Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 27
andre_ea spune:
Giana, felicitari pentru o nastere asa usoara! Sa va traiasca Luca, sa fie sanatos si fericit!
Albinuzza, imi pare rau ca Luca a fost bolnavior de ziua lui, dar ma bucur ca se simte mai bine. Distractie placuta la munte!
Cami, am ramas impresionata de felul in care arati. Ce inseamna mamica tanara, altfel se reface dupa o nastere. Ana e o papusa cu ochi superbi
, cocheta din cate vad, avea costume de baie de schimb
.
Delia, noi de asta suntem aici, ca sa te "ascultam" cand ai nevoie. Ma bucur ca iti merge bine la serviciu.
Va multumesc tuturor pentru felicitarile pentru nepotel. Mititelul face 3 zile gentamicina si ampicilina. Se pare ca are o infectie. Speram ca maine sa le dea drumul din spital.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
Si inca o veste buna:
De astazi (nu stiu exact ora) Codruta are o surioara. Nicoll_Mada a nascut o fetita de 3600g si 48 cm, Alexandra Stefania.
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
Am uitat: tocmai am adaugat 2 noi perle ale lui Tudor. Le gasiti la semnatura.
Delu Prichindelu'
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Andre_ea, felicitari, matusico!!!!!!!Si nu-mi vine sa cred unde a zburat timpul de Nicoll-Mada a nascut deja, sa fie sanatoase, sa treaca repede peste perioada de acumulare, poate ne mai da cate un semn de viata.
, mini-concediu placut, da de te mai odihnesti si tu, pupici dragului de Luca si surioarei lui si tie
.
Truli-luli, arati beton, iar Ana-ti seamana foarte bine, e mortala, imi vine s-o mushc de copanelele grasute
.
Lory, nici eu nu ma pot delecta cu pozele voastre
.
Dede, te-nteleg, greu cu toate pe cap
. Mai pune biciul si pe sot, chiar daca o faci imbracata intr-un deux-piece de piele cu tinte
. Nashpa treaba cu mersul cu masina fara centura, Adi imi pare un baiat tare istet, nu-l poti invata sa ceara el centura cand se urca intr-o masina, ca fiind primul lucru reflex pentru siguranta lui? Intreb si eu..., nu-s de prea mare ajutor, macar sa-ti doresc mult bine
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
Albinutzza spune:
Am reusit sa pun poze de la party
PARTY - 2 ani
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Lory2004 spune:
La multi ani pentru Alexandru, sarbatoritul zilei de astazi! 
Imi pare rau ca nu puteti vedea pozele, le-am pus la semnatura poate se vad acum... Din pacate de la servici nu am acces la anumite site-uri asa ca nu le pot vedea nici eu....mai incerc de acasa sa vad ce pot sa fac...
Super Andre_ea ideea cu perlutele lui Tudor...Si eu mi-am propus sa le scriu sau sa-l filmam daca spune ceva dragut...
Albinutzza unde plecati la munte? La Bran? Noi mergem in weekend acolo si speram sa avem vreme buna...am inteles ca bate destul de rau vantul :( ...
Dede nici noi nu prea avem ajutor de la parinti fiindca nu-s prea aproape de noi...si uneori sincer tare mi-as dori sa-i pot avea aproape...Mai nasol e cand ii ai aproape si nu vor sa te ajute...Asta-i viata!
MonaI...cand o vedem si noi pe Sara?Cat de curand sper
N-am reusit sa vad pozele puse in ultimul timp ...asa ca promit sa ma uit zilele astea.
Pupici pentru toti
Albinutzza spune:
Lory, da aproape de Bran, la Meociu de jos, am fost si anu trecut in CO.Poate ne vedem. Ai YM?! cauta-ma pe YM sa vb: albinutzza75 e ID meu
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
mamini spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei!
Lory,Laura, multumesc, sper sa fie rasfat, deocamdata nu am facut rezervari de hotel, ca vrem ceva elegant si bun si cu spa sau macar piscina, cosmetica si sa nu ne jupoaie de bani
. scump mi s-a parut trat sultanului, chiar si pt Finlanda ar fi scump, Letonia e mai ok la preturi, dar mai scumpa decit Ro.noroc ca avem biletele de avion cumparate, fiindca altfel clar ca nu mai plecam...asa va trebui sa ne hotarim la ceva.
Lory, venim in Ro pe 11 august si stam 2 sau 3 saptamini, nu ne-am hotarit inca
.
Delia, bine ai revenit, sper sa nu fie nimic serios cu bubitele Medeei. cred ca e greu cu munca si copiii. si asa e, ajutorul parintilor vine si cu alte chestii, uneori trebuie doar sa hotarasti ori accepti ajutorul si nu te mai enervezi sau refuzi si iti impui conditiile. e usor de spus si foarte greu de facut, eu te sfatuiesc macar pt moment, cit esti asa obosita si ocupata, sa iei tot ajutorul disponibil si sa nu te mai superi de nimic, incet incet vei invata si ce sa faci cu picul de timp liber care ti-ar ramine. si cind vor mai creste si te vei mai pune si tu pe picioare, vei avea nevoie de mai putin ajutor si vei putea din ce in ce mai mult sa faci totul "your way".putere si rabdare!
Cami, Ana ta e o minune, cu par scurt, lung, de aproape, de departe, in costum roz sau albastru iar tu arati ca si cum ai fi surioara ei mai mare
sunteti doua frumoase.
Albinuzza, bietul bondarel, pacat ca a fost bolnavior. Maria e o papusa dulce. vreme frumoasa si vacanta placuta!
Sanatate mamicii NicollMada si bebelinei!
Andre_ea, zici tu ca nu vorbeste Delu`Prichindelu`multe, da`le zice bine![]()
emaaimee spune:
am citit pe sarite, ma bucur ca va mai adunati la vorba.
sa ne traiasca noii bebelusi ![]()
Giana si Nicoll, felicitari mamicilor.
Andreea, sa va traisca nepotelul. sanatate multa la cocolosh.
Anis, ma gandeam ca incepeti diversificarea.
la multi ani, copilasilor sarbatariti sapt asta
mersic de urari.
sa va mai spun d-ale Oanei: il sorbea pe tati din priviri, el pleaca la balcon. Oani se uita dupa el si zice:"tati fumeaza la balcon, lasa-l sa fumeze".
vine proprietarul pe la noi in vizita. dupa ce a plecat ii zice lui buna: "buna, Seamus a baut din cana ta". o mai vede ca bea pe bunica din aceasi cana: " e cana lu' Seamus"
diverse:"babyboy ale pussy", " tati nu e baiat, e taticu'", "tati/mami e frumoas/a", "tati se balbeleste cu peria"," mami brushes teeth". am mers la un magazin si ea avea cand am iesit in carucior o bluza cu eticheta. nu am observat decat atunci cand am uizit-o ca " ale o bluza ghin-green". am fugit inapoi cu obectu' furat de fiica mea
duminica am fost la Zoo si i-a placut mult. cum vedeam un animal zicea: gata altul
expeditiva. o intrebam ce a vazut la zoo: " puceii care doame"," girafele care alearga zebrele","sealion barks", "vaca mananca ialba si face lapte".
face pishu pe covor mult de se uda toata ca doar ce o lasasem la funda goala: "curge mami pussy"
noi lesinam de ras cand scoate perlute, asa e de serioasa
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Monica-Elena spune:
Fetele care mergeti la munte zina Sinaia, Bran acolo de obicei este mai frig si bate vantul mai mereu. Acum e frumos, acum e frig asa e la munte temp la Sinaia pe canicula nu a depasit 30 grade. Acum de ex sunt 10 grade dimineata si peste zi nu e f cald. Treningul si vestuta de fas cu caciulita fac parte din tinuta obligatorie ptr pitici si chiar ptr parinti.
Week placut!