.

Mady, repeta-ti tot timpul in minte ca o sa treaca si asta si o sa gasesti putere sa mergi mai departe. Cred ca toate am trecut prin momente de disperare si poate o sa mai trecem dar cu putin curaj si niste lacrimi de mama depasim si asta.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by elpower

Fetelor, mi-am amintit ca pitica mea azi noapte se tot dezvelea. Ca ea are episoade de pedalat prin somn de la vreun gaz rebel, ramas prin burtica. Daca adoarme la san, eu cum sa-i mai scot aerul? Ca-mi pare rau si de ea si de mine, sa o trezesc. Asa, sa trec la intrebare, ca m-apuca logoreea de cate ori va scriu. Se cunoaste ca sunt nevorbita si doar maimutarita si scalambaiata in toate felurile, intreaga zi. Deci, voi cum acoperiti copiii in patut sa nu se dezveleasca?

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Elpower, io-l bag intr-un sac ca sacii de dormit normali nu-mi plac si oricum e prea cald acum.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Amma , super fain sacul dar prin Ro nu am vazut; iar Lucas e baietel mare si tare dragut cu falcutele alea ale lui si vad ca sta bine la capitolul par...

Roxi, buna gluma cu valiza; dar ce ne facem fara tine??? de Rares nici nu mai vorbesc...
Tare expresiva e fatuca lui, iar ochisorii sunt negri? ca doua margelute; ce ati pus in apa de baie pe langa petalele de trandafir de e alba?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Vroiam sa scriu mai mult, da' tocmai cand ma laudam la tac'su ca a adormit copilul singur...l-am auzit ca s-a trezit.
Deci copilul in bag in sacul ala, io l-am cumparat da' se poate si face la o croitoreasa.Mie imi place cel mai mult, o sa ziceti ca-s nebuna, da cand l-am pus in sacul de dormit dadea din piciorutze si isi tragea de parte din spate astfel incat aproape se sugruma in fata.Nu stiu daca intelegeti, da' cred ca v-ati obisnuit cu stilul meu.La spital il acopeream cu o paturita si bagam partile laterale pe sub saltea.
Da, Roxana, frumoase poze. Frumosi parinti are Raresu'
Dupa ce saptamana trecuta ma plangeam ca nu mai manaca Lucas, acum ma trezeste iar de 3 ori pe noapte, asa ca Mady macar consoleaza-te cu ideea ca nu esti singura.Hai ca nu dureaza atat.Ce e rau ca ne auzi pe noi, astealalte ca nu se mai trezesc copii noapte si te apuca ciuda , dar gandeste-te ca am trecut si noi pe acolo.
Eu am noroc ca in 20 de minute a papat si somn.Aseara insa , cand m-am pus si eu la somn s-a trezit motzul si vroia papa, da' inainte de papa...radea la bec...in hohote de ma facea si pe mine sa rad. Mi-e ciuda ca n-am putut sa-l filmez, dar a fosr simpatic tare
Hai ca mai citesc si poate revin.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kmi78

Roxi, buna gluma cu valiza; dar ce ne facem fara tine??? de Rares nici nu mai vorbesc...
Tare expresiva e fatuca lui, iar ochisorii sunt negri? ca doua margelute; ce ati pus in apa de baie pe langa petalele de trandafir de e alba?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA

Kmi, in apa am pus ce mi-au mai zis babele...am scris sub poze ce am pus: lapte(de la el s-a facut apa alba) si miere sa am un baiat asa, numai lapte si miere, bani sa fie bogat cica , pene sa fie usor, adica sa nu fie "bolovan", sare sa nu fie fad, parfum sa miroase frumos pe langa fotomodele, petale de trandafir sa fie catifelat ca ele...si in supa rezultata am bagat copilu si l-am mozolit.

si da, Raresu are ochi negri ca doi nasturei de la ta-su ii are, se si vede in poze ca nu imi samana de nici o culoare.

Amma, si io am bagat de seama ca Lucas a crescut, si s-a schimbat si el, parca nu mai are fata de bebelus

Mergi la inceput