Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna!
cria_bv, elena.2006, noi am facut pentaxim. Pe langa pentaxim se mai face un vaccin si pentru hepatita. Noi am facut engerix. Nu a facut deloc febra, a dormit noaptea ff bine, iar a doua zi a fost ca de obicei. Am avut in casa novocalmin, sa-i dau daca facea febra, dar n-a fost cazul.
Duminica am avut si noi botezul. A plans toata slujba; Mi se rupea sufletul. N-am lasat-o niciodata sa planga atat. Dupa ce am ieist din biserica nici nu i-am mai auzit glasciorul. Se zice ca dupa botez copilul doarme mai mult. La noi asa a fost. Bianca nu dormea niciodata ziua, iar noaptea adormea pe la 1-2. Acum e la a 2 a runda de somn.
Am si eu o intrebare. Trebuie sa le dam neaparat ceai? Ca a mea nici nu vrea sa vada biberonul, iar daca ii dau fortat vomita in jet.

Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor, io as spune sa nu mai dati medicamente copiilor asa preventiv...doar daca trebuie. Am trimis un mail pe adresa de yahoo cu efectele negative ale algocalminului.
Decat sa-ti dai seama peste ani ca un medicament a facut mai mult rau decat bine, mai bine te feresti.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sterilet mi-am pus Mirena l-am luat de la Help Net din Cora Militari si am dat pe el 460ron in loc de 515ron nu stiu ce reducere au aplicat insa a fost bine venita.Probleme nu am avut pana acum,m-a durut putin cand l-am pus insa dupa aceea nu am mai avut nici o senzatie de disconfort doar putin am sangerat in prima zi si atat.Sunt fericita pt pasul facut fiindca m-am eliberat de un stres.
Toata operatiunea a durat 15 minute cu tot cu verificarea ecografica si a costat 150 ron.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

multumesc fetelor pentru aprecieri... desi ma asteptam sa fiu si putin blamata ca am lasat copilul sa planga atata... Oricum, acuma ca am asa copil cuminte i-am mai luat azi 3 jucarele zornaitoare si cantatoare, ca vad ca tare ii plac si le rade cu toata gura mai mult decat imi rade mie

carla_lia: nu trebuie neaparat ceai, mie mi-a spus sa ii dau ceai maxim 5ml/kg de corp pe zi, ca/cu medicament. Si chiar am zile intregi in care nici nu mai fac ceai. Asta daca alaptezi.

elpower: eu am termometru digital cu varf flexibil, tocmai ca sa nu se raneasca, si indica temperatura in 10 secunde. Al meu e SC43TM, de pe www. termometre-digitale. ro

pentru raspunsurile legate de deplasarae pe burtica.

roxygeo: felicitari! Ce tort rooooz

Si sa-l dau de gol pe Alex: a reusit sa ajunga la a treia zgarietura... are niste unghiute tare imposibile si ii cresc incredibil de repede... abia ii trecuse a doua, acuma iar are una pe nasuc. La asta nici n-a mai plans

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

elpower eu ii dau lui matei topfer si sunt f multumita. topferul cica ar fi cel mai apropiat ca si compozitie si dozaj de vitamine, de laptele de mama, si contine bifidus, deci le regleaza tranzitul intestinal. bifidus mai are si nan. oricum, la noi efectele benefice s-au vazut dupa 1 saptamana - 10 zile. matei a avut pb mari cu constipatia. acum are cam 1-2 scaune pe zi, rar la 2 zile si e de culoare galben cu verzui-kaki.

elyanne exact!!! cand il vad ca rade cu biberonul in gura, si n-a mancat decat 40-50 ml, ma iau toti nervii, dar cand vad cum zambeste cu gura aia stirba imi vine sa-l pup si ma gandesc ca daca rade nu-i e foame.
sezlong: www.bubulici.ro/produs.php?produs=668" target="_blank">aici. ti-l aduce acasa chiar si in aceeasi zi. eu am facut comanda ieri dimineata pe internet de acasa si imediat dupa m-a sunat sotul sa-mi spuna ca el i-a sunat si ca urmeaza sa vina sa-l aduca. i-a mai sunat el o data sa se asigure ca nu primim 2 ... si in 2 ore aveam deja sezlongul.
eu sunt multumita de el pana acum. matei nu mai avea rabdare sa stea doar culcat si parca nici mie nu-mi vine sa stau toata ziua cu el in brate si s-o fac pe sezlongul.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

elyanne tu ai mai pus poze de la intalnire pe undeva? daca da ... unde??

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

va multumesc mult pentru sfaturile lrgate de caderea parului. dintre toate voi alege vitaminele si calciu si ramn la tuns daca am curaj. de restul cu ulei de ricin etc stiam si eu dar cu Mariuca mea abia am timp sa fac dus si sa ma spal pe cap cu sampon si eventual balsam. Cu balsamul mi s-a mai intamplat sa raman cu el pe par si sa ma clatesc ulterior ca tipa Maria de o stia tot blocul. Azi nu stiu ce a avut, si-o fi amintit de primele saptamani ca a plans de m-a innebunit si a mancat haotic.... Sunt f obosita. Productia mea de lapte a scazut de la 230 ml la 4 ore la 160 ml la 4 ore in ultimele 2 zile. Mi-e frica sa nu raman fara laptic. Oricum am lapte praf in casa in caz de ceva dar maria nu prea vrea. De crescut in greutate nimic. Tot 5.290 kg are.Asta este. Mai asteptam o saptamana.

RALUALEXANDREI- m-am gandit eu ca nu mai ai timp de nimic . Cu trei copii si toate treburile casei.... Te felicit ca mai esti in stare sa apari pe aici. Iar despre intalnire: promitem sa mai facem si speram sa vii si tu.

KMI78 si maria a mancat mai bine cateva zile, aproape o saptamana si nu a luat in greutate asa cum scriam. Acum mananca la fel de pros ca inainte si cine stie.. Poate asa ia in greutate.

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele voi la ce varsta v-ati pus puiutii in marsupiu???si de care aveti si cat ati dat pe el???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

l-am pus pe Tudor in marsupiu dupa ce implinise 2 luni. in pozitie culacat. am luat modelul de la chicco. l-am cumparat din carefour si a fost cu vreo 50 de lei mai ieftin de cit in sensiblu. am dat parca 175 de lei, dar spunea cineva ca in metro e chiar ma ieftin

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Elpowermultumesc de raspuns.
Carla Lia baietelul meu nu vrea deloc ceai si nici nu il fortez, nu este obligatoriu sa bea ceai.
Cria BV, desi nu au trecut decat cateva ore de la vaccin nu este nici o problema, sper ca nici nu va fi.I-am pus preventiv supozitor cu pacetamol si o sa-i mai pun deseara la culcare. O sa mai revin cu detalii.
Cum pot sa-mi actualizez si eu lista?????

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput