Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

LA MULTI ANI FERICITI,IULIA!

Zile senine si multa,multa caldura din partea tuturor celor dragi!

Sa fii lumina parintilor si alinarea bunicilor!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani copilasilor frumosi si nazdravani care se sarbatoresc azi: Iulia, Alexa, Rares si Razvan! Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti mult, mult noroc si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri dragi

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hristina

LA MULTI ANI FERICITI,IULIA!

Zile senine si multa,multa caldura din partea tuturor celor dragi!

Sa fii lumina parintilor si alinarea bunicilor!

Kasi si Victoria

Cuscraaaaa!!! Mai existi? Credeam ca ti-ai sters contul de pe DC! Ce face Victoritza cretzulina?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani! copilasilor care au implinit deja 2 anisori de cand nu am mai intrat noi pe forum

**ALEXANDRU ** 12.07 - laura_barb - Bucuresti
**DARIA MARIA ** 13.07 - Irda - Bucuresti
**DINU ** 13.07 - gyly
**ALEXANDRU ** 14.07, - Tia - Bucuresti
**ANDREI ** 14.07 - laura-s - Cluj Napoca
**MIHAI ** 14.07- geaninaelena - Bucuresti

La multi ani! copilasilor care au implinit 2 anisori astazi

**RARES ANDREI ** - Lory2004 - Bucuresti
**RAZVAN MIHAIL ** - mika1 - Bucuresti
**IULIA ANASTASIA ** - Diana Mirela - Bucuresti
**ALEXIA MARIA ** - rosi

sa fiti sanatosi, norocosi sa cresteti mari si sa fiti cuminti

Noi avem emotii. Maine mergem la cresa

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai fetelor am si eu o intrebare la cat iasa ultimele maselute?????

Mergi la inceput

Monica nu stiu! Dar daca te ingrijoreaza ca Mihnea nu are toata dantura iesita, incerc sa te linistesc spunandu-ti ca Rares are 8 dinti, 4 canini si 4 masele. Si pauza ... de cateva luni nimic, nimic. Iar Bianca are 8 dinti, 2 canini abia mijiti si 4 maselutze.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

dania bafta multa! Sper sa ii placa lui Sebi la cresa, sa ii placa de copii si de domanele de acolo, sa fie sanatos tun si tu sa stai linitita acasa (sau la servici, daca te intorci la munca).

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura, Mihnea ii are pe toti mai putini acesti ultimi 4 molari. Eu stiu ca ar trebui sa dea dupa 2 ani jumate si ma intrebam daca ar putea iesi mai devreme. Mi-a facut sambata putina temp pana in 38 fara rosu in gat, fara musicori sau nas infundat, fara tuse, fara diareee si ma gandeam ca singurul motiv ar fi acesti ultimi molari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa ii felicit de cand nu am mai intrat. Sa creasca mari si cumintei, sa aiba parte tot ce e mai bun si frumos pe lume.
Monica in cartile de specialitate se spune in jurul varstei de 2 ani /2 ani jum dentitia copilului ar trebui sa fie completa. Amy a mea, la 1 an si 9 luni avea dentitia completa. Dar am vazut multi copilasi care au cativa dintisori...difera de la copil la copil. Intarzierea aparitiei dentitiei poate avea mai multe cauze ( calcemie prea mare/prea mica, ereditate etc.)
Giana felicitari pentru bebe! Sa creasca mare si sa fie sanatos! Idem pentru Nicol.
Eu sunt trista pentru ca aniversarea celor 2 anisori a lui Amy o vom petrece fara taty,pentru ca de maine pleaca pentru 2 luni jumatate la un curs de specializare in Italia. Iar noi vom ramane singure toata aceasta perioada. S-a dus si concediul nostru...si imi doream atat de mult sa ajungem la mare... O sa va tin la curent ..sper sa ne descurcam. Cel mai greu va fi cu platitul facturilor si cumparaturile...asta pentru ca trebuie sa ma duc cu ea...nu sta cu nimeni nici macar pentru 5 minute. Am nevoie de incurajari ;).

Mergi la inceput

La multi ani Sara! Sa cresti mare, sanatoasa, desteapta, frumoasa, iubita si cu mult noroc! Te-am admirat in poze si esti o domnisoara frumoasa foc, cu ochi superbi
Mona sa va traiasca mandretea de fata! Sa va aduca multe bucurii si sa fiti mereu mandri de ea si de voi, ca ati facut si crescut asa un copil .

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput