Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, sa va fie de bine, pacat ca a fost bolnavior, sper ca macar ati facut poze, ca sa ii aratati si baiatului cum a fost la el la petrecere.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea!

Andre_ea sa iti traiasca nepotelul!

Giana, bine ati venit acasa si felicitari!

Mona, Laura, Andre_ea planuri am, dar nu de vacanta ;o) va fi munca in septembrie. pt vacanta nu avem planuri, pe la ai mei...astept week-endul in Letonia, ma duc cu o amica si suntem croite pe masaj si rasfat. pina una-alta ma duc sa "rasfete" fie-mea.

Diana, o sa fii si mai frumoasa cu ochelari.

M
Edit: Brianamica, arati foarte bine, subscriu la ce au spus fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de astazi! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa primiti multe jucarii frumoase!:)) (oare nu asta ne doream cu totii)

Albinuta iti trimitem multe salutari si speram sa nu fii foarte obosita...banuiesc ca nu-i foarte usor cu 2 albinuzze micute. Oricum ii admir sincer pe cei cu 2 copilasi micuti... Noi sincer ne mai gandim daca sa ne incumetam sa o mai luam de la capat inca o data :)...dar nu se stie niciodata. Nu stiu de ce nu vezi tu pozele...Eu pot sa le accesez. Incerc sa le pun si la semnatura...

Magda iti dorim RASFAT total! si eu am fost in Turcia intr-o zi la masaj...mai ca adormisem acolo pe masa...
Pacat ca era un pic cam scump - de la 35E in sus pana pe la 85E (acesta de 85 E se numea Sultan Masaj - promitator nume, nu?) Eu mi-am ales un masaj de relaxare si a fost super super....

Va pupam si va dorim o zi buna si concediu placut tuturor !

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iar pe pagina a doua...
Fetele am sa va fac invitatii la unele dintre voi pt 4 august ,la ziua lui Ingrid...sper sa ne adunam cumva.

Iarina a facut 6luni si ..mai e un pic si Ingrid 2 ani...doamne ce repede a trecut.

VA impartasesc si voua..azi Iarina papa prima ei masa solida..o s avad ce va iesi cu Ingrid..sper sa nu se apuce sa manance si ea pasat..

Stie careva de unde pot cumpara slipi speciali de baie???

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!

Dau si eu un semn de viata dupa inca o absenta prelungita. Dar vad ca v-a priit lipsa mea.... v-ati pus serios pe scris Ma bucur pt vestile bune despre examene, bebelusi frumosi si sanatosi, vacante reusite.
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI! copilasilor care au implinit deja 2 anisori. Sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi toata viata!

Un special pt LUCA, ginerele meu frumos

Noi am fost in concediu la mare, o saptamana la Costinesti, si ne-a placut taaaare mult. Am prins vreme frumoasa si apa calda asa ca Ana a fost super incantata. Alerga sa prinda valurile si chiuia de bucurie cand apa venea peste ea. Au fost niste faze superbe pe care imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa le filmez. N-a fost prea incantata de mancarea de la mare dar in rest s-a comportat excelent. Am pus si cateva poze de pe plaja in care Ana apare in costume de baie.... asta numai asa ca sa nu fi dat banii degeaba pe ele, ca in rest a stat in funduletul gol

Admir copilasii care vorbesc deja mult si in fraze. Noi suntem abia la primele cuvinte dar si pt astea ne extaziem ca pt cine stie ce descoperire

Am deschis cont pe webshots si am incarcat cateva poze si din luna mai cand am tuns-o pe zuzuca. O sa observati diferenta Incerc sa pun aici link-ul pt ca inca n-am apucat sa modific la semnatura

http://community.webshots.com/user/dcami2005

vizionare placuta!
PS. Imi cer scuze pt ca sunt asa expeditiva dar am doua colege de birou in concediu si au picat toate problemele pe capul meu. Va pup pe toate si va trimit virtuale tuturor impreuna cu gandurile mele bune.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! la implinirea celor 2 anisori astazi

**IULIA SIMONA ** - gogoutza
**GLAD HELMUT IOAN DUCKADAM ** - diana_maria_d

sa fiti sanatosi si norocosi

Giana - sa-ti traiasca micutul sa fie sanatos si norocos, cuminte si tie putere multa si laptic

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Imi cer scuze ca am facut o pauza asa de lunga, insa am citit din urma.

Vreu sa urez la toti aniversatii de pana acum

La multi ani!

