Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 30
hristina spune:

La multi ani Sara! Sa cresti mare, sanatoasa, desteapta si sa ai mult noroc intr-o viata plina de fericire si impliniri! 
Kasi si Victoria
hristina spune:
quote:
Originally posted by Laura25quote:
Originally posted by hristinaLA MULTI ANI FERICITI,IULIA!
Zile senine si multa,multa caldura din partea tuturor celor dragi!
Sa fii lumina parintilor si alinarea bunicilor!
Kasi si Victoria
Cuscraaaaa!!! Mai existi? Credeam ca ti-ai sters contul de pe DC! Ce face Victoritza cretzulina?
Laurade shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Cuscraaaa, lasa gluma ca doar stii ca sunt prin zona!

Kasi si Victoria
dania.nicol spune:
La Multi Ani !
pentru cei 2 anisori impliniti
**SARA ** - MONAI 
sa fii sanatoasa,norocoasa sa cresti mare si frumoasa 

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele
PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare
dania.nicol spune:
Laura -
multumim de incurajari. Da voi merge la servici de joi ![]()
Am fost la cresa
astazi. A stat Sebi pana la ora 13
, a fost , si inca nu s-a terminat, o zi groaznica astazi pentru noi. La inceput a fost incantat de jucarii si de copii dar cand s-a trezit singur a plans si a plans si iar a plans
,nu stiu ce o sa ne facem. Cand l-am luat m-a luat de gat si nu a mai vrut sa imi dea drumul. Acasa nu a putut sa doarma. Atipea si se trezea plangand si strigandu-ma.
Hai ca va las ca adormise si acum iar plange...
Stelutele mele
ursuletulpanda2005 spune:
LA MULTI ANI, FERICITI!
**MARC DAVID **
**MIHNEA GABRIEL **
**MIHAI **
**ANDREI **
**AIDAN ALEXANDER **
**DARIANNA**
**DANIEL **
**ANDREI PAVEL **
**DARIA IOANA **
**OANA **
**MATEI**
**RADU **
**MATEI **
**BIANCA IOANA **
** VICTOR**
**ALEXIA **
**GIA **
**MATEI **
**LUCA IOAN **
**REMUS **
**ADRIAN **
**CLARA **
**IULIA SIMONA **
**GLAD HELMUT IOAN DUCKADAM **
**ALEXANDRU **
**DARIA MARIA **
**DINU **
**ALEXANDRU **
**ANDREI **
**MIHAI **
**RARES ANDREI **
**RAZVAN MIHAIL **
**IULIA ANASTASIA **
**ALEXIA MARIA ** [/blue]
Sa cresteti mari si norocosi si sa va bucurati parintii! Si fie ca viata sa va ofere numai bucurii.
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
Laura25 spune:
Kasi
speram sa te provoc, sa scrii si tu mai mult de 2-3 propozitii, dar vad ca nu am sanse
.
dania si eu i-am inscris pe shtrumphi la cresa din septembrie. Eu nu vreau sa-i las din prima zi pana la 13. Asa mi-a spus si mie directoarea cresei, ca la inceputul lui septembrie o sa vina multi copii noi, multi parinti si nu e loc sa stai acolo pana se acomodeaza copilul. Asa ca trebuie sa-i las si vin la 13 dupa ei. Dar eu sunt hotarata sa stau cu ei macar 15 minute, pana ii vad ca se joaca si sa ma intorc dupa ei dupa maxim 2 ore. Nu mai mult. Imi inchipui ca se sperie tare sa se trezeasca brusc fara nici o fata cunoscuta in jur. Ai mei o sa fie impreuna, dar nu cred ca o sa-i consoleze f. tare la incaput. Asa ca vreau sa le fac integrarea trepat. Ii las cate 1-2 ore in primele zile, apoi dupa ce se obisnuiesc si recunosc fetzele asistentelor de pe acolo, incerc sa-i las mai mult. Dar in nici un caz 4-5 ore din prima zi. Eu o sa am o saptamna de concediu cand incep ei cresa, asa ca o sa fie o saptamana in care o sa-i pot lua eu cand vreau de la cresa. Apoi o sa o rog pe soacra mea sa ii ia la pranz si sa stea cu ei pana termin serviciul. Si daca vad ca s-au acomodat, dupa 2-3 saptamani o sa incerc sa-i las sa si doarma acolo si sa-i iau la 17. Asta e planul
. Ramane de vazut ce iese ...
Emma eu zic ca o sa va descurcati excelent. Amy e fata mare de acum, nu o sa aveti probleme. Daca nu poti plati facturi pt ca ai de stat la cozi (si cu fata e mai greu), roaga o ruda, o prietenea, o vecina, cand se duce sa plateasca pt ea, sa iti plateasca si tie. Cu siguranta o sa gasesti pe cineva amabil. Mult curaj si bafta! Imi inchipui ca o sa va fie tare dor de tati la amandoua, dar 2 luni jumate nu e asa mult ...
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ursuletulpanda2005 spune:
Buna, fetele!
Noi abia ne-am intors din vacanta. Am fost in Ro sa ne intalnim cui bunicii. A fost extraordinar de frumos si emotionant.
Am petrecut si 8 zile la mare iar de restul vizite! Pitukul a fost extraordinar. Nici macar schimbarea orei nu l-a bulversat prea tare.
Nu mai spun ca a fost dragoste la prima vedere cu bunicii. A mers la maica-mea in bratte fara probleme de cum ne-am vazut la aeroport. Ii stia numai vocea de la telefon :-).
A papat de-a rupt si s-a facut pietricica. Cred ca a luat aproape un kg. in greutatea in 3 saptamani. Nu mai zic ce si-a dat drumul la vorbit. Repeta tot ca un papagal mic ce este. Ii stie pe toti pe nume si, acum , dupa ce ne-am intors ma intreaba de ei.
La mare a fost bine cu exceptia intratului in mare. Piscinuta era ok, dar marea ... Si asta pana in ultima zi de plaja cand a prins brusc gustul si nu voia DECAT in "apica" cu coloacul.
Una peste alta a fost bine dar PREA scurt. Deja suntem inapoi la gradi si la serviciu si ne e dor de vacanta.
Mi s-a parut totul mult mai schimbat in Ro fata de acum 3 ani cand am fost. Unele s-au schimbat in bine, altele in rau si destule au ramas neschimbate.
Oricum, economic vorbind, nu prea inteleg cum se descurca majoritatea romanilor in viata de zi cu zi. Dar cred ca imi lipsesc mie din datele problemei.
Bucurestiul mi s-a parut infernal. Multe masini(care mai de care mai scumpe) si circulatie aproape fara reguli.
Dar sa lasam detaliile astea ca nu sunt la subiect.
Una peste alta, vazandu-i pe cei dragi si bucurandu-ne alaturi de Al a fost frumos. Am mai fi vrut vreo 3-4 zile macar :-(.
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
Laura25 spune:

La multi ani, Marius si Delia! 
Am editat mesajul, ca am incurcat putin zilele
Aveam impresia ca azi e 18.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
dania.nicol spune:
La multi ani! pentru cei 2 anisori impliniti :
**MARIUS ALEXANDRU ** - ancutzathree 
**DELIA ** - adana.9 
sa fiti sanatosi,norocosi sa cresteti mari si frumosi 

La noi e a doua zi de cresa. Dimineata iar cu
dar sper sa se obisnuiasca.
Laura - asa intentionam si eu sa fac sa il las mai putin dar mi s-a spus sa nu il iau mai devreme de 12,30 ca ii deranjez pe ceilalti copii. Ieri mi s-a spus ca a plans mai toata ziua. De dimineata s-a trezit a fost incantat ca ne imbracam sa mergem "afa"(afara), a pus mana pe toate masinile pana la cresa dar cand am intrat in curte a inceput "nu-nu, nu-nu" , n-a mai zis nimic pana la grupa s-a uitat la copii dar cand a vazut-o pe doamna
. Cu greu i l-am lasat in brate am lasat saculetul si am iesit. Am stat ascunsa dupa usa auzindu-l cum plange si pe doamna incercand sa il impace. Am venit si eu acasa mai mult plangand, nici eu nu pot sa fac mai nimic acasa deabia astept sa se faca 12 sa plec sa il iau, dar cand ma voi duce la serviciu
.
Va pup.
Stelutele mele
Laura25 spune:
Off, dania
imi inchipui ce e in sufletul tau
. Sper sa se acomodeze cat mai repede, sa isi faca prieteni acolo si sa nu mai planga mititelul. Eu nu cred ca am sa-i pot lasa asa, chiar daca o sa ma cert cu asistenele. Daca plang 4 ore nu ii deranjeaza pe ceilalti copii? Cu ce e mai bine daca e speriat si lasat sa planga fata de o adaptare treptata? La cresa unde o sa-i duc pe ai mei mi s-a spus ca o sa se fac un modul "step-by-step" unde copilul o sa poata sta cu un parinte la inceput, o sa i se permita o adaptare treptata. Aar asta o sa fie mai incolo, nu se poate din septembrie ca vin prea multi copii noi deodata.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi