Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaradu spune:
nu dati cu rosii ...
. eu am ramas cu un pitic ... mare ... la faza cu leganatul pe picioare, de la nepoata cea mica (acum are 3 ani). soacra si cumnata mea o leganau pe picioare si ajunsesera sa o legene nu doar ca sa adoarma ci si cat dormea, ca daca se opreau se trezea si ea. pana si acum, daca e obosita rau vrea "leganata ca pe aia mici" si soacra mea se executa. de altfel si pe mine ma sfatuiau sa il legan pe matei pe picioare ... dar dupa ce-am vazut efectul la nepoata ... nici nu am mai luat in calcul posibilitatea asta. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
elpower spune:
Wow, ...Ioana..., ce mancacios ai! Glumesc. Pai atunci, bine ca mi-ai spus ca eu deja am desfacut a doua punga si ar trebui sa intreb daca au. Eu i-l dau doar completare la maxim trei mese. Ea mananca tot la doua ore ca si cand ar avea 3 saptamani, dar asta e. N-o sa las copilul flamand daca cere! ![]()
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
ioanaradu spune:
domnu' face greva foamei de vreo saptamana, abia astept sa-l duc la cantarit saptamana viitoare sa vad bilantul pe luna asta. oricum nu disper prea tare, ca nu e deloc sighinash ... dar cand vad ca trec 3-4-5 ore si musiu rade cu biberonul in gura, incep sa ma agit! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
elpower spune:
Fetelor, mi-am amintit ca pitica mea azi noapte se tot dezvelea. Ca ea are episoade de pedalat prin somn de la vreun gaz rebel, ramas prin burtica. Daca adoarme la san, eu cum sa-i mai scot aerul? Ca-mi pare rau si de ea si de mine, sa o trezesc. Asa, sa trec la intrebare, ca m-apuca logoreea de cate ori va scriu. Se cunoaste ca sunt nevorbita si doar maimutarita si scalambaiata
in toate felurile, intreaga zi. Deci, voi cum acoperiti copiii in patut sa nu se dezveleasca?
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
kmi78 spune:
Mady, ai incercat sa-l scoti afara? tin minte cum a fost la noi, adormea tot mai greu pana a dat cu nasu de aerul rece- pe atunci- si asa de bine a dormit cateva ore bune; asta daca nu cumva ai facut-o deja, dar incearca sa nu mai plangi , este o perioada prin care toti copiii trec, ai sa vezi ca nici o sapt nu seamana cu alta!!
La bilantul de luna trecuta stam cam asa: 560 gr luate din cauza la nenorocitul de vaccin , sper sa nu se intample asa si luna viitoare cand facem iar; + 4 cm adica avem 61 - la inaltime stam bine
a inceput iar sa se trezeasca la 3 noaptea apoi la 6 la 7 si 9- astea sunt pauzele mele de somn; CONCLUZIA: ramanem in clubul fotomodelelor
de cateva zile mananca parca mai bine dar nu stiu de ce e maraita si ar vrea cat mai mult in brate- sa vada , e atat de curioasa; iar in brate isi ridica capul de parca ar vrea sa mearga; de pe spate pe burta inca nu s-a intors
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA
kmi78 spune:
Ela , am tras si eu o sperietura azi noapte cand s-o iau sa manance pt ca era cu pilota pe fata , o prinde cu manutele si o ridica , asa face si cu hainele mai nou; asa ca am pus-o in sacul de dormit ca sa dorm linistita, e subtire si mai lung , are loc sa pedaleze cat vrea , ca si ei ii place...
PAPUSICA NOASTRA
Dorsilia spune:
quote:
Originally posted by paxela
rebiana, asta cu mancatul la diversificare am mai sperat-o odata, cu fimiu , care a avut exact aceiasi panta as luat super 2 luni si dupa a inceput mai prost , el sa nascut cu 3500 si la 1 an avea 9 kg la care a ramas pana 2 ani, dar cu el am fost obsedata , i-am facut toate analizele posibile si imposibile,, inclusiv cele de tiroida
sa se dovedeasca ca nu avea copilul nimic in afara de o mama tacanita, asa ca acum am oarece experienta
in nemancat la copii, el a fos un caz grav cu 50 ml de lapte in 24 de ore
, dar la 10 luni a mers in picioare , la 1 an vorbea de rupea, daca intram cu el la dr zicea ca sunt nebuna ca nu are copilul nimic ca el facea ture ture pe acolo
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ma scuzati, am ajuns accidental aici si mi-au cazut ochii exact pe pagina unde scriati ce fotomodele o sa aveti voi. Si mai mult, Paxela tu scriai ca primul copil a fost tot un nemancacios. Eu personal ajunsesem sa cred ca fata mea e singulara pe lumea asta in materie de nemancat. Are 5 luni jumate si refuza complet diversificarea, lapte bea maxim 600 per zi, avem si zile de 470
. NU bea ceai, nici sucuri. E total antimancare. I-am facut deja 2 seturi de analize de sange toate ok. La tiroida uite ca nu m-am gandit. Analize de scaun si urina iarasi le avea ok la 5 luni. Dumnezeule ma dispera cand vad cum refuza si ii vad pe altii mai mici cu 1-2 luni decat ea mancand tot felul deja. E posibil sa traiasca/creasca cu asa putin? Mentionez ca asa a facut de cand s-a nascut. M-am saturat de cati medici am consultat deja
diana_jors spune:
elpower: cand il acopar, eu ii trag paturica pana la subsuori, si ii scot intotdeauna afata manutele, oricum nu ii place sa stea cu ele acoperite. Daca sta cu manutele pe langa corp tine si de paturica cu ele... Si al meu ridica din picioruse, dar inca nu s-a dezvelit niciodata...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
karra80 spune:
Salutari la toata lumea....nu am mai intrat ca suntem la ai mei la Petrosani si suntem ocupate tare...sa vizitam pe toata lumea , etc....asa ca intru sa dau si eu raportul....']
pt roxanici,...cu intarziere dar e bine si acuma decat deloc.....tot ce-ti doresti si multe multe bucurii de la Raresu' tau.
Ella ai intrebat de termometru...eu am zis ca am care se selecteaza e de la chicco si a fost 50 ron.
In leg cu faptul ca se descopera eu m-am lecuit la o luna cand am gasit-o cu paturica pe fatza si a doua zi am cumparat sac de dormit...are unul gros de iarna, cand a fost mai rece si unul subtire din bumbac acuma...dar daca temperatura in cam e de la 24 grade in sus nu o mai acopar cu nimik doar body+pantalonasi...atat si am vaz ca-i fff bine doarme asa de linistita...ca in timpul noptii temp creste in camera, doar daca scade la 23-22 ii dau saculetzul de dormit.....
La capitolul dormit singura in patutz a mea asa face....acuma ii e greu sa adoarma in alte locuri, noroc ca avem pat pliant si l-am putut lua cu noi si aici ca vad ca s-a obisnuit la ewa in patutz sau rar ziua cand maia doarme in balansoar....
Referitor la cat am suportat plansul...cam juma de ora cand nu o mai doar nimik...si asta cand e fff obosita si nu poate sa adoarma...stau langa ea si dupa juma de ora se linistese sg daca o tin de o manutza sau pun doar mana pea ea.
Am reusit sa stam in marsupiu cu spatele la mami si ne tinem destul de bine capul oricum am experimentat doar...dupa 4 luni o sa o port asa.
Mady nu dispera cu toate am trecut prin crize din astea si am mers mai departe...dar mare grija cu leganatul...oricat de tare urla a mea nu o leganam sub nici o form si nici in brate am incercat sa nu o iau...si sunt mandra ca nu am un copil rasfatat e chiar fff cuminte.....
Si a mea suge de limbutza si e asa de haioasa de ne distram de numa pe seama ei....
Mancam tot ca modelele...cand si 150 la o amsa cand doar 60-70 ca ma sochez dar asta e se vede ca e ok si nu ma mai stresez....
cam atat ca vine ora de baitza....va
sui mai intru cand pot
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
poze Criss
kmi78 spune:
Elyanne, cum ai reusit sa ii inveti pe baieti sa doarma singuri?? am incercat si eu dar ... nici o sansa; si ei sunt cam de-o seama... ma mir totusi daca dorm asa de bine cum de nu prea au luat in greutate ca parca atunci cresc copiii; si sanatate multa la pitici;
Andra , ce fir are steriletul tau?
Carla , nu e obligatoriu ceai mai ales daca dai san, si eu am redus pt ca nu mai manca lapte, daca isi umplea stomacul cu ceai
Pt caderea parului eu mi-am comandat de la HAIR Lite -parca ii zice - niste fiole, mai precis 12 , in jur de 40 ron, din saloanele de coafura; rezultatele vi le pot spune mai incolo
PAPUSICA NOASTRA

Silviu Ionut( 27.11.04).......