Si la cat mai multe aniversari fericite.

Noi suntem relativ bine. spun relativ pentru ca acum ma streseaza niste bubite care i-au aparut la Medeea cam de o saptamana, tare ciudate. Si am avut si eu ceva asemanator acum vreo 2 saptamani.
Parca ar fi fost de la caldura ca apareau in zone predispuse la transpiratie dar apoi s-au extins si in alte zone si pareau ceva alergic, dupa parerea mea.
Eu am fost la derma si m-a speriat ca poate e raie (n-ar fi mare minune sa iau din spital) dar mi-au trecut, asa ca nu a fost. Si la mine a coincis si cu o stomatita aftoasa, deci poate fi si ceva viral.
Vreau sa ne facem examen coproparazitologic ca daca ma duc la derma cu siguranta asta o sa imi ceara, si daca tot nu trec pana saptaman viitoare ma duc la derma. Nu i-au mai aparut altele noi de vreo 3 zile dar cele care le are nu vor sa dispara asa usor.

In rest astept cu nerabdare concediul, vom merge la Neptun.
As vrea tare mult sa merg undeva si fara copii dar ai mei efectiv nu mai fac fata. Nu stiu ce se intampla cu ei, ca fizic nu sunt asa de rau dar nu pot sa ma inteleg cu ei, si nu stau linistita cand sunt copiii cu ei.

Ieri am fost de garda si Adi a dormit la ei si azi la pranz cand am venit acasa era foarte murdar peste tot, in plus stiu ca il poarta cu masina fara centura si nu vrea nicicum sa inteleaga ca e periculos. Are pretentia sa bata toata ziua mingea, ca l-a dus la baschet si vrea sa scoata mare bascehtbalist din el la sase ani. Nu il lasa sa se joace in nisip ca e prea mare.

In alta zi l-am lasat pe tata cu Medeea dupa masa si eu m-am dus doar cu Adi sa ma pot ocupa linistita numai de el, uneori e necesar. Si peste nici o ora ma suna sa vin acasa ca e epuizat.

Nu stiu dar mi se pare ca exagereaza si face doar cum vrea el nu tine cont de parerea mea.

Cu mama nu am nici o pretentie, ca stiu ca ii e greu, insa cand vine tata la noi sa stea cu copiii, il tot suna sa il intrebe cat mai sta ca nu stiu ce treaba importanta are cu el.

Am insa mare noroc cu Nana, cum ii spune Medeea bonei. E o femeie extraordinara care se vede ca iubeste copiii. Si Adi e foarte cuminte cu ea, pentru ca stie cum sa il ia.
A trebuit insa sa ii spun la tata sa nu mai vina inainte de masa, pentru ca nu e bine pentru copii, ca ii zapaceste. o sa vina doar sa il mai scoata pe Adi la plimbare din cand in cand si in rest sa ii lase cu bona. sper sa inteleaga.

Eu la serviciu ma simt tot mai in largul meu, si asta ma mentine pe linia de plutire.

Acasa insa sunt tot mai dezorganizata , mi se pare ca timpul trece tot mai repede si nu apuc sa fac nimic ca lumea. Incerc sa nu ma stresez si uneori reusesc dar nu intotdeauna, asta e. Am fost educata sa fiu perfectionista si acum constat ca nu e chiar o calitate.

Ar trebui in primul rand sa imi gasesc timp efectiv doar pentru mine, dar credeti-ma nici nu stiu ce sa fac cu el daca as avea.

Insa copiii cresc si stiu ca o sa ma linistesc incet, incet.

Nu va suparati ca m-am lamentat putin, de asta am evitat sa intru pana acuma.
Cel mai mult imi lipseste o prietena adevarata, si oricum nu as avea timp de ea.
Pe unele dintre voi le simt inca foarte apropiate si imi pare rau ca nu pot sa fiu mai activva sa ma implic si eu in problemele voastre ca pe vremuri.
Uf, iar ma lamentez
gata, promit sa intru in curand cu un mesaj mai optimist.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Giana felicitari!!! Sa iti traisca puiul mic si puiul mai mare . E extraordinar cat de repede te-ai refacut, felicitari! Sper sa aveti parte de o acomodare rapida, baietii sa fie sanatosi si sa se inteleaga de minune. Sa pape bine, sa doarma bine, sa te lase sa te odihnesti si sa te ocupi in tihna de amandoi. Pupici multi si mai asteptam vesti de la tine din cand in cand.

Lory nu erau asa dragastosi unul cu celalat pana de curand. Adica nu se bateau, nu se certau decat rar din cauza de jucarii sau ca vroiau amandoi la mine deodata(dar fiecare vroia exclusivitate), dar nici nu se pupau asa. Rares a fost mereu mai iubaret, el isi exprima sentimentele fara probleme. Strange in brate pe oricine ii e drag, da pupici. Dar Bianca e mai retinuta, ea si pe mine ma impinge, se fereste daca nu are chef de tinut in brate sau pupacit. De multe ori Rares fugea dupa ea sa o prinda in brate, sa "o iubeasca", sa o pupe si ea nimic ...
Biancai i-au iesit 8 dinti in fata, 4 masele si au mijit caninii de sus, amandoi. Jos se vede ca sunt pe aproape, dar inca nu au spart gingia.

Albinutza imi pare tare rau ca nu i-a tihnit lui Luca aniversarea. Pacat ca a fost bolnavior... Lasa ca o sa se distreze din plin la ziua Mariei !

Magda, spor la rasfatat ... si la munca...

anis sa-ti traiasca domnisoarele si pofta buna! Sa aveti spor la papat. In grup intotdeauna mancarea e mai gustoasa.

Cami cand am vazut mesajul Albinutei, mi-a fugit imediat gandul la nora ei frumoasa si chiar ma intrebam ce faci. ma bucur ca ati fost si voi in concediu si v-ati simtit bine. Imi dati sperante ca si la noi o sa fie frumos si fara probleme. Tare frumoase pozele de la mare! Esti slaba si frumoasa foc si tu! Anei ii sta bine si tunsulica, si cu zulufi. Mi-au placut pozele in costumele de baie si am observat ca are grija de dintisorii ei. Ii sta la fel de bine si in roz si in bleo.

delia off, tare aglomerata treaba la tine! Daca zici ca se inteleg bine cu bona si esti mutumita de ea, incearca sa-i lasi mai mult cu bona si mai putin cu bunicii, daca fac atatea figuri. Te cred ca ti-e greu. Macar bine ca la servici e ok si iti place. Sper sa nu fie nimic grav cu bubitele Medeei. Bianca mea are niste piscaturi de insecte pe ea (eu banuiesc o furnica sau un paianjen, nu arata a muscatura de tantar) si le-a scarpinat si arata tare urat. Acum i le da mama cu alcool mentolat si nu se mai scarpina, au inceput sa treaca. Nu-ti fa griji ca te-ai plans un pic. Sper sa te putem sprijini macar putin moral.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Laura saru'mana pt aprecieri, mai ales daca vin de la o mamica asa grozava ca tine Intr-adevar ne-am simtit foarte bine in concediu, ceea ce va doresc tuturor.

Albinutzza cum se mai simte Bondarelul? Sper ca i-a trecut si recupereaza la joaca si veselie.

Delia ma bucur ca munca ta iti aduce satisfactii si impliniri. Dupa povestirea ta imi dau seama ca esti intr-o perioada mai stresanta....ca toata lumea inainte de concediu. Probabil la fel se simt si parintii tai care, din cate am inteles, n-au fost nici ei ocoliti de probleme in ultima perioada. Oricum tu si copii tai sunteti norocosi pt ca ati gasit o bona atat de buna, de care sa fiti multumiti. Imi permit sa iti dau un sfat, chiar daca nu l-ai cerut: nu ii judeca prea aspru pe parintii tai, sigur sunt intr-o perioada in care le e greu si lor. Spun asta pt ca nu demult citeam cat erai de incantata de felul in care se ocupa tatal tau de copii si ma gandeam cat esti de norocoasa. Orice s-a intamplat si ce divergente ati avut dragostea bunicilor pt nepoti sunt convinsa ca nu s-a diminuat cu nimic.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele noi suntem mai bine, de ieri a inceput sa manace mai bine, il mai tin putin pe regim, ca mi-e frica.

Maine plekam si noi la munte pana duminika. Abia astept, n-am fost nicaieri de anu trecut asa mai mult.

Am vazut poze cu noricika mea,e o frumoasa, si mamika la fel. Ma bucur ca v-ati distrat se vede si din pzoe.

Dede capul sus...va fi bine, putere multa

Va va doresc un wkd minunat, cu vreme buna si veselie multa. Si sarbatoritilor din acest wkd

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

IULIA SIMONA

GLAD HELMUT IOAN

ALEXANDRU

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput