Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 28
andre_ea spune:
Lory, eu am descoperit sectiunea cand abia nascusem, si abia asteptam sa pot scrie si eu acolo. Nu prea poti filma perlele astea ca-s spuse spontan. Noteaza-le ca-s un deliciu.
Magda, ziceam ca nu prea vorbeste pe la 1an si 7 luni, cand am deschis subiectul. Nu vorbeste el nici acum asa cum inteleg ca vorbeste Veve, Sara Monei, Maria Emanuelei sau Oani a Ancai, dar eu sunt mandra ca vorbeste f. bine pentru varsta lui. Acum e haios ca atunci cand mai vrea ceva zice "ma vei" si cand il doare cate ceva zice "te doaie".
Si zici ca de ziua ei Sofia calatoreste?![]()
Albinuzza, am vazut pozele de la ziua lui Luca. Tare dulce asa bolnavior cum era. Si Maria o scumpica. Am remarcat ca jucariile lui Luca era toate intregi. Cum reusiti? Ca Tudor distruge tot in calea lui.
Monica, cum e la serviciu?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Monica-Elena spune:
pai e foarte bine Andreea, dupa 2 ani si 9 luni
.Mai ales ca Mihnea e pe maini super bune(sta cu parintii mei la Sinaia) deci eu sunt linistita din punctul asta de vedere. Mergem la 2 zile la el si e totul ok.
Giana spune:
Fetele,am intrat s-o felicit si eu pe Nicol! Sa-tzi traiasca fetitza nou-nascuta si sa va bucuratzi de amandoua!
La multzi ani si copiilor care au mai implinit intre timp 2 anisori!
noi suntem bine cu totzii. Bb Luca papa si doarme si e un baietzel dulce si cumintzel. Lapticul a venit din plin si sunt tare fericita ca deja a luat 400 g de cand am venit din spital.
Dani e super entuziasmat de fratziorul lui si la pranz dormim totzi 3. Nu-l da la oparte de la tzatzica si cum il aude ca plange ma trimite la el. Mai are el niste iesiri si mai da sa-l apuce de cap sau de piciorus dar suntem cu ochii pe el.Nu e constient ca-i poate face rau. In rest il iubeste mult de tot!
Azi a venit la noi si pediatrul care a zis ca bb e ok si Dani la fel.
Sunt in al 9-lea cer si am scapat fara depresie. Cel putzin pana acum!
Am bagat si poze cu minunea mica si cea mare in 2 din ele.
Le putetzi vedea aici: http://s201.photobucket.com/albums/aa31/gianadedu/
GeorGiana
39s
Luca Serban si
Stefan Daniel (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Laura25 spune:

La multi ani, Daria!!!!
Sa iti de Domnul tot binele din lume, pui mic si frumos! 

Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Lory, am reusit sa vad pozele
, Rares are o mutrita de mare smecheras, arata excelent
.
, vazut si pozele voastre, pacat ca Luca n-a fost in apele lui, insa tot e tare dragur, iar Maria a crescut mult, eu am uitat cum se schimba copii asa mici intr-un timp scurt
.
Am pus cateva poze din concediu aici, sa va mai amintiti de noi
:
http://new.photos.yahoo.com/popescu_monai/album/576460762404920973
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
anis spune:
Giana...felicitari pt bebelus si ma bucur sa aud ca se inteleg bine si la noi e la fel.
M-am apucat sa ma uit la voi...asa ..und evedem poze..filme..ma credeti ca m-a luat o nostalgie...parca ieri erau bebelusi.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Buna dimineata, mamici si pitici!
A Multi Ani, sarbatoritilor zilei!
ALEXANDRU - Tia
ANDREI - laura-s
MIHAI - geaninaelena
LA Multi Ani, tuturor copilasilor care au implinit intre timp 2 ani!!!
Sa fiti sanatosi, norocosi, puternici si isteti si sa-si iubeasca parintii si fratii cel putin la fel pe cat sunt ei iubiti de catre acestia!
La Multi Ani si iubitei mele Daria!!!(pentru ieri)
Sa fii sanatoasa draga mea!!!
Norocul sa-ti fie alaturi, oriunde te vor purta pasii vietii si viitorul sa-ti fie asa cum ti-l doresti, inconjurata de dragostea noastra si bucuria de a avea o minune ca tine!!!
Te iubim!!!
Felicitari, Giana si Nicol pentru Luca si Alexandra!!!

Sa va fie sanatosi, norocosi, cumintei si mancaciosi!...Si fara colici, Iar voi mamici fericite sa va refaceti repede ca sa va puteti bucura de viata cu 2 copilasi alaturi!!!
Multumim fetelor pentru urarile de "La multi ani", adresate Dariei!!!
Pupicei
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
delia grozav spune:
Am vazut pozele cu stupul fericit, si mi-au placut tare mult.
Am vazut-o si pe Sara care seamana tot mai mult cu mamica ei
Giana am incercat sa vad si pozele voastre dar din pacate nu am reusit. felicitari pentru cei doi copilasi reusiti si cuminti si iti doresc sa ai multa putere si rabdare, sa te poti bucura de ei.
Va multumesc ca ati citit lamentarile mele si ca de obicei primesc sfaturi foarte bune de la voi, si ma simt mai bine.
Truli-Luli intr-adevar cred ca ar trebui sa ii judec mai putin aspru pe ai mei, sunt convinsa ca au cele mai bune intentii.
Gata s-a trezit Medeluta, asa ca poate revin mai tarziu daca mai apuc.
Maine sunt de garda
, ultima inainte de concediu. Abia astept sa plecam.
Am fost cu Medeea la derma si tot nu m-am lamurit ce sunt, mi-a dat ceva tratament insa deocamdata nu vad nici o ameliorare. sper din tot sufletul sa ii treaca pana mergem la mare.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
mamini spune:

copilasilor care s-au serbat sau se serbeaza zilele-astea!
pupici speciali pt Daria, sanatate si sa ramii mereu bucuria parintilor tai, copil vesel si scump!
o imbratisare de veverita pt Rares cel frumos, multi ani si viata buna pt tine si ai tai!
Iuliei pupici si urari de bine, sper ca familia voastra frumoasa sa ramina mereu fericita!
si spun de azi si pt Sara multi ani fericiti! v-am admirat in poze, Mona, sunteti frumoase si senine, as vrea sa va spun ce dragi imi sunteti si parca nici nu gasesc cuvinte...vad ca tot cu colectii de palarii ati ramas, cochete si dragalase.
M