Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Selene spune:
Se pare ca majoritatea bb-ilor nostri vor sa faca cariere in modelling...
Puiul meu papa intre 550-590 ml/zi, doar duminica a mancat 600, dupa ce a stat o zi intreaga afara. Cu greutatea nu sta foarte bine, a luat 150 g in 2 saptamani. Dar nu am ce sa ii fac; inainte o mai fortam sa manance si a inceput sa faca tare urat, urla de foame dar nu vroia biberonul. Nici suzeta nu o mai vroia, de frica ca e lapte. Acuma ii dau sa manance atat cat vrea, ce sa fac ... Si, cum spuneati si voi, are momente cand incepe sa zambeasca in timp ce mananca! Imi vine sa o pup toata, chiar daca nu mananca destul...
I-am facut analizele (i-a luat sange din degetel) si a iesit putin anemica. Asa ca acuma ii dau fier, 6 pic/zi, ca cica o sa aibe pofta de mancare dupa aceea. Mananca ceva mai bine, dar nu cu mult. Sa vad cum o sa fie cand termin cu tratamentul asta. Mi-a fost putin teama sa incep sa ii dau fierul, de posibile efecte secundare, dar pana acum e totul ok.
Mai nou nu o mai tin in brate sa ii dau sa manance. o las pe pat. In brate se fataia cam mult, cred ca nu statea prea bine. Acum are mai mult loc sa se fataie :)
KMI, intrebai cum isi suge limba - trage de ea ca si cand ar avea biberonul in gura, doar ca scoate limba afara. Nu stiu cum sa explic mai bine... Oricum, arata tare haios
Eu am dus-o sapt. trecuta prima data in marsupiu dar nu i-a prea placut. Si nici mie nu imi place cum sta. Il vi folosi doar in cazuri de urgenta.
Si sa nu uit sa ma laud - am ras cu zgomot (cu tati bineinteles, ca suntem topita dupa el...). Ce scumpa a fost! Dar pana m-am fatait sa o inregistrez nu a mai vrut sa rada!
Anca,
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
elyanne spune:
ralualexandrei
si multumesc mult pt. detalii... trebe sa ma duc si io pana la urma sa-l pun, dar tot aman... de fapt, nici n-am prea avut cand sa ma duc 
ioanaradu multumesc pt. link
N-am pus poze de la intalneala, pt. ca eu am 4 poze mari si late, toate cu poza de grup
... n-avea rost s-o mai pun si eu, e aceiasi...
madybulancea eu i-am pus de la vreo 6 sapt. Dar pe cel de la chicco scrie ca se pot pune de la 0 luni. Pediatrul mi-a recomandat de la 1 luna.
Deci numai fotomodele pe aici... o fi si de la caldura... nu mai stiu ce sa cred...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
paxela spune:
rebiana, asta cu mancatul la diversificare am mai sperat-o odata
, cu fimiu , care a avut exact aceiasi panta as luat super 2 luni si dupa a inceput mai prost , el sa nascut cu 3500 si la 1 an avea 9 kg la care a ramas pana 2 ani, dar cu el am fost obsedata , i-am facut toate analizele posibile si imposibile,, inclusiv cele de tiroida
sa se dovedeasca ca nu avea copilul nimic in afara de o mama tacanita, asa ca acum am oarece experienta
in nemancat la copii, el a fos un caz grav cu 50 ml de lapte in 24 de ore
, dar la 10 luni a mers in picioare , la 1 an vorbea de rupea, daca intram cu el la dr zicea ca sunt nebuna ca nu are copilul nimic ca el facea ture ture pe acolo
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Mihael@ spune:
roxygeo, carla_lia, felicitari pt. botez
carla_lia, eu ii mai dau cate o lingurita de ceai in care pun picaturile de sab simplex sau bonisan, in rest il da afara pe tot, daca nu-i niscaiva laptic nu e chip sa inghita altceva.
ioanaradu, super sezlongul, spatarul este reglabil sau are o singura pozitie la inclinare?
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
madybulancea spune:
NU MAI POOT...ma simt vinovata ca spun asta dar chiar nu mai poott...puiul meu nu doarme sau doarme cate 5 min si se trezeste si plange si cu greu il linistesc...sau mai doarme si el cate jum de ora dar asta a fost maximul azi...ieri cat a stat in casa nu a dormit deloc dar nu a plans asa mult ca azi k am ajuns sa plang si eu cu el si acum dak il vad incep sa plang chiar dak el nu plange si sta linistit pe picioare le mamaia...ma simt inutile si neputincioasa,ma doare sufletul knd il vad cat plange....bine ca dormit azi noapte dar de la ora 5 dim nimic pana la ora 7 jum knd a adormit jum de ora apoi plans ppana la 9 jum...si asa toata ziua!!!nu inteleg de ce nu doarme...in toate cartile scrie ca ar treb sa doarma cel putin 18 ore in 24 de ore dar el nu cred ca ajunge la 12...si nu are nici macar o luna (sambata facem)....il doare si burtik dar cateodata pare ca nu il doare ca nu se strange cum face el de obicei...
GATA M_AM PLANS DESTUL!!!!!
Tzuna mereu ma gandesc la tine si nu stiu cum reusesti...
ioanaradu spune:
Mihael@ spatarul nu e reglabil, dar eu am probat cu o pernuta pusa la spate pe lungime si se ridica f bine o pozitie, dar inca nu e cazul ... poate cand o sa-si tina si dumnealui caputul si o poata sta mai mult la verticala. are in schimb 2 trepte de vibratii. efectul este ca atunci cand l-ai tine in brate si l-ai legana usor.
noi am ales cea mai buna varianta in raport calitate, utilitate, pret. ![]()
ti-ai luat salteluta?
madybulancea nu dispera!

chiar daca nu se strange de burtica nu inseamna ca nu are colici. trebuie sa ai multa rabdare si nervi de otel. la noi recordul, in perioada cu colici, a fost de plans 5 ore intr-una, de am zis ca o luam cu capul si eu si sotul. dupa ce s-a linistit si a adormit, parca ne batuse cineva cap in cap. important este sa-ti pastrezi calmul (atat cat poti), ca altfel ii trasmiti si lui starea si va plange mai tare.
si ... ai mare grija!!! la mamaia pe picioare este un rasfat f periculos. daca il inveti asa, greu il mai dezveti!!
iti tinem pumnii!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
elpower spune:
...Elyanne... am inceput si eu sa o pun in patut, dar dupa ce adoarme la san sa pe zi sa se obisnuiasca si acolo. Initial mutasem patutul langa patul meu, dar se uita atat de mirata si incepea sa planga cand o puneam acolo, la cateva minute, incat m-am urcat si eu odata in patut cu ea si i-am dat sa suga si, vreau sa spun ca m-am incalzit de nu se poate. Saracuta, dupa ce ca nu mai putea vedea aproape nimic din camera din pozitia aia a patului, mai murea si de cald! Acum l-am mutat la loc si incerc sa o tin cat mai mult acolo. Chiar si azi noapte am pus-o cateva ore, dupa care am luat-o de frica sa nu faca febra si eu sa nu vad.
Multumesc si pt informatia despre termometru.
...Carla_lia... daca alaptezi se spune ca nu e nevoie sa-i dai niciun lichid suplimentar. Daca nu poti incerca sa-i dai apa incalzita putin sa sa incerci alt ceai. Daca tot le vomita, inseamna ca nu ii e sete. A mea "cere" cand ii e sete. Adica,in traducere, plange, ii dau sanul sau biberonul. Nu vrea. Ii dau ceai.
...Diana_jors... multumesc pt ca mi-ai aratat siteul. Am comandat si eu.
...IoanaRadu... si eu am auzit la fel. Bine ca mi-ai zis ca in zece zile se obisnuieste. Il pastrez si eu ca mi se pare mult mai bun decat Milumil. Problema e ca se distribuie doar in farmaciile Donna si trebuie sa ma interesez cu cateva zile inainte daca il mai au ca ultima oara am luat ultima cutie.
...Elena... cand pui o intrebare sa o scrii cu rosu. E mai usor de reperat pt cine nu are prea mult timp sa citeasca si citeste pe diagonala. Cred ca vorbesti de datele din listuta de la inceput, nu? Le spui aici pe forum si o mamica mai priceputa ti le va pune acolo. Eu nu stiu exact cum se face.
fetele!
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
elpower spune:
Am uitat, ...Mady... eu am pus-o de la vreo 6 saptamani in marsupiu, nu i-a prea placut, dar pana la urma am reusit cumva sa o pacalesc pana la iesirea din casa dupa care a sormit cel mult o ora si dupa se punea pe plans. Ea care foarte rar plange la plimbare. Dar cred ca nu prea sta comod in el. Eu am doua capatate de la o prietena, dar le folosesc doar in caz de forta majora pt ca ma doare spatele. Si multi
,
si incurajari
pt plansul bebelinei. Asta cu rasfatul pe picioare, nu stiu ce sa zic, dar cand iti plange puiul incontinuu cred ca l-ai tine si in palma nu numai pe picioare. Scuze Ioana, dar eu asa simt. Si multi zic ca nu exista rasfat pana la 3 luni. Acuma daca e satul, e schimbat nu il doare nimic, teoretic nu ar trebui sa planga. Practic... Dar temperatura i-ai luat-o? Eu am ramas cu pasarica asta de cand cu vaccinul. Cred ca i-o verificam la fiecare schimbat de scutec inainte cu o sapt de vaccin, zilnic, daca ar fi stat. Asa i-am luat-o odata pe zi, seara, la subrat.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
ioanaradu spune:
elpower intr-adevar nu se gaseste decat la donna. teoretic, in ziua in care se da ultima cutie se face comanda si in maxim 48 ore aduc din nou. eu in ziua in care desfac a 2-a punga din cutie ma si duc la farmacie dupa "provizii".
daca matei papa exclusiv formula, noua ne ajunge o cutie fix 1 saptamana ... deocamdata ...
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebei
Roxanici - La´Multi Ani si toate cele bune!
Felicitari pentru botez,acum o sa ma uit si daca ai atasat ceva poze de la botez.
Mady - cum s-a mai zis,NU DISPERA.Incearca sa-i scoti aerul,pune-l in fundulet si asteapta cat mai mult nu doar 10min si ai sa vezi diferenta.Nu apela la ceaiuri si diverse pt colici cand poti pur si simplu sa-i scoti aerul.Eu nu i-am dat nimik,incerc sa-i scot aerul si apoi se linisteste.
In privinta lui Carl deocamdata sunt fericita ca eu nu l-am auzit plangand pana acum la 2 luni si sper ca asa s-o tina ![]()
Nu stiu daca sunt in stare sa-l aud 2 ore plangand ca sa-l dezvat de tinut in brate.De fapt sunt sigura ca nu l-as lasa asa mult sa planga cu toate ca probabil aveti dreptate cand spuneti ca va fi un alintat dar eu asta sunt.La urma urmei unul am si daca va fi alintat nu e rau,mai rau e sa aiba un caracter urat.
Azi am avut intalnirea intre mamici, de data asta am fost 4 a mai venit o mamica din India si a fost super galagie acolo.Doi plangeau de mama focului,alta scancea si Carl de-acum dadea si el sa planga
Carl e cel mai mic dintre bebeii cu care ne intanim dar arata la fel,poate un bebe e un pic mai grasut dar aceeasi lungime,zici ca ne-am vorbit cu toate ca sa-i facem de 62cm.
Ieri a facut kk dupa o zi fara si s-a impins el asa mult ca i-a iesit din pampers si s-a murdarit pana la umar,a fost comic tare,imi pare rau ca nu i-am facut poze dar m-am pus repede sa-l spal si sa-l schimb.
La capitolul soacra cred ca am noroc si sper sa ramana asa.
Acum va pup si pe mai tarziu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos