Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
anamana123 spune:
elpower, pe mine m-a invatat dr sā spal un cartof,sa-l tai rondele de juma de cm grosime ( cu coaja cu tot), sa-l bag la frigi si sa i-l pun pe piciorus. cat de mult pot, chiar si o noapte.
probl la noi a fost ca pe maria adurut-o tare piciorul si n-o puteam atinge cu nimic. invelesti felia de cartof intr-un pansament, nu i-l pui direct pe picior!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
Elena.2006 spune:
Buna Fetelor!
Am revenit si eu cu greu , mai ales ca tot incerc sa postez si mi se sterge mesajul.De citit reusesc sa va citesc cu interes.
Maine facem vaccinul de 2 luni, Pentaxim, a mai facut cineva? Ce puteti sa-mi spuneti despre el?
Mama lui Adrian(10.03.2007)
Elena.2006 spune:
Vreau sa va mai intreb ceva legat de kk la bb.Eu il alaptez pe Adi si pana acum nu au fost probleme.De cateva zile el nu se mai trezeste noaptea sa pape.Adoarme pe la 22-23 si se trezeste dim. pe la 7-8.De regula face cam 3-4 scaune pe zi.Dar acum nu mai face noaptea deloc, si nici in urmatoarele ore, decat pana dupa-amiaza, cam pe la 16, cantitate ffff mare si destul de exploviza! Apoi mai facem cam o singura data.E normal?????????
Mama lui Adrian(10.03.2007)
kmi78 spune:
LA MULTI ANI DRAGA ROXANA!!!!! SANATATE MAXIMA, MULTA FERICIRE SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ALATURI DE CEI DRAGI TIE!!!
am intrat si eu rapid cat mai am timp, pana vine Timeea de la plimbare, azi implineste si ea 3 luni, sunt curioasa deseara la baie sa tragem linie la inca o luna, sa vedem cum stam, dar stiu de pe acum ca slab; ieri a avut un puseu de crestere ca niciodata a reusit performanta de a manca 720ml de lapte, asa ceva nu s-a intamplat , ne minunam amandoi, dar azi a reintrat la programul ei normal
sunt in urma cu cititul si sa vad ce poze ati mai pus,
poate mai revin...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA
kmi78 spune:
Ana, nici Timeea la trei luni nu a ajuns la cinci kg are in jur de 4850 , deseara stiu sigur, iar de mancat foarte slab cu exceptia zilei de ieri, pe care nu o pun la socoteala, in jur de 450 ml pe zi, cele mai multe mese sunt de 60 si ala in trei reprize iar seara 120 ml ceea ce e si cel mai mult, la noi toate astea au inceput dupa vaccin; Mariuca cu cate kg s-a nascut?
Dallina, sanatate multa printesei tale, si eu zic ca mananca bine!
PAPUSICA NOASTRA
kmi78 spune:
Selene, sa isi suga limbuta , oare cum vine asta , la noi nu s-a intamplat doar degetele, pumnul; cum mai sta cu greutatea , stiu ca si tu aveai probleme;
Elamiss, eu m-am vopsit;
Felicitari Diana_jors, pt ca ai reusit sa-l dezveti pe Alex de brate, mi se pare mult doua ore de plans dar asta este , bine ca ai putut; eu nu am reusit s-o las sa planga decat 10 min cred , dupa care binenteles ca am luat-o, dar ea nu prea s-a invatat in brate, vrea si ea ii place la nebunie, dar nu chiar sa ma terorizeze cu bratele, mai un leagan o jucarie ;
Roxi, chiar vroiam sa -ti urez nervi de otel, acum dupa ce am citit de Raresu tau cum plange cate juma de ora, imi dau seama ca ai nevoie !!!
PAPUSICA NOASTRA
roxanici spune:
Elpower, io i-am pus comprese numai cand am simtit ca e fierbinte piciorutul si o tineam eu cu mana pana se incalzea de tot.Am facut asa de 3-4 ori s-apoi gata. Tu ai facut infanrixul si pe aici toti bebeii au fost ok dupa el. Nu mai sta stresata ca reactiile nu sunt asA violente nici la cel de la stat. Maxim o repriza de plans s-apoi se linistesc apele
si seara calma
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
Multumesc inca odata de urari tuturor, sunteti niste dragute, mi-am serbat ziua cu voi![]()
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
Scrisesem ditamai mesajul si mi s-a sters
.
Dar, inainte de toate:
ElenaGiulia, noi stam in Onesti, va asteptam in petit
;
Tzuna, in timpul alaptarii organismul are nevoie de niste suplimente de vitamine, minerale, dupa cum bine spunea diana_jors, cred ca trebuie inceput din interior.
Ce masca foloseam eu cu efect pe vremea cand aveam timp de asa ceva
:
ulei de masline + galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie + miere (aplicata cu 1 ora inainte de baie)
Ela, sa aveti o noapte linistita dupa vaccin. Nu fi speriata ca n-o sa se intample nimic.
Elena.2006, este normal sa faca kk mai rar daca este alaptat, nu-ti face probleme. A mea face la 4 zile si cand face, pai face, nu gluma.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
Andreea20 spune:
buna seara...
ROXANA LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA
Selene, si pitica mea-si suge limbuta si buza de sus....e asa haioasa
Tzuna, si mie-mi cade parul in prostie....dar as gasi o explicatie in faptul ca eu ma vopsesc![]()
....parca Ioana zicea de masca de par de la kallos cu placenta, este foarte buna eu o folosesc de aproape un an si sunt foarte multumita.
Eliana, sanatate multa la pitici
pitica mea a fost cam agitata tota ziua....nu stiu de ce ca burtica nu o durea....eu banuiesc ca din cauza caldurii. Ma intoarce pe dos cand are cate o zi ca asta....ma demoralizeaza si-mi vine sa plang din orice....parca sunt nebuna