Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
mada_rozz spune:

LA MULTI ANI,ROXANICI!!

Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate tie si familiei tale.Multi pupici 

.
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
Yana25 spune:

LA MULTI ANI,ROXANICI!!

Multa sanatate tie si familiei tale!
Pt par folosesc
exterior:masca facuta din :complex de vit b+ulei de masline si un galbenus de ou 30 min/degresez parul cu zeama de lamaie amestecata cu apa apoi shamponez normal
interior:iau cate o jum de elevit zilnic + calCvita comprimate efervescente odata pe luna.
gabdyd: Multzumim...am vazuit poze cu bebelina ta,e superba sa iti traiasca!
Pupici de la licurici
Doina
de Cosminel 15.03.2007
http://good-times.webshots.com/album/559198890OmoAHN
anamana123 spune:
mariuci a avut 3200 la nastere, mai mare ca timeea din ce-mi amintesc. va spun maine cat are, ca mergem la cantarit; dar nu cred c-are mai mult de 4600. in schimb, a luat deja 10 cm si ea. de la 48 cred c-a ajuns la 58. vedem maine
sa ne tineti pumnii.
azi a mancat si ea 595 ml.
pupam si somn usor
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
cria_bv spune:
Roxii te-am sunat ieri si am uitat sa-ti spun La multi ani

Sanatate, multe bucurii si sa fii iubita.
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
cria_bv spune:
Elena sa fi fericita ca doarme atat noaptea eu dupa cum vezi bantui ca nu doarme al meu. Sa ne spui si noua te rog cu a fost vaccinul ca si mie mi-a recomandat dr tot pentaxim.
Fetelor 37.4 sau 37.5 nu e febra nu ?
Faina intalnirea fetelor as fi vrut sa fiu si eu acolo.
Mady si noi mai patim asa sa nu doarma cateva ore bune si e destul de obositor.
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
elyanne spune:
Roxana, la multi ani!
cu intarzierei...
N-am avut net deloc ieri
... trebe sa citesc di nurma, dar dupa ce venim de la plimbare 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ioanaradu spune:
buna dimineata
facand bilantul zilei de ieri, sa zicem ca matei a mancat mai bine ... eu renuntasem la un moment dat sa-mi notez cat a mancat si sa adun la sf zilei, ca mai mult ma stresam, dar cred ca zilele astea o sa reincep, asa de curiozitate.
elyanna cum reusesti sa pleci asa devreme la plimbare??? ii iei pe gemeni adormiti sau se trezesc ei asa devreme?? ca matei se trezeste pe la 4-5 sa pape si apoi doarme pana la 9.30-10.30 chiar si 11 uneori, si parca nu-mi vine sa-l scot dormind.
ma duc si eu sa beau o cafeluta si revin
.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
loradin spune:
Buna dimineata,
astazi am intrat sa ma "spovedesc" si eu un pic la voi.Sunt tare necajita.De vre-o doua saptamani Ana nu prea mai vrea sa doarma.Ii dau ultima masa la 22 si pana la ora 23-24.30 se frichine pana da in plans.Nu o doare nimic dar nu vrea sa adoarma.Marea mea problema este laptele.Sa nu mai am oare suficient lapte? Daca inainte ma trezeam cu tampoanele pline de lapte de ceva vreme nu se mai intampla asta.Noaptea se trezeste la ora 1-2 apoi la 3-4 dupa care se mai trezeste la 7.Niciodata nu mi se trezea noaptea sa manance.Pe cantar nu mai prea pot sa o pun caci nu sta locului (am cantar electronic)Acum inca se frichine in patut desi abia a mancat.Pe timpul zilei daca mai apuca sa atipeasca vre-o doua ore.Voi cum v-ati dat seama ca are nevoie de completare?In greutate imi ia insa destul de bine.Are acum la 3 luni si 11 zile 5400g.(s-a nascut cu 2950,iar la iesire din spital avea 2800)
Despre soacra-ma suna zi de zi sa ma intrebe de fata iar cand vine week nu stie cum sa plece mai repede.Nici nu vreau sa dezvolt subiectul pentru ca este unul dureros.Eu nu am avut bunici si am sperat ca macar Ana sa se bucure de ei.Din pacate parintii mei au murit ...deci...o avea doar pe ea ca bunica.Lucrurile insa nu au stat asa.Nu are rabdare cu ea.Desi Ana nu supara pe nimeni cu nimic o aud in interfon cum incearca sa o adoarma in loc sa-i vorbeasca si sa se joace cu ea.Nu stie cum sa iasa mai repede din camera.I-am spus toate lucrurile astea si desi au deranjat-o singura masura care a luat-o a fost ca urmatorul week-end sa plece si mai devreme.Deci...asta e!
Ela-eu i-am pus Anei la vaccinul de 2 luni o felie de lamaie prinsa cu o bucata de tifon.Nu a avut nici o problema(la indicatia pediatrei)
despre vopsit-m-am vopsit si nu a avut nici un efect negativ.
despre plansul copilului-cel mai mult am rezistat sa o las sa planga 9 minute.Stiu ca e putin insa exact cum spunea si Roxanici, o gasesc cu ochii plini de lacrimi de mi se rupe sufletul.Si a mea isi plescaie limbuta.Se aude ,fara aparat si in camera noastra.Cel mai tare ma supara suptul degetelor.Baga cate 4 degete o data in gura si le suge pana se invinetesc.
A inceput si Ana sa cheleasca! Asa rau imi pare! Daca va uitati la poze sa vedeti ce carlionti avea ...si acum....In cat timp o creste iar?
Cred ca ma duc la doctor sa vad ce zice de greutate si sa ma sfatuiesc cu el daca este cazul sa-i dau completare.Daca va fi cum banuiesc eu mi-ar pare nespus de rau insa asta e....doar nu o sa o las acum sa se infometeze ca am eu regrete.
Cred ca a adormit.Oare cat o s-o tina?
Va las acum caci m-am cam intins!
loradin
poze cu albinuta mea
doina.todor spune:
quote:
Originally posted by Elena.2006
Buna Fetelor!
Am revenit si eu cu greu , mai ales ca tot incerc sa postez si mi se sterge mesajul.De citit reusesc sa va citesc cu interes.
Maine facem vaccinul de 2 luni, Pentaxim, a mai facut cineva? Ce puteti sa-mi spuneti despre el?
Mama lui Adrian(10.03.2007)
ELENA.2006 Noi am facut acest vaccin si a fost OK nu am facut febra si nici nu l-a durut locul aproape de loc, dupa vaccin am pus preventiv un supozitor cu paracetamol Eferalgan si nu am avut nici o problema.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png
ioanaradu spune:
loradin incearca sa-i dai la masa de seara completare si vezi daca tot asa se foieste si tot nu doarme. cel mai bine este sa te consulti cu pediatra si din ce-ti spune ea si ce simti tu, faci ce e mai bine pt bebe.
despre soacra ... mai spunea cineva pe aici (scuze ... n-am retinut) ca cel mai bine e sa consideri ca familia ta e formata doar din 3 membrii: tu, bebe si tati. asta daca ceilalti se exclud singuri, intentionat.
eu m-am amarat si ma amarasc in continuare, dar am hotarat sa nu-i mai bag in seama!!! indiferenta doare cel mai tare!!!!!
sa auzim de bine!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai